Zvýšenie výživného
Zdravím, chcem sa spýtať, ak dokážem že peniaze sa nevyužívajú na deti a ex sa prizivuje na vyzivnom a cieľom zvýšenia je znova iba to, aby mala viac ona. Dá sa zvýšiť ale nie priamo do jej rúk?
@elizabet173 ja sa nebojím. Ja by som bol rad ak by to nešlo jej do rúk. Tak aj znela otázka. Ja sa nevyhýbam zodpovednosti. Budem to riešiť.
@elizabet173 oblečenie deťom kupujem, tu majú plné skrine, keďže si odtiaľ nenosia nič na oblečenie, krúžky a ostatné platím, a myslím ze ten zvyšok co jej dávam teraz keby k nemu doloži aj ona, mi nevravte ze na dieťa nestačí. To už je potom presne to prizivovanie sa na dieťati. Tak komu chyba, deťom ci jej? Nezabúdajme ze aj napriek mojim platba, ja mam na nich výdavky tiež keď sú tu.
@elizabet173 nevyrieši nič, píšem pretože odpovedám na to co sa ma pýtajú. Niekedy mám pocit že toto sú platené anonymy aby diskusia neviazla.Tymto sa lúčim a vďaka. Čaká ma už moja úžasná manželka ♥️

@lienka.7 moja ma ísť od malého dieťaťa aby mi dotovala deti keďže ich mater to nezvláda? No vieš co keby je postihnutá, čo sa mi aj zdá ze je, že by si ozaj nedokázala tu prácu nájsť lepšiu, verím ze by to tak urobila. Ale snáď neodíde od malého decka za to ze moja ex je nemožná, toto si snáď ani nemohla myslieť vážne 🙈