icon

Kde v Ružomberku kúpite mäso pre bábätká?

bolarazjedna
4. jan 2025

Ahojte mamičky, kde kupujete mäsko pre bábätká RK? Je nejaký bio obchod v meste, kde dostať hydinu, teľacinu bez antibiotík? Nie som odtiaľ, tak sa nevyznám, ale teraz by som chcela kúpiť do zásoby k starým rodičom. Ďakujem za odpovede, hľadám ideálne co najbližšie k centru mesta.

stellarstar
4. jan 2025

Kauf, jednota, lidl, mäsiarstvo

zuzanockamt
4. jan 2025

@stellarstar Ona sa ale pýta konkrétne na Ružomberok.

bubuzu
4. jan 2025

@stellarstar v Kauflande majú iba hovädzie a kuracie od bio parku, aj to len raz do týždňa. V Lidli som bio mäso nenašla.

bubuzu
4. jan 2025

@stellarstar a ani v jednote alebo bežných mäsiarstvach bio mäso nenájdeš.

stellarstar
4. jan 2025

A existuje vôbec pravé bio??

30majka71
4. jan 2025

@bolarazjedna ideálne domáce od niekoho, to jedine sa niekde v skupine RK spýtať, ja tak kupujem králika a domácu sliepku, hus, kačku, barana mám od starkých.

bolarazjedna
autor
4. jan 2025

@30majka71 aha, ďakujem, aj ostatným za odpoveď. Tam kde byvame, existuje obchod, kde vyslovene predávajú iba bio mäsko, aj pre deti v 500g baleniach, a podla mňa všetky mamičky vedia, že tam sa dá kúpiť. Tak som si myslela, či tu nie je nieco podobné. Ale potom asi bude jednoduchšie doniesť od nás.

nikpa
4. jan 2025

@bolarazjedna mäso z TopFarm kupovala som v Tescu ale určite majú aj v iných reťazcoch. Predávajú vakuovo balené aj menšie porcie, že pre dieťa si to pripravís na cca 3-4 porcie a máš na 2 dni alebo dáš do mrazničky. Je to kvalitné mäso.

andreakotesova
4. jan 2025

@bolarazjedna aj u nás je taky bio obchod a každé ráno ich auto stojí pri veľkom mäsiarstve... 😉 predávajú to iste mäso, ako aj iné obchody, akurát s min. 100% prirazkou.

lasona
4. jan 2025

Ja veľmi rada chodím na zarevucu , obchod potraviny nie otraviny

bubuzu
4. jan 2025

@nikpa top farm ale nemá certifikáciu bio,nie? Čiže, ak na stránke napíšu, že kŕmia kvalitným krmivom, môže to znamenať hocičo a nemáš si to ako overiť. Aj to, že nedavajú ATB, môžu dávať niečo iné.

andreakotesova
4. jan 2025

@lasona nepodporujem majiteľa tejto prevádzky. Je to...

bubuzu
4. jan 2025

@bolarazjedna a od akých výrobcov je to mäso? Lebo tiež to riešim a zatiaľ som nič moc okrem českého Bio Parku nenašla. A oni majú len hovädzie a kuracie, chcela by som aj iné druhy mäsa.

bolarazjedna
autor
4. jan 2025

@lasona presne v tom obchode som kupovala u nás, ale nastal nejaký spor medzi majiteľom a predávajúcim, tak teraz ten obchod predáva to isté ale predávajúci je novým majiteľom... Ci tak nejak.
@nikpa áno, ďakujem, je to tato značka topfarm, nevedela som, že je to ľahko dostupné, v reťazcoch som na to nenatrafila. Bežne to dostať teda v tescu?

nikpa
4. jan 2025

@bolarazjedna ja som to bežne kupovala v bežných obchodoch.

rozculena
4. jan 2025

top farm som videla v Bille

saxana000
4. jan 2025

Zacala som.kralikom.od babky susedky.pridala.som telacie z KRAJ a postupne zacinam davat maso z ratzcov.citam zlozenie slovenske kuracie volnochov naturfarm..

domcavesel
5. jan 2025

Potraviny, nie otraviny

denda007
7. jan 2025

Môžte vyskúšať predajňu mäsa U Naňa ale je to v Ivachnovej