icon

Sťažnosť na doktora

angie666
20. apr 2020

Dobrý deň,podávali ste už niektorá sťažnosť na doktora ktorý vás odrodil?Ak áno,ako ste postupovali a ako sa to riešilo a nakoniec dopadlo?
Ďakujem.

angie666
autor
20. apr 2020

@dilino úprimnú sústrasť...ani si nechcem predstaviť aké to musí byť ťažké :(...prajem veľa síl

dilino
20. apr 2020

aj ten čo ja som ho mala robi škodu dalej už 5 žien mu zhorelo po rukami našej známej že ma myom a nakoniec mala minomaternicove tehotenstvo ráno vstavala že ide do roboty a odrazu ked vstala krv ostriekala celú posteľ ledva ju odniesli na sál a už ako sa hovori 5 minút po 12 ju ratovali žiaľ ináč sa to nedalo urobiť len žiaľ už žiadne deti nikdy mať nebude.

angie666
autor
20. apr 2020

@dilino to nie sú doktori ale mäsiari...smiem sa opýtať v ktorej nemocnici to bolo?

dilino
20. apr 2020

@angie666 dakujeme veľmi pekné navždy to bude ťažke nikdy v živote neprajem zažiť ani najväčšiem nepriateľovi to čo zaživame my duša boli v srdci prazdno sú časy ked s plačom idem spať a s plačom vstavam a vždy len prečo je to navždy žiaľ odpoved neprichadza.

dilino
20. apr 2020

@dilino v Martine

dilino
20. apr 2020

@angie666 v Martine

nistika
20. apr 2020

baby spíšte to a medializujte, neviem ako inak v tejto veci sa pohnúť. oni odsúdení nebudú, ale možno sa im aspoň v budúcnosti budú vedieť ženy vyhnúť

angie666
autor
20. apr 2020

Treba to riešiť,inak si budú robiť čo chcú keď im to stále prejde

dilino
20. apr 2020

@angie666 ked som kontaktovala media tak najprv chceli vydieť čo sme urobili my a až my ked sme im dali dôkazy papiere sme nazhanali vtedy prišli ty ked nebudeš mať nejaký papier trebars že si dala žalobu na súd a niesi spokojna vtedy pridu ale najprv ty musiš si nazhanať oni nepridu len tak ked im povieš čo sa stálo v akej nemocnici povedia ti čo máš ake papiere najprv predovšetkým musiš mať papiere od UDZS to znamena že lekár ide kontrolovať lekára takže 0 bodov od toho sa to všetko odvia mediá ti nepridu skôr než nemáš papier od UDZS ktorý kontroluju lekára ale sú to tiež lekári takže bez papiera z UDZS ti media nepridu a ked UDZS povie že lekár postupoval správne tak škoda dať na žalobu na súd lebo neuspejete

angie666
autor
20. apr 2020

@dilino sťažnosť na UDZS idem poslať práve tento týždeň

dilino
20. apr 2020

@angie666 ked napišu že doktor postupoval správne zbytočné dať žalobu na súd pridete o obrovske množstvo penazi a tie nervy čo vás to bude stať to ani nechcite zažiť byť roky v strese.

angie666
autor
20. apr 2020

@dilino ani kebyže mám nejaké priame dôkazy že naozaj pochybyl tak mi to aj tak nepomôže?

amadora
20. apr 2020

@angie666 nemám skúsenosti so sťažnosťou, len ťa chcem podporiť, tú hrču mal na hlávke aj môj mladší syn, bol sme asi 3x na chirurgii kde mu to odsávali ihlou a nosil na hlávke takú obväzovú čiapočku aby to nemalo kde napĺňať opätovne a pekne mu to zmizlo 🙂

angie666
autor
20. apr 2020

@amadora čiapočku sme mali aj my v nemocnici kde nás hospitalizovali...kus pomohlo,no každým dňom to má napnutejšie tú hrču...a odsávanie nám v tejto dobe ponúkli,no vraj to teraz neodporúčajú kvôli veku malého a vysokej hrozby infekcie

amadora
20. apr 2020

@angie666 nepamätám si koľko mal malý keď sme chodili na tú chirurgiu, ale už sme boli doma z pôrodnice a dochádzali sme, ale malinkatý bol

angie666
autor
20. apr 2020

@amadora u nás je práveže problém,že malému to vzniklo až keď mal presne 2 mesiace

missdiva
20. apr 2020

@angie666 no urcite minimalne napis doktorove meno a recenzie kde sa da.
Drzim ti palce. ✊🏻

ayanamirei
20. apr 2020

@dilino klamarka, ze ti sprosto nieje ... preco tu namotavas mamicku, ktora ma realne problem s tvojim vymyslenym pribehom ??? Ani netusis ako prebiehaju realne sudy a co vlastne predchadza tomu, ze sa na ten sud vobec dostanes! Hanba ti 😠

nistika
20. apr 2020

@ayanamirei ????? toto by si mala asi vysvetliť

juliet86
20. apr 2020

@angie666 tak sa dajte dokopy. v normalnej krajine uz za tlacenie na brucho by mal problemy. prosim ta len pre istotu nerodila si v kochu hej? prajem ti aby tebe aj synkovi dobre bolo. velmi vam drzim palce!

angie666
autor
20. apr 2020

@juliet86 rodila som v Revúce...BB kraj...ďakujeme veľmi pekne...snáď bude dobre

ayanamirei
20. apr 2020

@nistika staci si precitat jej prvy prispevok. Teda chapem, ze sa to cita velmi tazko, lebo to ide piate cez deviate, ale to si vazne nikto nevsimol, ze napisala, ze im Mikulas Cernak zohnal pravnika , ked Cernak sedi v base na dozivotie od 97 ?? Nechala som to tak, ze ok kym sa chce len vyplut z nezmyslov co sa tu casto deju, tak ok, ale ta pani nema ani tusenia ako to ide na sudoch - pretoze napisat, ze ta sudy oberu o mnozstvo penazi zbytocne ? nic neplatis ked si v prave a ked prebehnu vsetky ukony a dostane sa to uz na sud (co je dalsia vec, co tu splieta a nieje pravda, ze bez posudku sa nic nedeje) Proste vela vela drobnych preslapov ma doviedlo k tomu, ze som jej napisala nech prestane klamat mamicku, ktora tym realne prechadza.

bolavyzub
20. apr 2020

@ayanamirei v prvom rade sa vy kroťte vo svojich vyjadreniach. Nepoznáte situáciu danej mamičky, poskladáte si tu jednu indíciu s druhou a takto otrasne sa tu do nej obujete. Vidíte, že si prešla ťažkým obdobím, tak si svoje vydedukované obvinenia nechajte pre seba.

nistika
20. apr 2020

@ayanamirei podla mna asi myslela iného Černáka, tak jasne že im mafián nezháňal právnika taku kravinu by nikto nevymyslel. a peniaze ti asi vrátia za pojednávanie ak súd vyhráš a to až na koniec nie? a súd asi bez posudkov a nrmálnych materiálov na prejednávanie tiež neprebehne podla mňa hovorí pravdu

dilino
20. apr 2020

@ayanamirei sedi v base a čo teraz moja ved on ma priávnicku kanceláriu v BB a čo teraz že je v base nám neurobil nič tak čo že nám pomohol a je to pribuzny mojej kamáratky áno napisala som mu a dal predstav si je to ten isty o ktorom sa bavime nieje to žiadna kravina a čo že sedi na doživotie nám pomohol ostatok ma nezaujima čo kde kedy urobil takže asi tak tento štát je neschopni takže asi tak a do mňa sa láskavo neobuvaj hovno ťa je potom netýka sa ťa to tak čo ťa je do toho.

dilino
20. apr 2020

@angie666 skús uvidiš ale ja po mojej skusenosti by som do toho nikdy neišla.

dilino
20. apr 2020

@nistika ak vyhra ved nech skusi je to ten isty si predstav čo nezhaňal načo by mi on zhaňal právnika ved má pravnicku kanceláriu nech skúsi čo to da pride tak akurát o peniaze znalca nemá na posudok hej vrátia jej peniaze ked vyhra a ked prehra tak si naučtuje taku pálku že sa s toho cela poserie toto nieje hra o fazuľky možno.asi, neviem, toto sú veci ktoré musia byť presne a žiadne zavahanie dneska je jedna banda lekár a sudca to sú banda spolu držiaca to nepochodi hej vrátia jej peniaze ale najprv to bude musieť dokazať aj my sme mali posúdky tri aj dôkazi čo znalci napisali že pochybil a ledva ledva takže neviem na Slovensku sa posúdky nerobia ako ich ziska cez čechov áno ale ty si tiež len vyberajú český lekári komu áno komu nie takže asi tak ak je UDZS neda za pravdu tak zbytočne do toho ísť UDZS sú lekári a ty kontroluju lekárov tak asi tak chcela dajaku skusenosť napisala som jej krutu realitu Slovennskeho zdravotníctva.

nistika
20. apr 2020

@dilino ja ti verím je to ťažké hlavne na sk ale riešiť by sa to malo. aspoň súpisom niečoho verejného

janinah
20. apr 2020

Myslím,že hrča nie je kvôli pôrodu,logika mi tak vraví,teda ak ozaj vníkla po pár týždnoch,čo povedal neurolog? MR mozgu máte?

dilino
20. apr 2020

@nistika to nebolo tak že náhodne som mu napisala to by asi ani neodpisal to som mala vopred vybavene že napiše mu taka a taka a že mi pomôže on je pribuzný mojej kamáratky to ako ked ideš k lekárovi po znamostimňa nikdy nezaujimalo čo porobil nám pomohol už nevedela ako mi pomôcť dcérka v bolestiach zomierala na posteli plakala deň a noc pomohla nám ona ta z jeho kancelárie naozaj nevymyšľam si tu je systém súdnictva a lekárstva tak hnusne zhnity že fuj hnus napisala som jej svoj prípad ona môže isť dalej ak chce lenže to je jedna banda a zbytočné peniaze tie posudky mam s čiech a tam si vyberajú komu áno komu nie lebo oni tych znalcov volajú na Slovensko na súd na vypoved a vieš kto si chce robiť dalšie problémy tak radšej povedia že nemajú čas tam musi uviesť presne čo ako sa stálo dokonca mi čo sme mali prvého právnika tak nám povedal že zo strany toho lekára bol zastrašovani a viem že mladá rodina potrebuje peniaze nám sa vrátilo len to čo sme do toho dali čosi nejake pár tisic na viac lenže to za zničene ľudske zdravie bolo smeti viem že ak by sa niečo mi stálo v súvislosti z lekárom nikdy viac ja som jej napisala skúsenosť v prípade že čo sa bude diať a načo sa ma pripraviť ved to hnus zhnite zdravotníctvo a súdny systém tiež je tu strašne veľa určite mamičiek na koníku čo lekár im ubližil na zdravy a nepochodili toto je realita obyčajný človek bude vždy ťahať za kratši koniec to mi ver najhoršie je na tom ale to že oni ako poškodení na zdraví musia dokazovať pochybenie nám sa stalo toľko veci s postihnutou dcérkou zo strany lekárov a nemocnice že je to na jednu knihu od zlé vypočitanej nárkozy,po zlomeni nohy sestričkou zlé ju dvíhla zlomila jej nohu,nedali pozor na ňu ako postihnutu zbil ju malý pacient autista prišli sme za ňou do nemocnice a cela tvár krvavo červena ked som sa opytala s vreskotom čo to má znamenať tak že neustriehli malého 5 ročného autistu bez doprovdu rodiča tak že jej nastrieľal facky tak čo budem pisať dalej skúsenosti take že v živote by som už deti nechcela mať.