icon

Maminky zo Sabinova a okolia na pokecanie?

vka
19. feb 2007

Ahojte maminky zo sabinova a okolia najdu sa medzi vami internet chtive na občasne pokecanie????? JA som sabinovčanka na MD maminka 2 deti 2,5r chlapčeka 5,5r dievčatka .............

vka
autor
31. jan 2009

Ahojte krasny vikend všetkým dnes si za vas zakrepčim 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😀

bznka
31. jan 2009

...tak a poriadne evka....ja budem dnes odpocivat..upratane mame ako tak....a tak len uvarim ieco na obed a ychutnam si rodinku

vka
autor
31. jan 2009

😉 😉 😉 Terka za teba aj vypijem 😉 😀

bznka
31. jan 2009

..dobre evka....tesim sa 😀

kingstonka
2. feb 2009

Ahojte ... nejak tu nastalo ticho.... co dnes robite? 🙂

vka
autor
2. feb 2009

Ahoj ahoj ...............juj babky na plese bolo super presuper.....bavili sme na jednotku užasna tancovačka no hned by som si to zopakovala 😵 idem pridať fotky

vka
autor
2. feb 2009

kuk na fotky nieje ich vela lebo nebol čas sa fotiť 😀 😀 😀

bznka
2. feb 2009

a ty kuk IP

bznka
2. feb 2009

inak bola si krasnucka ako stale ....tebe to sekne aj v rifliach 😀

vka
autor
2. feb 2009

tolko komplimentov 😉 😉 😉 😉 😉 vdaka 😉 😉 😉 😉 😀

danuska24
3. feb 2009

ahojte. Evi krasne fotecky 😉 😉 😉 😉 😉

vka
autor
3. feb 2009

😉 😉 😉 😉 dik

Mužik leži v posteli s teplotou ma chripku ☹ len ufam že sa deti nenakazia ☹ to zo dna na den žeby ho ples tak položil či hruškovica??? 😕 😨 😨 😨 😨 ešte šťastie že nie pred plesom ho choroba chytila 😉 zachvilu idem malemu na rodičko do školky

bznka
3. feb 2009

..no a ja som tiez dnes rano myslela ze chripoka je aj u mna le akosi to preslo 😉

janazuza
3. feb 2009

ahojte.
vka bola si akoprinceznička- zlatučká 😉
Dnes som bola v Sabinove- kupila som overal pre malého- musím ho ísť vymeniť. Zasa som kúpila zle 😖 - musím kúpiť väčší, bo sa d deno ledva zapne( hlavne že nohy a ruky sú velké)No neviem na koho tý čínania robia miery 😠 .
Inak malý dostal poobede teplotu, tak má o zajtrajšok postarané 🙄

vka
autor
3. feb 2009

Dievčata asi som sa tu už pytala ale neviete o niekom kto by predal gitaru nemusi byť najnovšia potrebujem ju pre Dianku už maju nastroj alebo neviete kde by som kupila nejaký bazar ....novu v žiadnom pripade lebo ked ju prestane baviť...tak čo s tym

lenrie
4. feb 2009

ahojte,tak sa po dlhsom case hlasim,malismeperny vikend,maly nieco dovliekol a vsobotu zvracal a mal horucky,v nedelu mu uz nic nebolo ale zas ja som celu edelu prelezala s horuckami,absolutne som nevladala vstat,tak blbo mi nebolo ani nepamatam,ale v pondelok uz lepsie ,akurat kaslem a priserne ma picha za hrudnou kostou 😠 v pondelok uz aj mala zvracala ale jej to hned preslo,nastastie,lenmaly zas vcera horuckoval a prespal mi cely den,to som normalne zirala,muzik ho vzal k lekake tak dostal atb,pre istotu bola s nimi aj mala ale tej nic nie je nastastie 😉 ja som sa s takym hnusnym kaslom s nimi neodvazila ist k lekarke....no ale dnes tu uz vystrajaju,mala dostala kuchynku barbie,tak varia......Evi,bola si krasna 😉 😉 😉

bznka
4. feb 2009

Ahojte...vonku je otras ☹

Evka tak aj ti neporadim s gitarou

Lenka..tak verim ze mate pliagy za sebou.

alcapalca
4. feb 2009

Ahojte dievcata, neviete o nejakom vacsom byte na predaj v SB?

vka
autor
4. feb 2009

Lenka tak Rianke všetko naj k narodeninkam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 joj tak tie choroby 😖 😖 😖 naš malý sopli zatial nekašle Dianka sa drži a aj ja hoci v robote deti kašlu a par z nich aj maroduje 😒
Terka vonku je ..................
Alcapalca tak asi ti moc neporadim ale o viem tak na murgašovej ulici predavaju tie podkovne byty a su tam aj 3 a 4 izb ale všetko nad 2 miliony a to je riadna palca za tie koruny si postaviš menši domček a aj ho zariadiš..........no preklikni sa na modru strechu tam je inzercia skus tam vela šťastia a inač sa Vám v po nepači???

danuska24
4. feb 2009

Leni aj my sa pripajame ku gratulaciam 😉

janazuza
4. feb 2009

Ahojte.Aj jasa pripájam ku gratulantom a želám všetko naj naj naj a hlavne zdravíčka 😀

My sme boli dnes u lekárký, zasa sme chorý ☹ kašel, teplota, ťažké dýchanie a ku tomu všetkému ešte malý chytil infekciu na očká ☹ ( zrejme zo školky- v piatok neboli vo svojej triede a on sa utrel do cudzieho uteráčika a to je asi výslweddok)
Alenka ideš bývať do SB? 😀

alcapalca
4. feb 2009

vka dik za info o modrej streche, ani ma nenapadla
no mi uz asi rok zhaname nieco vacsie, a kedze tu v PO chcu nenormalne doplatky za vymenu bytu tak sme sa nasmerovali aj na Sabinov
Janka keby sa nam zadarilo, tak velmi rada, ja nie som ten tip ze zapustim korene v jednom meste, mne je to jedno kde 😀

danuska24
6. feb 2009

kde ste sa zasili? 😀
vcera som bola zase na katastri, tak mozno o mesiac... 😠
dnes sa chystame k babke do PO, dlhoo sme tam neboli 😒

bznka
6. feb 2009

AHOJTE.....no mne sa tak nic nechce.....jje mi ztoh opocasia divne....ja chceeeem slnko a teplo.

vka
autor
6. feb 2009

aj jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pekný vikend šetkým

janazuza
6. feb 2009

Ahojte.
Asi som to chytila od malého, cítim sa otrasne ☹

bznka
6. feb 2009

no amymame kiahne...maly sa uz obsypava.....takze teraz cakat kedy aj mala sa obsype.....no ale dufam ze sa obsype nech mame po tom

dioliana1
7. feb 2009

🙂

vka
autor
7. feb 2009

Waw tak kiahne naši už mali Tian mal vtedy 10mes a Dianka skoro 4 roky a celkom dobry priebeh teplota zvyšena ale nič strašne a ani vela obsypany neboli Terka a ideš na tu zabavu či nie

lenrie
7. feb 2009

ahojte,krasny vikendik,tak nam uz je lepsie,maly uz vystraja a dakujem za blahozelania 😉 😉
Terka,nemozeme dojst k vam po kiahne 😉 😀 my sme este nemali 😢