Stretnutia štvorročného syna s otcom
Ahojte potrebujem radu. Syn bude mat 4r s vlastnym otcom sa velmi malo stretava min.rok ho videl mozno 3x naposledy na cca pol.hod syncek ked ho uvidel ostal ako obareny nepozna ho poriadne :/ prejdem k veci byvaly chce aby sme isli k nemu byva s rodicmi ale drobec tam nechce ist :(
To je tak kdd deti maju deti🙄
Ak chce tatko vidiet svoje dieta tak sa dostavi do miesta bydliska dietata a navstivi - ak chce ostat dlhsie tsk si zajedna ubytovanie a moze sa s nim stretavat aj tyzden pocas tvpjej pritomnosti - tak by som mu to vysvetlila ja a zaroven by som podala na sude navrh o upravu styku aby ste mali riadne osetrene tak frekvenciu stretavania dietata s otcom ako aj sposob ako, kto a kde bude dieta vyzdvihovat bodka. Nevidim dovod preco by si ty mala chodit na tyzden k exovi.
hej, takze svojho draheho pustis k vode, najdes si ineho...potom sa udobrite...potom ta terajsi novy poziada o ruku...tvoj ex-terajsi-novodobejsi odrazu sa vyhraza sudom a ze nech idete k nemu...
Ty zijes u rodicov, ze? Tak ci sa ti to paci alebo nie, vyskakovat budes len podla toho ako ti oni nakazu. Inak hold smola. A aj tak sa musis sa rozhodnut: ci si dokoncis skolu alebo pekne krasne dalej UPSVaR. A to si sa tiez pytala v temach...takze nie je to ziadna vyhra..daj si dokopy koho chces a ako chces....a na toto ide aj z mojich dani..
@lubkavargova1 ako prve nie nezijem u rodicov 🙂 a dalsie na upsvar niesom 🙂 to sa clovek nato nemoze opytat ? A tvoje dane na mna nejdu neboj sa ;)
@prasiatko30 tady se jedna o dite ktere ma 4 roky ne par mesicu, proc by mel otec navstevovat dite jenom u nej doma, to jedine, ze by mel z nejakeho duvodu upraveny styk s ditetem za pritomnosti matky, jinak mam v okoli vice takovych pripadu a otec ma dite kazdy dryhy cely vikend+ prazdniny+par dni na Vanoce a v tomto case si muze dite vzit kam chce, treba ke svym rodicum,bratranec si normalne jezdi pro syna kazdy mesic tech 200 km. a beresi ho domu k rodicum, tady jde o to ze zakladatelka nechce poslat k byvalemu syna samotneho tak premysli, ze pojede s nim 🙂
@katriona1 hej lenze pokial to dieta nie je zvyknuteho na svojho stvorcu a posledny rok ho videl 3x tak asi mu ho nespalujem na tyzden aj ked si pren pride a kedze nemaju nic dohodnute sudne tak chlapik si zatial nemoze vyskakovat nanajvys sq moze snazit o to qby s dietqtom travil viacej casu ale to chce postupne "znovuspoznavanie"- preto som povedala ze ak sa otecko zrazu zacal zaujimat o syna tak by som mu na zaciatok navrhla aby za nim prisiel a aby si najprv niekde spolocne vysli aby ho chlapec aspon spoznal a ohladom toho vyhrazania ex ze ju da na sud a poziada o upravu styku tak ja by som uz zajtra isla ziadat o upravu styku a ziadala by som ja posudok psychologa aby navrhol najprv postupne stretavanie aby si dieta postupne zvyklo a a o treba sa pripravit na to ze po takej aklimatizacii bude mat otec pravo na to aby dieta bolo s nim aspon kazdy druhy vikend a 50%prazdnin a sviatkov
@prasiatko30 on sa nejde za nim pretrhnut ze musi ho vidiet kazdy mes.to nie tolko razy povedal ze pride a neprisiel. Preto som rozmyslala nad tym ze by som isla ja s malym tam lebo viem ze maly by snim sam neostal
@ale_na podivej moje sestrenice ted jede se svym byvalym na tyden do Dominikanske rep., sice nikoho nema ( on asi ma 🙂 ale vratit se k nemu neplanuje, ale zaplati jim dovolenou tak s nim jede, uz v lete tak s nim byla u more, mala je atopicka tak ji more dela dobre, sice to nikdo moc nechapeme 🙂
ja bych s malym jela, jednou je to jeho otec a ma na nej pravo, maly ho aspon vice pozna i prarodice, ty uvidis jak se o nwj zajimaji a staraji, vysvetlis jim jake ma maly zvyky a sama budes klidnejsi a priste uz treba pojede sam, kdyz to da byvaly na soud urcite maleho dostane na vikendy a prazdniny a pak uz nebudes v pozici, ze ty urcujes kdy je vhodne aby si ho vzal, ale v urceny cas mu ho proste budes muset dat, sestrenice ze zacatky taky tezce neala, kdyz ani ne dvouletou musela dat na cely vikend, ale ted ji to az moc vyhocuje🙂 ma volno i na sebe, a i kdyz jako partner byvaly seslhal jako otec se docela stara 🙂
@ale_na vobec nerozumiem co riesis? Preco by si ty mala ist byvat k ex rodicom? Ked mas vztah a ides sa vydavat a otec dietata videl syna za minuly rok 3x, ved ked sa teraz bojis, co by bolo na Vianoce, prazdniny atd, kebyze je to sudne, tak asi nic, asi budes travit vianoce s byvalym a jeho rodicmi a aj prazdniny...taku kravinu som este nepocula, ked je to raz otec a si ochotna venovat mu tyzden u jeho rodicov, tak si potom uvedom, ze naroky sa mozu stupovat a stupnovat a ked si byvaly zmysli, ze budete spinkat ako mila rodinka spolu v spalni😅 sorry, ale riadna hovadina, ako otec ma svoje prava, ked ti plati a je zapisany v RL, tak skor, ci neskor, si moze narokovat na stretnutia a ty tomu nezabranis, ale to, ze ho nevidel viac ako 3x a zrazu tam mas ist byvat, hahahahahaha
@maciatkolulu nikde nie je napisane ze idem k nemu byvat 🙂 ani ze pojdem k jeho rodicom napisala som ze by som bola inde nie u nich.
@ale_ nenapisala si, ze tam mas ist na tyzden?😉
@ale_na prejdem k veci byvaly chce aby sme isli k nemu byva s rodicmi ale drobec tam nechce ist :(
ja sa nejdem k nemu stahovat 🙂 mame ist na cca tyzden tam aby bol s malym
Dnes o 15:08 • 1 dieťa • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
@maciatkolulu ano ale myslela som to tak ze budem v tom istom meste len nie u nich doma to by mi prislo dost blbe 🙂
@ale_na ale, ale😉pisala si uplne nieco ine, tak preco teraz zavadzas....😅nechce sa mi tu preposielat tvoje slova, ale precitaj si sama po sebe od zaciatku, co si pisala....,
ty nie si povinna prist za otcom, ale on za dietatom to ako po prve a po druhe, kedykolvek to moze dat na sud a ty budes povinna mu dieta davat...,
@maciatkolulu ja som nenapisala ze budem u neho 🙂 iba ze mame ist ku nemu ale nie doslova k nemu 🙂 ale to je jedno 🙂
@ale_na
ja zas nevidim problem v tom ist tam na ten tyzden.
ved to je jeho otec, a ano, nesprava sa OK, ale tak ide tu o zaujem dietata, nie nasu urazenu jesitnost. A treba robit maximum pre vztah dieta - otec, a teda pekne o ockovi hovorit, povzudzovat dieta k vztahu s nim..ved tam budes aj ty, nebude tam chlapcek sam v cudzom dome.
a hlavne snaz sa komunikovat s exom, ze to nie je riesenie, ze ak si chce vybudovat vztah so synom, musi s nim travit cas. A ak to spravi, tak travenie prazdnin u tatka bude super, pre jeho ocinka, pre teba (odychnes si) a hlavne pre dieta!
a tvoj sucasny priatel predsa vie do coho ide...ze si zena so zavazkom...a hlavne, musi ti doverovat a chapat, ze dieta potrebuje otca.
@ale_na to je super. Idealne by bolo keby otec dietatka sa zobudil a zacal sa o synka zaujimat. Vies clovek moze byt akykolvek, urobit kopec chyb, ale vzdy je aj realna moznost zmeny u neho... a pokial u neho by nastala zmena smerom k dobremu vztahu so synom a travenia casom s nim, urcite to podporuj. Aj ked ste sa rozisli s exom, tak on vzdy bude otcom tvojho synka.

@tarvika bojim sa len toho ked dame urcit ze kazde prazdniny ho bude chciet brat k sebe,vykendy,vianoce atd