Autoservis s otváracími hodinami po 17:00
Nastala situácia kde musim riesit sama servis auta. Treba meniť olej prosím su nejake servisy co to spravia aj po 17tej? Nemôžem si brat kvôli tomu dovolenku . Alebo cez víkend asi nepracuju
Samozrejme, že sú, je ich milión. Dá sa dohodnúť aj cez víkend alebo poobede. Každý servis to má ináč.
Dakujem budem hladat a volat
@slniecko66 vsak auto zavedieme ráno a poobede preň pridem
Ráno auto odveziem a poobede idem vyzdvihnúť, prípadne deň predtým odveziem a ďalší deň odveziem. Vždy je to o dohode
Dakujem budem hladat a volat
@slniecko66 však normálne ráno dones auto a z práce si preň prídeš, nemusíš tam byť a určite sa bude dať dohodnúť ak končíš neskôr ako zatvárajú servis nech ti auto donesú k práci, ty im dáš peniaze a oni ti kľúče a je.
@slniecko66 vsak auto zavedieme ráno a poobede preň pridem
@marsmykkok
@sense
@minenkaa ja to auto potrebujem do prace
@marsmykkok
@sense
@anonym_0c1c68 si živnostík
@anonym_0c1c68 si živnostík
@minenkaa som dala omylom anonym. Niesom. Ale cestujem do prace 20 minut autom spoje mi nechodia. Dieta nosoim do skoly tam kde robim
@marsmykkok
@sense
@anonym_0c1c68 ako využívaš ho pracovne že na ňom v práci jazdíš či odvoz do práce len a potom stojí na parkovisku? Ak druhé nájdi servis v pešej dostupnosti práce alebo objednaj taxík do práce zo servisu a domov budeš mať auto už pred prácou pristavené ak sa s nimi dohodneš. Ak potrebuješ aj v práci že na ňom jazdíš potom jedine skús mestkú skupinu na FB a nejaký človek "mechanik" čo robí opravy doma by ti vedel vymeniť aj po 17tej alebo v sobotu po dohode.
@minenkaa som dala omylom anonym. Niesom. Ale cestujem do prace 20 minut autom spoje mi nechodia. Dieta nosoim do skoly tam kde robim
@slniecko66 ak auto potrebuješ, spýtaj sa či majú náhradné vozidlo. Bežné ho aj ponúkaju

@slniecko66 ano sú, stačí sa dohodnúť.