Kde v Ružomberku kúpite mäso pre bábätká?
Ahojte mamičky, kde kupujete mäsko pre bábätká RK? Je nejaký bio obchod v meste, kde dostať hydinu, teľacinu bez antibiotík? Nie som odtiaľ, tak sa nevyznám, ale teraz by som chcela kúpiť do zásoby k starým rodičom. Ďakujem za odpovede, hľadám ideálne co najbližšie k centru mesta.
@stellarstar Ona sa ale pýta konkrétne na Ružomberok.
@stellarstar v Kauflande majú iba hovädzie a kuracie od bio parku, aj to len raz do týždňa. V Lidli som bio mäso nenašla.
@stellarstar a ani v jednote alebo bežných mäsiarstvach bio mäso nenájdeš.
A existuje vôbec pravé bio??
@bolarazjedna ideálne domáce od niekoho, to jedine sa niekde v skupine RK spýtať, ja tak kupujem králika a domácu sliepku, hus, kačku, barana mám od starkých.
@30majka71 aha, ďakujem, aj ostatným za odpoveď. Tam kde byvame, existuje obchod, kde vyslovene predávajú iba bio mäsko, aj pre deti v 500g baleniach, a podla mňa všetky mamičky vedia, že tam sa dá kúpiť. Tak som si myslela, či tu nie je nieco podobné. Ale potom asi bude jednoduchšie doniesť od nás.
@bolarazjedna mäso z TopFarm kupovala som v Tescu ale určite majú aj v iných reťazcoch. Predávajú vakuovo balené aj menšie porcie, že pre dieťa si to pripravís na cca 3-4 porcie a máš na 2 dni alebo dáš do mrazničky. Je to kvalitné mäso.
@bolarazjedna aj u nás je taky bio obchod a každé ráno ich auto stojí pri veľkom mäsiarstve... 😉 predávajú to iste mäso, ako aj iné obchody, akurát s min. 100% prirazkou.
Ja veľmi rada chodím na zarevucu , obchod potraviny nie otraviny
@lasona nepodporujem majiteľa tejto prevádzky. Je to...
@bolarazjedna a od akých výrobcov je to mäso? Lebo tiež to riešim a zatiaľ som nič moc okrem českého Bio Parku nenašla. A oni majú len hovädzie a kuracie, chcela by som aj iné druhy mäsa.
@lasona presne v tom obchode som kupovala u nás, ale nastal nejaký spor medzi majiteľom a predávajúcim, tak teraz ten obchod predáva to isté ale predávajúci je novým majiteľom... Ci tak nejak.
@nikpa áno, ďakujem, je to tato značka topfarm, nevedela som, že je to ľahko dostupné, v reťazcoch som na to nenatrafila. Bežne to dostať teda v tescu?
@bolarazjedna ja som to bežne kupovala v bežných obchodoch.
top farm som videla v Bille
Zacala som.kralikom.od babky susedky.pridala.som telacie z KRAJ a postupne zacinam davat maso z ratzcov.citam zlozenie slovenske kuracie volnochov naturfarm..
Potraviny, nie otraviny
Môžte vyskúšať predajňu mäsa U Naňa ale je to v Ivachnovej

Kauf, jednota, lidl, mäsiarstvo