Hľadáme kamarátov v Dunajskej Lužnej
ahojte maminky je tu daka z dunajskej luznej alebo okolia ? ja som sa s malym lucaskom 10m. nastahovala v aprily a hladame kamaratov lebo cez den nevieme co od dobroty 🙂
Sukromne detske jasle Ivanka pri Dunaji, prijimaju deticky.
Pre 1 - 3 rocne deti
Opatrovanie: hodinove, poldenne, celodenne
Kontakt: 0908 542 232
Mail: info@jasle-tomajerry.sk
www.jasle-tomajerry.sk
Tesime sa! 😉
Ahoj, ja som sa nastahovala do Dunajskej Luznej uz asi ored dvoma rokmi, tiez som na materskej,od aprila. Mam na Vas otazku, vie niektora o jasliach v Luznej??Dakujem
Ahojte hladam si kamosky na stretko, kavicku, prechadzky som sama manzel je stale prec, ak mas cas a chut ozvi sa budem sa tesit.
ahojte mamicky a buduce mamicky z Dunajskej Luznej, mame pre vas skvelu ponuku latkovych plienok a potrieb k pouzivaniu latkovych plienok s osobnym odberom alebo dovozom k vam domov zadarmo a samozrejme aj ponukame osobne konzultacie ak by ste mali zaujem 🙂
ahojte, v DL mame myslim az 4 sukromne jasle/skolku nie len tie anglicke Little Kitten.. okrem toho je Dunajcek /chodi tam moj syn od 2,5r a som max.spokojna/, potom je Jahodka a este Šikulko..uricte vsetky najdes aj na nete..
@nikuska265 Ahoj, ja som priamo v Dunajskej Luznej, nie tak dlho, ale velmi spokojna a mame 2,5 rocneho syna. Mozeme sa stretnut v Mastali, je to super aj pre deti aj mamicky, ihrisko oplotene a preliezacky, mozeme ich pozorovat a nebat sa a dat si kavicku.
Ahojte mamicky, sme relativne cerstvo pristahovani do DL a mame 17 mesacnu dcerku a 13 rocneho zbojnika. S Miskou podnikame vylety na bicykli, vela sa kocikujeme, jazdime na kupaliska ( lipot, zlate piesky, senec ...sme otvorene akymkolvek vyletom) Velmi ma potesi, ak by ste sa niektora/re k nam pridala/li.
@xeniasr Ahoj! mohli by sme tam niekedy zájsť, ja budem rada, aspoň budeme mať nejaký program a spoznám ďalšiu mamičku 🙂
Aj ja som z Dunajskej Lužnej........byvame na Novej ulici v casti Nové Kosariska, máme 3 mesacne babatko a chodime na prechadzky kazdy den o 14:00 kto ma chut pridat sa na kocikovanie???
@daduska666 ahoj. My sme z lipnice. Ale kedy sa vypytame na svet presne nevieme lebo lezim na rizikovom...
@sandrusa ja som bola na tom podobne.........malinky bol velky a malo plodovej vody.....museli mi vyvolat porod, a nakoniec po 4 hodinach kontrakcii som musela ist sekciou.....
@daduska666 ja musim ist sekciou koli operovanym plucam...a ty mas kolko deti? A koľko mas rokov?
@sandrusa mam jedneho synceka, ma 4 mesiace a 2 tyzdne........mam 30 rokov.......pozri moj fotoblok
@daduska666 ja mám 27 a cakam prve babenko... V luznej vobec nikoho nepoznam a nemam rada samotu. Ani kamosky nemam

ahoj! nemas k dispozicii auto? ja byvam 15 km z Luznej 😒 tiez sme sa teraz stahovali z BA....