icon

Skúsenosti s lekárom Mudr. Bystrík Baranec?

mycy
18. mar 2026

Dobrý deň, rada by som sa spýtala či niekto nepoznáte všeobecného lekára Bystrìk Baranec a aké s ním máte skúsenosti, ďakujem

anonym_8b9618
18. mar 2026

@mycy myslis toho z devinskej? Ten zdrhol ani nie po troch mesiacoch, pracoval v zahranici a na SK dostal sokovu terapiu. Ambulanciu prenechal nejakemu doktorovi Mohamedovi priezvisko neviem. Je namiesto neho.

mycy
autor
19. mar 2026
@anonym_8b9618

@mycy myslis toho z devinskej? Ten zdrhol ani nie po troch mesiacoch, pracoval v zahranici a na SK dostal sokovu terapiu. Ambulanciu prenechal nejakemu doktorovi Mohamedovi priezvisko neviem. Je namiesto neho.

@anonym_8b9618 ďakujem, lebo zdrhol do Senca a strach a hruza čo ten tam vyvádza, nevie ani PN vypísať, nie to ešte online poslať, jedného klienta vyšetruje hodinu, neviem či to je aj doktor

anonym_8b9618
19. mar 2026
@mycy

@anonym_8b9618 ďakujem, lebo zdrhol do Senca a strach a hruza čo ten tam vyvádza, nevie ani PN vypísať, nie to ešte online poslať, jedného klienta vyšetruje hodinu, neviem či to je aj doktor

@mycy no vymenny listok mi od neho nevzali ze nema atestaciu

mycy
autor
20. mar 2026
@anonym_8b9618

@mycy no vymenny listok mi od neho nevzali ze nema atestaciu

@anonym_8b9618
@anonym_8b9618 tak to je super doktor, sme ho vychytali v SC

zdenka1975
26. mar 2026

ak ste patrili dr. Ingeliovej, ktorú vyštvali, tak od 1.4. bude ordinovať na Jánošíkovej - Rodinný doktor. v ambulancii už bude od 30.3., môžete si ísť po dokument, že chcete prejsť ku nej. ja to mám tie na pláne.

mycy
autor
26. mar 2026
@zdenka1975

ak ste patrili dr. Ingeliovej, ktorú vyštvali, tak od 1.4. bude ordinovať na Jánošíkovej - Rodinný doktor. v ambulancii už bude od 30.3., môžete si ísť po dokument, že chcete prejsť ku nej. ja to mám tie na pláne.

@zdenka1975 ďakujem za info, ale už sa priateľ prihlásil inde, ale nechápem ako takéhoto debila sem mohli dať, krásna čakáreň a k.... v ambulancii