icon

Autoservis s otváracími hodinami po 17:00

slniecko66
26. aug 2025

Nastala situácia kde musim riesit sama servis auta. Treba meniť olej prosím su nejake servisy co to spravia aj po 17tej? Nemôžem si brat kvôli tomu dovolenku . Alebo cez víkend asi nepracuju

anonym_ae8416
26. aug 2025

@slniecko66 ano sú, stačí sa dohodnúť.

prvosienka7
26. aug 2025

Samozrejme, že sú, je ich milión. Dá sa dohodnúť aj cez víkend alebo poobede. Každý servis to má ináč.

slniecko66
autor
26. aug 2025

Dakujem budem hladat a volat

minenkaa
26. aug 2025

@slniecko66 vsak auto zavedieme ráno a poobede preň pridem

sense
26. aug 2025

Ráno auto odveziem a poobede idem vyzdvihnúť, prípadne deň predtým odveziem a ďalší deň odveziem. Vždy je to o dohode

marsmykkok
26. aug 2025
@slniecko66

Dakujem budem hladat a volat

@slniecko66 však normálne ráno dones auto a z práce si preň prídeš, nemusíš tam byť a určite sa bude dať dohodnúť ak končíš neskôr ako zatvárajú servis nech ti auto donesú k práci, ty im dáš peniaze a oni ti kľúče a je.

anonym_0c1c68
26. aug 2025
@minenkaa

@slniecko66 vsak auto zavedieme ráno a poobede preň pridem

@marsmykkok
@sense
@minenkaa ja to auto potrebujem do prace

minenkaa
26. aug 2025
@anonym_0c1c68

@marsmykkok
@sense

@anonym_0c1c68 si živnostík

slniecko66
autor
26. aug 2025
@minenkaa

@anonym_0c1c68 si živnostík

@minenkaa som dala omylom anonym. Niesom. Ale cestujem do prace 20 minut autom spoje mi nechodia. Dieta nosoim do skoly tam kde robim

marsmykkok
26. aug 2025
@anonym_0c1c68

@marsmykkok
@sense

@anonym_0c1c68 ako využívaš ho pracovne že na ňom v práci jazdíš či odvoz do práce len a potom stojí na parkovisku? Ak druhé nájdi servis v pešej dostupnosti práce alebo objednaj taxík do práce zo servisu a domov budeš mať auto už pred prácou pristavené ak sa s nimi dohodneš. Ak potrebuješ aj v práci že na ňom jazdíš potom jedine skús mestkú skupinu na FB a nejaký človek "mechanik" čo robí opravy doma by ti vedel vymeniť aj po 17tej alebo v sobotu po dohode.

sense
26. aug 2025
@slniecko66

@minenkaa som dala omylom anonym. Niesom. Ale cestujem do prace 20 minut autom spoje mi nechodia. Dieta nosoim do skoly tam kde robim

@slniecko66 ak auto potrebuješ, spýtaj sa či majú náhradné vozidlo. Bežné ho aj ponúkaju