Ako zorganizovať oslavu 50-tky v malom kolektíve?
Dievčatá poraďte. Budem mať 50 a v rámci rodiny chcem robiť klasickú oslavu v širšom kruhu.
V práci však máme len úplne malý kolektív (veľká veková škála) o 7 ľuďoch. Ako by ste poriesili oslavu, prípadne by ste mi nevedeli poradiť nejaký konkrétny priestor na oslavu, kde by sa dal podávať slavnostnejsi obed s pripitkom + nejaké iné občerstvenie a trebárs doniesť vlastnú tortu? Neviem...
Budem rada ak budete aj konkrétne, kto má vlastnú skúsenosť. Môže byť aj do SS.
Naposledy nás 10 ľudi kolegynka jednoducho pridala k tej rodinnej oslave,bolo to milé.
@janinah To nechcem miešať a okrem toho nám to nevychádza časovo / dlhšie naplánované dovolenky a ešte aj iné dôvody
@zuzulienocka75 mame dobre skúsenosti Zemianska kúria v chalupkove, koliba Richrarka v čutkove, yell cusine, Anima Cafe. Všade sa dala doniesť vlastná torta + individuálne sa dohodneš či ešte aj niečo iné môžeš svoje.
@lilianka28 A sú tam aj menšie priestory? Lebo všetko čo som zatiaľ pozerala boli priestory pre... do 25 ľudí (minimálne) a pravdupovediac sa mi nechce preplácať za predimenzovane priestory ... Jasné, že keď máš napr 18 ľudí neriešis, ale keď nás bude 7....
@lilianka28 A sú tam aj menšie priestory? Lebo všetko čo som zatiaľ pozerala boli priestory pre... do 25 ľudí (minimálne) a pravdupovediac sa mi nechce preplácať za predimenzovane priestory ... Jasné, že keď máš napr 18 ľudí neriešis, ale keď nás bude 7....
@zuzulienocka75 keď je vás menej spravia, resp. rezervujú vám väčší stôl v rámci reštaurácie. My sme tak boli 2 partie v jednej restike. Alebo nám spojili stoly bokom. Treba sa ísť osobne popýtať. Niekde majú aj paravany na oddelenie stolov.
@zuzulienocka75 keď je vás menej spravia, resp. rezervujú vám väčší stôl v rámci reštaurácie. My sme tak boli 2 partie v jednej restike. Alebo nám spojili stoly bokom. Treba sa ísť osobne popýtať. Niekde majú aj paravany na oddelenie stolov.
@lilianka28 aj u nás v reštike tak bežne urobia, ak je malá miestnosť pre cca 15 ľudí obsadené, správaním oddelia tu menšiu skupinku. Tortu si môže každý doniesť, aj alkohol u nás.
Pre malý počet ľudí si rezervuj stôl v obľúbenej reštaurácii. Menu buď si dohodni jednotné alebo ja som to urobila tak, že som poslala menu vopred do mailu, každý mi nahlásil čo si prosí a to som objednala dopredu. Ja som napríklad zvolila reštauráciu s bowlingom, najedli sme sa, zahrali bowling, potom káva, zákusok, chvíľu ešte posedeli, dali drink a domov.

Naposledy nás 10 ľudi kolegynka jednoducho pridala k tej rodinnej oslave,bolo to milé.