Ženy prosím poraďte, ako získať dcérku ešte pred rozvodom 😭
Dobrý deň som ocko ktoreho žena nechala. Žena sa chce rozvádzať. Odišla ku mame co jej tlači všetko do hlavy. Nechcem mi ukázať malú dcérku a ani ju dat k telefónu. Jej otec je alkoholik bojím sa o ňu 😭😭😭 pomozte mi ako ju mam získať ešte pred rozvodom 😭😭😭
@simca06022011 nie nemôže preto píšem že PRÁVA MAJÚ ROVNAKÉ
@simca06022011 áno bývam u mňa oficiálne. Zajtra to idem hneď všetko riešiť
@adamko098 je úplne jedno kde dieťa býva - rodičia ste obaja a (zatiaľ) máte teda aj rovnaké práva..
@malinoismum jedine to som na hlasoval že mi odmieta dat malu. Nepovedal som im ze ma kopla. Povedal som ze ma oca alkoholika že sa o ňu bojím no ale naši policajti novacky povedali ze to sa treba obrátiť na súd
@adamko098 Prepáč ale toto ti neverím.
@malinoismum naozaj neklamem. Tak mi povedali.
@adamko098 mal si povedať fakty ako ti vzala dieťa a prakticky nevieš kde je a o dieťati nič a nie sa venovať jej otcovi atd
@adamko098 nič sa nedeje, veď ti iba manželka prakticky uniesla dcéru. Nemám čo dodať.
@malinoismum prepáčte ale som zúfalí stále. Už budem všetko riešiť. Ďakujem za rady.
@adamko098 držím palce a kedykoľvek mi napíš 😉👍🏼 Čo mozem pomôžem
@malinoismum a prečo? Ona môže zobrať dieťa zo spoločnej domácnosti? On má rovnaké práva predsa, či mi niečo uniklo?
2
@malinoismum ďakujem a dám vedieť hneď zajtra.
@malinoismum no ja mam podobne skusenosti ako adamko098 sice nie kvoli dietatu.. tiez sa nieco nahlasi na policiu a oni s tym nic nemaju.. ani zaznam ani nic neurobili a odisli... a nie raz. A ked sme to potom cez urady riesili inou/oficialnou cestou, tak este nas zhucali, ze rpeco sme to policii nehlasili :D a preco sa tam neurobila "prehliadka" atd s policiou. Nikde si proste nechcu robit policajti problemy...
@11mirka22 - áno uniklo, prečítajte si čo píšem 20:45 a aj chvíľku predtým .. a to že áno majú rovnaké práva.
@simca06022011 ale Adamko rieši dieťa neviem čo ste riešili vy ale tu vecne príslušná polícia určite je.
@malinoismum Ahoj ,neviem na ktorej polícii pracuješ ,ale u nás polícia v týchto veciach naozaj nekoná a ani nezasahuje. Pokiaľ rodičia nemajú nijakú súdne upravené práva, majú nárok obidvaja. "Únos" ako pojem naše zákony ani nepoznajú, neexistuje ( myslím rodičovský únos). Maximum čo môže polícia pre pána spraviť je prísť skontrolovať dieťa k matke a teda či sa dané dieťa nachádza mimo ohrozenia života. Pokiaľ áno , tu pôsobnosť polície pre danú vec končí, môžu matke maximálne ľudsky dohovoriť ale to ona nemusí vôbec akceptovať. Polícia nasmeruje rodiča, aby pristúpil k právnym krokom na príslušnom súde.
@sofia1 lebo som zistil ze si vypisuje z iným. A potom zutekala. Ale to nie je riešenie aby utiekla. Stačilo sa porozprávať len ona nemá záujem. Preto sa trápim. Si myslíte že aj ju stále nemilujem? Áno milujem svoju ženu. Ale keď ona nemá o nič záujem ani mi dcérku ukázať tak to už musím riešiť. Čakal som ze sa to nápravy. Preto som nezakrocil skôr. Každý deň som sa každú chvíľku pozrel von oknom ci náhodou nejdu a cakal som a čakal. Ani nič. Strašne to boli ale ona sa aj tak o nič nestarala. Chápal som ze je mladá že nevie asi aké to je a čo je to ešte poriadne život a manželstvo ale ja som ju miloval a mam stále k nej city ale cítim zároveň aj hnev.

@adamko098 prosím ??? A čo si nahlasoval? Keď si “bol na polícii a nič s tým nemajú??”