icon

Je tu niekto z Rovinky? Pôjdete sa prejsť na hrádzu?

kaniska
6. jún 2010

Ahoj maminky, je tu niektora z vas z Rovinky? Chodievam sa prejst po hradzi, nepridate sa niekto? Mam ruzovo-sedy kocik, ak ma spoznate, kludne ma kricte 🙂

kaniska
autor
6. jún 2010

..kludne na mna zakricte som myslela :-P

iva81
7. jún 2010

Ahoj ja om tiez z Rovinky, nechodievam sice na hradzu casto ale ked uvidim ruzovo-sedy kocik tak zakricim (dufam ze ich neni viac lebo bude hanba) 😀 . Ja mam cerveno-sivy tak kludne zakric aj ty ked ma niekde uvidis 🙂

kaniska
autor
8. jún 2010

no to neviem ako sa mi podari, ruzovo-sedy mam myslim skromne jedina, ale cerveno-sivy som uz videla. nechodis casto na hradzu? a kam sa potom chodis prechadzat? daj tipa 🙂

iva81
8. jún 2010

No na hradzu nie tak casto, viac chodim na Trhove polia, to mam od nas z Noveho centra taku fajn prechadzku. Len v poslednom case mi maly v kociku spi len pol hodinku tak dlhe prechadzky sa mi uz moc nedaju.

kathynka
17. mar 2011

@kaniska ahoj...este stale platia tvoje prechadzky na hradzi?

kaniska
autor
23. mar 2011

kathynka ahoj 🙂 jasneee, po vacsine chodime dve, s kamoskou. ale kludne sa k nam mozes pridat. ty si z rovinky? a kde byvas? a kolko mas deticiek? ja byvam hned pri hradzi, mam jednu dceru a kamoska jedneho syna. obaja maju menej ako rok, takze ani nechhodia, len sa nehaju vozit v kacari. kodonca aj korculovat sme zacali, keby si chcela 🙂

kathynka
24. mar 2011

@kaniska ahoj...no mrzi ma to, ale nakoniec z toho asi nic nebude...ja som totiz opatrovatelka a dostala som ponuku v rovinke...ale byvam v BA a s cestovanim by bol casovo asi problem...doteraz som sa starala o jedneho francuzskeho chlapceka v prievoze, ale uz sa odstahovali do france, tak hladam nieco nove...a tu na konikovi sme s yoanom mali kopec kamaratov a kamaratiek, tak som myslela, ze by som zas aj v rovinke nasla nejake maminky...ale tak asi nic z toho nebude ☹

kaniska
autor
25. mar 2011

aha, no skoda, nas je tu dost a radi uvitame nove tvare. tak ked najdes nejake ine mimco na opatrovanie, kludne sa ozvi 🙂

eunomia
12. máj 2011

@kaniska ahoj, aj ja som zacala s korculovanim na hradzi. Teda zatial len 2x s manzelom.

olilili
13. máj 2012

Ja by som sa k vam baby tiez rada pridala, ale najskor az v oktobri 🙂 , pretoze babatko sa este nosi v brusku 🙂

seva
27. sep 2012

ahojte baby, ak mate chut sa vecer odreagovat, a paradne si zacvicit a zatancovat, v Kalinkove mavame v pondelky a stredy od 19.00 do 20.00 zumbu s uzasnou instruktorkou Alenkou. v ramci zumby robime aj body toning na vyformovanie postavy a cviky na pekne brusko. sme tm aj velmi fajn partia. ak by ste chceli blizsie info, ozvite sa do IP. vacsie deticky mozete kludne vziat so sebou, maju vstup zdarma.