Striedavá starostlivosť - deti v rovnakej domácnosti
Mate s tym niekto osobnu skusenost? Ze sa nestiedaju deti ale rodicia v jednej domacnosti?
Aky interval je najlepsi pre deti 2 a 5 rokov?
Nesting ….Funguje bežne v Nemecku
To aký interval bude pre vaše deti najlepsi, uvidíte časom
Kamaratka to tak mala asi dva roky.. Mali dom (tam byvali deti) a byt... V byte kazdy rodic vlastnu izbu,ked mali vikend bez deti...prestalo to fungovat,ked si on nasiel novu partnerku a chcel proste ju mat pri sebe a presli na klasicku striedacku...Jaj Intervall - kazdy tyzden sa striedali...
Poznam taku rodinu, striedaju sa po cca 3-4 dnoch, nejaky den su aj vsetci spolu. Ale nemaju zatial inych partnerov.
Dakujem vam. Tiez si myslim ze to funguje len do doby kym si nakde jeden partnera. Aj ked ja teda uz ziadneho neplanujem nikdy.
K tej intenzite....som citala niekde ze pri malych detoch sa odpruca mensi interval, preto sa pytam...
v prvom rade si treba ujasniť v čej domácnosti budú deti vyrastať a kto ju bude financovať......
@mogaa tak financovanie by slo napoly samozrejme. Bolo by to v jeho byte kedze je vacsi ako moj. V mojom by byval ten co aktualne nieje s detmi, aj ten sa musi financovat napoly si myslim
a to sú tie veci ktoré si treba vopred ujasniť a dohodnúť sa na ich....ďaľšia vec, ak sa niečo v byte pokazí, kto to bude financovať? hlavne v tom tvojom byte.....
@mogaa to uz sa myslim dohodneme, to je to najmenej.

.