icon

Ako zorganizovať oslavu 50-tky v malom kolektíve?

zuzulienocka75
28. júl 2025

Dievčatá poraďte. Budem mať 50 a v rámci rodiny chcem robiť klasickú oslavu v širšom kruhu.
V práci však máme len úplne malý kolektív (veľká veková škála) o 7 ľuďoch. Ako by ste poriesili oslavu, prípadne by ste mi nevedeli poradiť nejaký konkrétny priestor na oslavu, kde by sa dal podávať slavnostnejsi obed s pripitkom + nejaké iné občerstvenie a trebárs doniesť vlastnú tortu? Neviem...
Budem rada ak budete aj konkrétne, kto má vlastnú skúsenosť. Môže byť aj do SS.

janinah
28. júl 2025

Naposledy nás 10 ľudi kolegynka jednoducho pridala k tej rodinnej oslave,bolo to milé.

zuzulienocka75
autor
28. júl 2025
@janinah

Naposledy nás 10 ľudi kolegynka jednoducho pridala k tej rodinnej oslave,bolo to milé.

@janinah To nechcem miešať a okrem toho nám to nevychádza časovo / dlhšie naplánované dovolenky a ešte aj iné dôvody

lilianka28
28. júl 2025

@zuzulienocka75 mame dobre skúsenosti Zemianska kúria v chalupkove, koliba Richrarka v čutkove, yell cusine, Anima Cafe. Všade sa dala doniesť vlastná torta + individuálne sa dohodneš či ešte aj niečo iné môžeš svoje.

zuzulienocka75
autor
28. júl 2025

@lilianka28 A sú tam aj menšie priestory? Lebo všetko čo som zatiaľ pozerala boli priestory pre... do 25 ľudí (minimálne) a pravdupovediac sa mi nechce preplácať za predimenzovane priestory ... Jasné, že keď máš napr 18 ľudí neriešis, ale keď nás bude 7....

lilianka28
28. júl 2025
@zuzulienocka75

@lilianka28 A sú tam aj menšie priestory? Lebo všetko čo som zatiaľ pozerala boli priestory pre... do 25 ľudí (minimálne) a pravdupovediac sa mi nechce preplácať za predimenzovane priestory ... Jasné, že keď máš napr 18 ľudí neriešis, ale keď nás bude 7....

@zuzulienocka75 keď je vás menej spravia, resp. rezervujú vám väčší stôl v rámci reštaurácie. My sme tak boli 2 partie v jednej restike. Alebo nám spojili stoly bokom. Treba sa ísť osobne popýtať. Niekde majú aj paravany na oddelenie stolov.

margotka17
31. júl 2025
@lilianka28

@zuzulienocka75 keď je vás menej spravia, resp. rezervujú vám väčší stôl v rámci reštaurácie. My sme tak boli 2 partie v jednej restike. Alebo nám spojili stoly bokom. Treba sa ísť osobne popýtať. Niekde majú aj paravany na oddelenie stolov.

@lilianka28 aj u nás v reštike tak bežne urobia, ak je malá miestnosť pre cca 15 ľudí obsadené, správaním oddelia tu menšiu skupinku. Tortu si môže každý doniesť, aj alkohol u nás.

anonym_8d0e0b
4. aug 2025

Pre malý počet ľudí si rezervuj stôl v obľúbenej reštaurácii. Menu buď si dohodni jednotné alebo ja som to urobila tak, že som poslala menu vopred do mailu, každý mi nahlásil čo si prosí a to som objednala dopredu. Ja som napríklad zvolila reštauráciu s bowlingom, najedli sme sa, zahrali bowling, potom káva, zákusok, chvíľu ešte posedeli, dali drink a domov.