Ako sa žije v Chorvátskom Grobe?
Ahojte, sme mladá rodina, mame skoro 2 ročné dieťa.
Manžel pracuje na 90% z domu, ja pôjdem do práce o rok.
Zvažujeme kúpu domu, keďže sme obaja vyrastali v domoch s veľkou záhradou a chyba nám to.
V ChG som našla niekoľko pekných domčekov, ale nepoznám odtiaľ nikoho. Preto by ma zaujímal názor niekoho kto tam býva alebo býval, ako sa vám tam žije a ci ste neolutovali . Náš syn je spoločenské dieťa, tak by som dala prednosť lokalite s mladými rodinami...
Aká je dostupnosť MHD do mesta?
Škôlka? Škola? Možnosť krúžkov pre dieta? Pediater?
Ďakujem pekne za každý názor 🙂
Prekvapila ma ta odpoved vyssie, ze v Chb je len vyssia vrstva. Tak ja mam byt za 600k v BA a som nizsia vrstva ? Vacsina ludi v Chb a okoli kupila domy/pozemky celkovo za 100-150kmax v starej doby, by som chcela vidiet ako si budu brat teraz hypo na 600k byt v super lokalite v BA. To uz asi taka vyssia vrstva nebude. Ja radsej menej na top lokalite ako “honosny palac” v Dolnej Marikovej.
@anonym_1360cd nevravim o honosnom palaci. A ano su tu lepsie situovane rodiny. Vravim ak sa chces pristahovat a chces samostatny dom tak Ta to bude stat minimalne 500 000. Skor ide o klud co tu mas, lebo v Blave je milion ludi a vsehochut. A aj ked mas byt za 600t tak stale je to byt.
Prekvapila ma ta odpoved vyssie, ze v Chb je len vyssia vrstva. Tak ja mam byt za 600k v BA a som nizsia vrstva ? Vacsina ludi v Chb a okoli kupila domy/pozemky celkovo za 100-150kmax v starej doby, by som chcela vidiet ako si budu brat teraz hypo na 600k byt v super lokalite v BA. To uz asi taka vyssia vrstva nebude. Ja radsej menej na top lokalite ako “honosny palac” v Dolnej Marikovej.
@anonym_1360cd ale ma pravdu. Teraz tam domy stoja od 500 000 vyššie. To nie je pre nižšiu vrstvu.
@anonym_1360cd a este Ti dam priklad, samostatny dom tu nikdy nestal 100000 ani 150000. Pozemky sa dali za 70tisic, ale ak uz mas dvojpodlazny dom s bazenom samoudrziavacim travnikom branou a garazou tak si kludne za doby 10 rokov dozadu pripocitaj 350tisic k cene pozemku. Dom nikdy nebol lacny.