icon

Psík na záhradu - Senec, Trnava, Bratislava, Pezinok

21. jún 2023

Chceme na jesen psika na zahradu,naj Irsky seter mate typ kde chovaju?Nehladam cistokrvne s PP,ale bez papierov.Dakujem.Z utulkov tiez nechcem.Idealne ked bude na jesen schopne ist od fenky.Dakujem🥰😘

Strana
z3
autor
22. jún 2023

@miselka007 To ale robi aj ten co rozmnozuje pp psy,takyto je mnozitel,inak by fenu nedal oplodnit( nvm ten nazov) Pomaly 2x rocne.Nechapes tomu???
Tak potom si ich voljte pp mnozitelia.Moja sestra mala labradorku z bazara a raz mala stenata,potom ju dala vykastrovat.Pretoze raz je dobre ak fena ma stenata kvoli zdraviu.Cize ona je ako mnozotelka podla teba?? nie-mnozitel je ten co mnozi aj pp psa 2x do roka a predava ho pekne mastme za 1200€ na tom krasne so zarobi.A nie ten co mu fenka raz za cas da stenata a preda ich na bazari,lebo inak by sa ich asi nezbavil.Vy ste tu co za sektarky.Fakt ako posadnute nic ine len pes je u vas na prvom mieste vo vasom vesmire.Ubohe

anonymanonym
22. jún 2023

Odporucam debatu s naozaj dobrym odbornikom (tj. dobrym veterinarom) o tom ako je z hladiska zdravia pre fenu dolezite aby mala aspon raz stenata 🙈 Co veta, to perla 😀

ghostsgirl
22. jún 2023

Autorka už sem radšej nič nepíš, strašne sa strapnujes. Nemáš ani šajnu o chove psov, tak radšej žiadneho nemaj a kúp toho keramického. Svet nepotrebuje ďalších týraných psov.

simca06022011
22. jún 2023

Máš veľmi pomýlené zmýšľanie o dovolenkách za "psov". Ta energia ktorá do tých psov ide, cena výcvikov, skúšok, kadecoho, okrem toho zaujem o psov nie je len tak... irsky seter este aj polovnicke skusky ma a zohnat na to " trening" ziadna sranda... nemáš o tom ani šajnu:D a zvyčajne nemá jedna fenka 2vrhy, a vôbec nie každý rok...
Popozeraj bazos. Nič iné ti neviem poradiť. A pozor na kĺby, s tými seter mava problém, rtgcka rodičov a pod sa robia práve kvôli tomu.. dňa testy kvôli iným ochoreniam, ktoré sa neskôr prejavujú. Na stránke klubu sa dočítas ak budeš chcieť.

miselka007
22. jún 2023

Jedine kto je tu ubohy si ty. A prosim ta uz sa radsej ani nevyjadruj lebo vypustas len same perly 🙈 a aby mala fena aspon raz stenata kvoli zdraviu? Prosim ta ty kde zijes? Za opicami? Je rok 2023 a kazdy jeden veterinar ti povie ze je to totalny mytus a nezmysel. Ak chces tak strasne silou mocou psa, tak chod aspon za nejakym dobrym veterinarom ktory sa o tomto s tebou porozprava a otvori ti dufam oci. A nie nie sme tu ziadna sekta, ale pre boha uz aj ty pochop o com sa ti tu snazime pisat a vysvetlit. Nemusis mat stena po tuti fruti sampionoch, rodia sa aj nestandardne steniatka a to su take ktore do chovu pustene nie su ale maju PP. A tie byvaju lacnejsie. Ale mas zaruku ze je po vysetrenych rodicoch a zdrave. A nie nejaka zmeska co sa na setra podoba a ani jeho povahu nema. Co si myslim ze preto chces setra lebo vies aky je povahovo. Ale z bazosa nemas vobec zaruku ze bude taky aky ma byt.

anonymanonym
22. jún 2023

Mimochodom, ak nejaka CHS dava nakryt tu istu fenu kazdy rok, nebodaj 2x rocne, tak ju treba nahlasit. Je to totiz proti pravidlam 🙂

Strana
z3