icon

Strach z návštevy sociálky - styk, výživné

gabikaa96
20. aug 2021

Dobré ráno, chcem sa opýtať tých ktoré už mali návštevu z Upsvar ako to prebieha? Súdime sa totiž z ex pretože nevedeli sme sa dohodnúť ohľadom vecí okolo dcéry (ich stretávanie sa, výživné) a začiatkom týždňa mi volala pani že by prišli na kontrolu dnes. Len že ja som strašne nervózna, vôbec neviem čo mám čakať,a sesternica ma dosť vystrašila že ako prísne kontrolujú všetko,do všetkého sa budú rýpať. Na čo sa mám pripraviť?

lucia147852
20. aug 2021

@gabikaa96 oni kontrolujú aké má dieťa podmienky. Treba mat čisto, základne potraviny, navarené, potom pozerajú ako žije dieťa. Či má vlastnú posteľ, izbu alebo aspoň kútik pre seba. Nemaj nervy, neni to nič strašne

nafka0483
20. aug 2021

@gabikaa96 Neboj sa, nebudu kontrolovat ci nemas niekde za skrinkou prach, ani nic podobne. Zakladne veci ako zijete - ci nemate totalne plesnive steny a doma plno odpadu a vsade spina, ci mas v kuchynskej linke vsade lieky a alkohol, ale normalne potraviny, ci zvyknes varit, ci dieta ma izbu, alebo nejaky priestor pre seba, svoju postel, miesto kde ma svoje veci, ci ma skolske pomocky (ak uz chodi do skoly), ci ma podmienky na ucenie - ci vas neodpojili od elektriny napr....

Kontroluju tak aj rodiny v osadach a zober si, ze tam ako ziju... ukazu postielku, kocik, balenie sunaru a dojcensku vodu, balik plienok, ze aha vsetko pre dieta mam, ma zabezpecene, tu mam navarene a nakupene a vyprate a hotovo.

gabikaa96
autor
20. aug 2021

@lucia147852
@nafka0483
Ďakujem vám pekne ukludnili ste ma 😊

mogaa
20. aug 2021

@gabikaa96 nerobia žiadne extra kontroly...prídu posedia si a popýtajú sa ťa hlavne aké máš náklady, aký má vzťah otec s dieťaťom.....

gabikaa96
autor
20. aug 2021

Ďakujem za odpovede už našťastie je to za nami. Boli tu maximálne 10minut.