icon

Odporúčanie imunológa v Ružomberku

20martina02
2. máj 2025

Ahojte baby. Viete odporučiť imunológa - alergologa v RK? V rozanke? Vo vojenskej? Sú dlhé cakacky? Pripadne Kubín alebo Mikuláš. Ďakujem 🩷

macerik
4. máj 2025

Odporúčam Javorkovu v Rozanke, objedná cca do mesiaca, bola som s dcérou a super, už som objednaná aj ja s maminou, v DK Vás nezoberie nik, lebo ste mimo okres, aspoň mne tak povedali a LM to isté

cibinka18
5. máj 2025

tiez Javorkova v Rozanke super

okm221
8. máj 2025
@macerik

Odporúčam Javorkovu v Rozanke, objedná cca do mesiaca, bola som s dcérou a super, už som objednaná aj ja s maminou, v DK Vás nezoberie nik, lebo ste mimo okres, aspoň mne tak povedali a LM to isté

@macerik tak to mate mylnu info, už objednáva cca za 2-3m, tak sa čaká

okm221
8. máj 2025

Ja mam aktuálne negatívnu skúsenosť s pani Dr javorkovou ml., síce doteraz som zlu recenziu na ňu nečítala ani nepočula.. Ale aktuálne má toho veľmi veľa, objednáva aj na 3m dopredu. Syn 2.5r mal akútne príznaky, čakali sme takmer 4m na odber krvi, kde malemu spôsobili traumu z ihiel a lekárov, ale nezazlievam, lebo proste odobrať krv malemu, dieťaťu ju ťažko. No nedávno mal malý alergický záchvat kašľa a odmietli ho akútne vyšetriť, lebo nemali miesto, museli sme ísť ku pediatricke ktorá dala dočasnú liečbu.
Celý prístup mi vyplýva z toho, že pani Dr už má toho nad hlavu, a už sa len predpisujú lieky. Ťažko určiť liečbu keď dr nevidela ten akútny stav.. Takže asi tak za mňa.. Inak sestrička aj dr sú, veľmi milé, snažia sa ale uz je toho dosť

macerik
8. máj 2025
@okm221

@macerik tak to mate mylnu info, už objednáva cca za 2-3m, tak sa čaká

@okm221 tak asi ako koho, ja píšem za seba a moju skúsenosť, nehovorím, že niekto nemôže mať inú skúsenosť

okm221
8. máj 2025
@macerik

@okm221 tak asi ako koho, ja píšem za seba a moju skúsenosť, nehovorím, že niekto nemôže mať inú skúsenosť

@macerik keds som bola ja minulý rok objednala ma do 3 týždňov... Ale teraz už sú to 3m a to som objednávala oboch synov. Teraz vás vedela objednať do mesiaca? Lebo ak áno tak potom to je veľká nespravodlivosť keďže som čakala so synom ktorý má ťažší priebeh alergie

okm221
Autor odpoveď zmazal
okm221
Autor odpoveď zmazal
macerik
9. máj 2025
@okm221
Odpoveď bola zmazaná

@okm221 aj to je možné, že sa im niekto odhlásil alebo preobjednal, je tam veľa možností, neviete ani v akom stave sme boli my a už tu vypisujete somariny o spravodlivosti, takýchto ľudí milujem

okm221
Autor odpoveď zmazal
okm221
9. máj 2025
@macerik

@okm221 aj to je možné, že sa im niekto odhlásil alebo preobjednal, je tam veľa možností, neviete ani v akom stave sme boli my a už tu vypisujete somariny o spravodlivosti, takýchto ľudí milujem

@macerik tak ak by vám 2 r dieťa pomaly nedychalo v noci zo záchvatu a dieťa je odmietnuté, tak neviem co by ste povedali, takéto malé deti a tehotné musia mať všade prednosť zo zákona..
Ale áno neviem v akom stave ste boli, prepáčte ak aaa vás to dotklo, ja len konštatujem situáciu všeobecne nie cielene na vás .. Lebo viem, že veľa ľudí sa ide vyšetriť len preventívne

macerik
9. máj 2025
@okm221

@macerik tak ak by vám 2 r dieťa pomaly nedychalo v noci zo záchvatu a dieťa je odmietnuté, tak neviem co by ste povedali, takéto malé deti a tehotné musia mať všade prednosť zo zákona..
Ale áno neviem v akom stave ste boli, prepáčte ak aaa vás to dotklo, ja len konštatujem situáciu všeobecne nie cielene na vás .. Lebo viem, že veľa ľudí sa ide vyšetriť len preventívne

@okm221 dcéra mala krk 2x taky opuchnuty ako ma normálne, hrozilo zadusenie, na infúzii bola týždeň, myslela som, že to ani neprežije, jedno oko jej vôbec nebolo vidno, čo bola taka spuchnuta, ja dobre viem, čo to je, nebojte sa

okm221
9. máj 2025
@macerik

@okm221 dcéra mala krk 2x taky opuchnuty ako ma normálne, hrozilo zadusenie, na infúzii bola týždeň, myslela som, že to ani neprežije, jedno oko jej vôbec nebolo vidno, čo bola taka spuchnuta, ja dobre viem, čo to je, nebojte sa

@macerik tak to vám verím, je to najhoršie takto s deťmi hneď by som si to zobrala na seba.. Aj pre vás teda bolo dlho čakať ten mesiac.. 😐