icon

Sme na týždeň v Bešeňovej a nevzali sme kočík. Vie mi ho niekto požičať?

usmiatamacicka
8. aug 2022

Ahoj maminky. Sme na týždeň v Besenovej a zabudli sme neaky povoz na výlety pre malú 😔 nemáte mi niektorá požičať alebo za všimne predať neaky športový kočík, trojkolku, byginku??🙏🙏🙏

Strana
z2
nyusika
8. aug 2022

@blankaj a ten kočík sa väčšinou do auta nakladá prvý...lebo zaberie dosť miesta.
Buginy nie, ale kočík áno.

ahyt
8. aug 2022

@h2 ja taky zapomnela lyzarskou bundu,jeli jsme do Rakouska,tak hokt jsem si ji tam koupila a lyzuju v dodnes.No a napresrok jsem si rikala,ze bych mohla zapimenout otepkovacky😅🤣,aby mi manzel koupil novy😊.Ale neudelala jsem to.

nyusika
8. aug 2022

@orangiiina veď ja aj balím..ale to je jedno.
Proste vozík len tak nezabudneš

janetinka27
8. aug 2022

@nyusika (nie je to LM, aj ked je to nepodstatna malickost), ale napisala sem. a predsa tu ludia reagovali.a mnohi si dali tu namahu,ze reagovali zbytocne,len aby poucovali.

blankaj
8. aug 2022

@janetinka27 a tak vieš, tretie dieťa, ešte naozaj malinké a nechám doma kočík, buginu, hocičo?

ibrunova
8. aug 2022

V Bešeňovej ubytovacie zariadenia kočíky a buginy požičiavajú, skúste sa v rámci prechádzky zastaviť.

janetinka27
8. aug 2022

@blankaj pise,ze moze byt aj trojkolka,tak malinke nebude. a neskor pise,ze ma 2,5 roka a chcu ist na vychadzku,ak som si dobre vsimla. ja som muzovi zabudla cierny kabat, isli sme za krstnych rodicov poriadne daleko. no a co, som zabudliva. a to nemame ani deti. zabudam casto, obcas mi prihori ryza,zabudnem zapnut nalozenu pracku. pisem si zoznamy.aj tak zabudnem. a co mam so sebou robit? no proste niekto zabudne kocik a co teraz.

janetinka27
8. aug 2022

navyse nezabudli kocik, ale "povoz", co pri takom dietati moze byt hocico,cize nie vanicka pre leziaceho novorodenca

zuzana212722
8. aug 2022

@usmiatamacicka stáva sa nevadí..ja ti síce pomôcť neviem..ale chápem a úplne ma zaráža aké sprosté sú tu ženy neviem koľko majú rokov ale otrasné chovanie..možno majú tak na hovno život že majú potrebu riešiť na 3 strany zbytočne komentáre..tak snáď sa podarí niečo vymyslieť

vanda323
8. aug 2022

@nyusika Psa...😂😂😂
Môj muž zabudol našu dcéru, prišiel z nákupu, vyložil ho , auto zaparkoval do garáže a ja sa ho pýtam , a kde máš Wandu? A on ju nechal v garáži v aute 😅😅

mufka1
8. aug 2022

@usmiatamacicka určite skúste nejake mesto co mate blízko určite vám niekto pozícia. Ja som mala trosku iný problém a tiež som hľadala v DK ci nám niekto pomôže a veru bolo maminke co sa ponuklia boli úžasné.Lebo neviem si predstaviť ist domov 300km a naspäť do DK . Takže skôr skuse LM a podobne aby ste nemuseli ďaleko pre ísť. Stáva sa ,že človek zabudne ,tak neviem co niektoré riešia. 🙄

lija22
8. aug 2022

napis do skupiny ruzomberok

katkakatarinka
8. aug 2022

@usmiatamacicka dobrý deň. Ja predávam kočík s kompletným príslušenstvom ak by sa vám zišiel možno aj neskor...v mojom bazáre za 49€.

marcelasladeckova
8. aug 2022

Ja vám bez problémov požičiam. Napíšte mi ak ste nezohnali. Máme dva kočíky. Rada pomôžem.

certikbertik11
9. aug 2022

@usmiatamacicka ja vám viem predať nový golfový kočík pohldny za 40e

janetinka27
9. aug 2022

prispevok je vo fore ruzomberok, cize spravne

luciakardosova
12. aug 2022

@nyusika, 🤦

veronikadk
13. aug 2022

@usmiatamacicka chápem Vás ,som z Oravy a bývame vo ZV ,cestujeme často cez RK a tie kolóny nie su veru nič príjemné,mrzí ma že dotyčné sú takisto maminky ako vy takto reagujú na obyčajnú správu kde žiadate o pomoc ...vyzerá to tak ,že zrejme ony nikdy nepochybili.
Tiež keby som mohla ,pomôžem ,nakoľko náš kočík nám stojí v pivnici zabalený už rok.
Je to smutné,že namiesto pomoci a ochoty medzi sebou si pomôcť ,sa tu na SK človek dočká len zhadzovania a ponižovania. Dúfam že sa Vám podarilo nejaký nájsť či požičať .
Peknú dovcu želám. 👋

beata_k
13. aug 2022

@nyusika Zda sa, ze az tak zbytocna diskusia to nie je. Naslo sa dost ochotnych ludi pomoct.

redanna
14. aug 2022

@usmiatamacicka netráp sa, my sme šli do Bulharska s 15 mesacnym a zabudli sme kocik,s tromi deťmi sa stáva 😀😀😀🤣🤣🤣🤣

usmiatamacicka
autor
14. aug 2022

@veronikadk Ako mňa samú ma to prekvapilo akého ponižovania a osočovania som sa tu dočkala. Chcela som príspevok odstrániť, ale žiaľ mi to nejde. Aj adminovi som to písala. Takže ešte raz. Malá nie je batoľa! Ale vie kráčať!! Povoz som chcela až ju celý týždeň netrápim na dvore v prenajatom apartmáne.c Chvalabohu sme mali ihrisko 200 mertov. Kočík som zabudla z dôvodu že sme šli mužovým autom a ja golfák vozím vo svojom, ktoré šlo na tepovanie počas dovolenky takže nám to vypadlo ho vybrať z kufra. Stáva sa..😊😉🙃 za to asi nie som hneď zlá matka alebo neviem čo to tu bolo ešte za blbosti popísané🤩😂🤣 My ženy pred dovolenkou myslíme hlavne čo budú deti jesť takže sme sa zbadali až na mieste.Boli sme sa kúpať na celý deň v Chocholovských s v Bešeňovej a všade nám vrúcne pomohli požičali na obedňajšia spánok😊
Inak my v Pb mame skupinu Maminky Pb a okolie a viem že by mi pomohlo veľa žien bez osočovania a poburovania sa tu. Tu mi nepodal pomocnú ruku nik, aspoň rada sa našla, za čo ďakujem.
Takže peace a tie čo sa poburovali tak aby si niekedy na dovolenke na mňa nespomenuli🤣😂😇😉🙃✌✌

Strana
z2