Niekto zo Zálesia?
ahojte, viem ze v Zalesi je vela mamiciek s detickami, tak by sme sa chceli s nejakymi zoznamit 🙂
Ja som povodne z BA, ale manzel je povodny Zalesak, tak sme tu postavili domcek a byvame v nom aj s nasou malou uz skoro 3 mesacnou Natalkou 🙂
Kedze tu skoro nikoho nepoznam, tak brazdim ulice Zalesia s malou vacsinou sama a to je teda pekna nuda ☹
Ahojte,
mozem vas poprosit o info kolko vas stoja cca skolky v tychto dedinkach pri BA? Dakujem!
Skusim obnovit diskusiu 🙂 najde sa niekto s podobne starym babom? My mame 8 mesacnu muz je zo Zalesia ja som pristahovana teraz to bude rok takze zatial poznam len @hamletka 🙂
Oprava @hamletka2209 🙂)
@jancika889 ahoj a uz ste v Zálesí?
ahoj byvam tak isto v zalesi maly bude mat teraz rok a nemam s kym chodit kocikovat tak ak by si mala niekedy cas a chut mozme niekam vybehnut.
@michaela1890 ahoj môžeš sa Kludne pridať ku nam. Ja mam o trosku staršieho chlapčeka. Chodíme ako nam to vydá lebo spanky našich deti sa líšia “ako naschval 😁”
Ze @janicka889 a @sooo
@hamletka2209 ahoj som rada ze si sa ozvala. hej to poznam aj moj chodi spat podla toho kedy ranno vstane. velmi rada sa k vam pridam. samozrejmr mozme skocit aj do jane cafe na babsky pokec 😉
Jasne môžeme. Uz som si ta aj “čekla” na fb. Tu som uz pomenej tak ak tam napíšem na mesenger. My chodíme von rano dako o 9 do obchodu a kus sa prejsť. A pokecať. A potom okolo 15-16 aby este nebola tma. Ale ozaj vcetko záleží od toho ako spia. Bývam na Muskatovej. Vy?
oki jasne. ja byvam na malinovskej. takze sme kusok od seba
@michaela1890 tak sa tesime 🙂
@michaela1890 ahoj 🙂 tesim sa ze si sa ozvala ;) my byvame na Terchovskej tak v strede a presne ako pise Monika chodime rano okolo 9 a potom poobede mne uz slecna spi len 1x takze ked vstane idem rychlo kym nie je tma tak dufam ze sa coskoro vidime 🙂
@jancika889 ahoj mne drobec hajava dva krat len vzdy to zalezi podla toho kedy ranno vstane. zajtra by som sa k vam rad pridala.
@michaela1890 tak zajtra pisem ked sa budeme chystat 😊
@michaela1890 okolo 9 ideme von ak ti to vychadza

Odpadnem, ze sa niekto ozval 😉 ...dakujem ti
@hannah33