icon

Doučovanie hry na klavíri

vikka11
16. feb 2025

Ahojte, nájde sa tu niekto kto by ma vedel naučiť hrať na klavíri ?

guudy
16. feb 2025

@vikka11 odporucam miestnu ZUS. ZUS maju aj studium pre dospelych (SpD). Termin prijimaciek si pozri na webe skoly, zvycajne byvaju okolo koncom maja/zaciatkom juna.

vikka11
autor
18. feb 2025

@guudy vyučuje sa aj cez letné prazdniny?

guudy
18. feb 2025

@vikka11 nie, funguju ako ine skoly 🙂
Ak sa dohodnes s ucitelom, tak to nevidim ako problem, ze by ta vez prazdniny ucil sukromne. Kazdopadne, ZUS pocas skolskeho roka ta vyjde neporovnatelne lacnejsie ako sukromny ucitel 🙂

stonehenge
25. feb 2026

Ahojte mamičky,
ak máte doma malého klaviristu (alebo klaviristku 😊) a bojujete so stupnicami, prstokladmi či akordami, možno vás zaujme moja autorská edukačná sada:
„Durové stupnice s krížikom – edukačná sada pre klavír“
Vytvorila som ju ako klaviristka z praxe – presne pre deti, ktorým pomáha mať veci prehľadne, vizuálne a systematicky usporiadané.
Sada obsahuje: 84 prehľadne spracovaných kartičiek, stupnice v pravej aj ľavej ruke, prstoklady, kvintakordy a ich obraty, harmonické funkcie, teoretické vysvetlenia primerané deťom
Kartičky pomáhajú: lepšie pochopiť učivo, samostatne sa pripraviť na hodinu, systematicky si upevniť hudobnú teóriu, zbaviť sa chaosu v stupniciach
Vhodné pre žiakov ZUŠ, rodičov, ktorí chcú deťom pomôcť doma, aj pre učiteľov. Cena sady je 19,90 €.
Ak by ste chceli viac informácií, pokojne mi napíšte správu 💌 Rada pošlem detailnejšie info.

guudy
25. feb 2026
@stonehenge

Ahojte mamičky,
ak máte doma malého klaviristu (alebo klaviristku 😊) a bojujete so stupnicami, prstokladmi či akordami, možno vás zaujme moja autorská edukačná sada:
„Durové stupnice s krížikom – edukačná sada pre klavír“
Vytvorila som ju ako klaviristka z praxe – presne pre deti, ktorým pomáha mať veci prehľadne, vizuálne a systematicky usporiadané.
Sada obsahuje: 84 prehľadne spracovaných kartičiek, stupnice v pravej aj ľavej ruke, prstoklady, kvintakordy a ich obraty, harmonické funkcie, teoretické vysvetlenia primerané deťom
Kartičky pomáhajú: lepšie pochopiť učivo, samostatne sa pripraviť na hodinu, systematicky si upevniť hudobnú teóriu, zbaviť sa chaosu v stupniciach
Vhodné pre žiakov ZUŠ, rodičov, ktorí chcú deťom pomôcť doma, aj pre učiteľov. Cena sady je 19,90 €.
Ak by ste chceli viac informácií, pokojne mi napíšte správu 💌 Rada pošlem detailnejšie info.

@stonehenge pekne, drzim palce, aby sa dobre predavalo😊

stonehenge
25. feb 2026
@guudy

@stonehenge pekne, drzim palce, aby sa dobre predavalo😊

@guudy ďakujem 🙂