icon

Skúsenosti s MUDr. Annou Šušolíkovou v Ružomberku

lenkakkkkk
24. feb 2025

Dobrý deň, aké máte prosím skúsenosti s pani doktorkou v RK👆? Ďakujem.

esmey
24. feb 2025

@lenkakkkkk pýta sa kto? Uveď tu aj svoje meno a priezvisko keď už tu takto verejne píšeš meno p. lekárky

zirafienka
25. feb 2025

A ty si kto? Prečo aj ty neuvedieš svoje meno a priezvisko, keď sa na to pýtaš autorky. A vieš koľko verejne napísaných mien lekárov/lekáriek tu bolo. Myslím, že autorka sa ničoho nevhodného nedopustila, len chcela vedieť názor, čo si jej ty nenapísal. A spýtala sa veľmi slušne.

alenamedvedova
26. feb 2025

@lenkakkkkk ja k nej chodím, nemám žiadne výhrady

lenkakkkkk
autor
12. mar 2025

@alenamedvedova ďakujem. Ak sa ešte môžem spýtať, ja mám veľmi oslabenú imunitu, už sa na mňa hádam všetko lepí, a potre potrebujem sa dať dokopy, moja lekárka okrem antihistaminík a isoprinosine nepozná nič. Pani doktora Šušolíková je taká, že sa skutočne zaujíma o Váš stav? A robí testy na alergie na potraviny? Ďakujem.

lenkakkkkk
autor
12. mar 2025

@zirafienka ďakujem

lenkakkkkk
autor
12. mar 2025

@esmey ak by som chcela uviesť svoje meno, tak ho uvediem. Nič zlé sa nepýtam, iba na internete nie sú dostupné žiadne informácie o ambulancii, tak by som sa rada dozvedela niečo o nej. Meno pani doktorky si kľudne ktokoľvek môže vygoogliť, nie je tajné, žiadne chúlostivé informácie tu nešírim.

alenamedvedova
12. mar 2025

@lenkakkkkk áno robí testy na koži a podľa nich ak aj treba tak aj z krvi. Ja nemám oslabenú imunitu takže neviem osobne nakoľko to ona rieši ..ale z počutia som počula že zvykne dávať nejakú podporu ak treba .

lenkakkkkk
autor
13. mar 2025

@alenamedvedova ďakujem.

zuzulienocka75
18. jún 2025

Chcem sa spýtať, dospelá dcéra má neliečenú "sennú nádchu" + problémy s kožou, červené suché fľaky na koži prakticky celoročne. Od malička sme chodili na kožné, tam nám bolo vždy povedané, že to je atopický exém a ten sa zlepšuje / zhoršuje podľa toho aké je obdobie, podľa pôsobenia rôznych faktorov ("dráždičov") či vnútorne (strava) alebo vonkajšími vplyvmi (prášky na pranie, kozmetika...). Celkove má tú kožu veľmi dráždivú a vždy to riešili iba akútne hormonálnymi masťami, čo nachvíľu zabralo, ale trvalo sa to nesmie aplikovať. Fakt má tú kožu buď červené suché fľaky už dosť veľkých rozmerov alebo lokálne červené miesta, ktoré vyzerajú ako spálené. Už s tým nechce ísť na kožné. Okrem toho sa jej dosť často robia na celom tele aj také podkožné vriedky, ktoré sa ale nedajú vytlačiť, sú zapálené a bolestivé. Väčšinou si to v snahe to vytlačiť / resp. zbaviť sa toho (podľa mňa) infikuje a už má po tele kopec jazvičiek.
Vedeli by ste poradiť, či by s týmto mohla ísť za pani doktorkou resp. či takéto niečo by mohlo patriť pod túto odbornosť. Kto viete, prosím poraďte.