Rozvod - nepriaznivý zdravotný stav

esmeralda1414
10. jún 2021

Viete mi niekto poradiť načo treba na rozvod papier o mojom a synovom zdravotnom stave ak mame obaja nepriaznivý zdravotny stav meni to niečo ohľadom výživného ďakujem.

maxxim
10. jún 2021

@esmeralda1414 ahoj... podla toho co viem od kamošky ( žial mala tieto ťahanice).
Ide o to že tam komplexnejsie preskumavaju či u zdravotneho stavu je mozne očakavať zlepsenie..
Samozrejme ze sa berie do uvahy i Tvoja situacia...myslím že je i niečo také že z manzelskej dvojice či uz je to chlap, alebo žena) tak nesmie vzniknút po rozvode priepastny rozdiel.
Ak teda muž zaraba 3000 e a ty dostavaš iba marodku alebo minimalku tak mal by davať ako keby i tebe vyzivne" . Pokukaj na internete, urcite najdeš podmienky.
Samozrejme je mi luto Vasho konania, kazde rozvratene manželstvo je najmä pre dieťa tragediou a keď nepozname dôvody tak ťažko sudiť a nahrávať iba jednej strane.

syslik81
10. jún 2021

zalezi co zdravotny stav obplyvnuje vydavky-ci doplacas vela za lieky starostlvost ci pomocky .. ci musis byt s dietatom doma a nemozes kvoly jeho zdraviu pracovat etc .. ak je "len" chory a teba to nic nestoji tak to vysku vyzivneho neovplyvni

esmeralda1414
autor
10. jún 2021

@syslik81 syn ma problém so svalstvom vola sa to ehlers danlos syndróm je to na cely život ja som na rodičaku neviem čo bude do budúcna ako sa to bude vyvíjať ale určite nas čakaju nejake rehabilitácie