Je tu niekto z Rovinky? Pôjdete sa prejsť na hrádzu?
Ahoj maminky, je tu niektora z vas z Rovinky? Chodievam sa prejst po hradzi, nepridate sa niekto? Mam ruzovo-sedy kocik, ak ma spoznate, kludne ma kricte 🙂
Ahoj ja om tiez z Rovinky, nechodievam sice na hradzu casto ale ked uvidim ruzovo-sedy kocik tak zakricim (dufam ze ich neni viac lebo bude hanba) 😀 . Ja mam cerveno-sivy tak kludne zakric aj ty ked ma niekde uvidis 🙂
no to neviem ako sa mi podari, ruzovo-sedy mam myslim skromne jedina, ale cerveno-sivy som uz videla. nechodis casto na hradzu? a kam sa potom chodis prechadzat? daj tipa 🙂
No na hradzu nie tak casto, viac chodim na Trhove polia, to mam od nas z Noveho centra taku fajn prechadzku. Len v poslednom case mi maly v kociku spi len pol hodinku tak dlhe prechadzky sa mi uz moc nedaju.
kathynka ahoj 🙂 jasneee, po vacsine chodime dve, s kamoskou. ale kludne sa k nam mozes pridat. ty si z rovinky? a kde byvas? a kolko mas deticiek? ja byvam hned pri hradzi, mam jednu dceru a kamoska jedneho syna. obaja maju menej ako rok, takze ani nechhodia, len sa nehaju vozit v kacari. kodonca aj korculovat sme zacali, keby si chcela 🙂
@kaniska ahoj...no mrzi ma to, ale nakoniec z toho asi nic nebude...ja som totiz opatrovatelka a dostala som ponuku v rovinke...ale byvam v BA a s cestovanim by bol casovo asi problem...doteraz som sa starala o jedneho francuzskeho chlapceka v prievoze, ale uz sa odstahovali do france, tak hladam nieco nove...a tu na konikovi sme s yoanom mali kopec kamaratov a kamaratiek, tak som myslela, ze by som zas aj v rovinke nasla nejake maminky...ale tak asi nic z toho nebude ☹
aha, no skoda, nas je tu dost a radi uvitame nove tvare. tak ked najdes nejake ine mimco na opatrovanie, kludne sa ozvi 🙂
Ja by som sa k vam baby tiez rada pridala, ale najskor az v oktobri 🙂 , pretoze babatko sa este nosi v brusku 🙂
ahojte baby, ak mate chut sa vecer odreagovat, a paradne si zacvicit a zatancovat, v Kalinkove mavame v pondelky a stredy od 19.00 do 20.00 zumbu s uzasnou instruktorkou Alenkou. v ramci zumby robime aj body toning na vyformovanie postavy a cviky na pekne brusko. sme tm aj velmi fajn partia. ak by ste chceli blizsie info, ozvite sa do IP. vacsie deticky mozete kludne vziat so sebou, maju vstup zdarma.

..kludne na mna zakricte som myslela :-P