Ste spokojné so štátnymi škôlkami v Senci?
ahojte zienky. chcem sa spytat na skolky v Senci, nie sukromne ale statne. 🙂 s ktorou ste spokojne? google recenzie nie su takmer ziadne ak neratam nejake dve, na koniku som nenasla nic (jedine spred 15r), na FB sa v roznych skupinach pytat nechcem a teda....jedine skusam tu 🙂 dakujem
@katustek23 neviem ako velmi ti to pomoze, ked sa statne skolky riadia "spadovou" politikou... cize s najvacsou pravdepodobnostou, ak vobec, ti dieta vezmu jedine tam, kam podla obvodu patris... chodili sme na kollarovu a super, kamoskam chodili na kosicku a super, kysucka takisto super...
@katustek23 neviem ako velmi ti to pomoze, ked sa statne skolky riadia "spadovou" politikou... cize s najvacsou pravdepodobnostou, ak vobec, ti dieta vezmu jedine tam, kam podla obvodu patris... chodili sme na kollarovu a super, kamoskam chodili na kosicku a super, kysucka takisto super...
@anonym_025fd1 dakujem za odpoved. pozri, coskoro byvame v mlynskom klyne, dnes som volala s uradom, Klyn spada pod skolku na jazerách. pokial nam deti nevezmu tam, teda podla nasej spádovej, tak by mali na nejaku inu, takze dakujem ze pises, ze hentie su super 🙂
Myslíš tým priamo Senec ,alebo aj okolie?
@anonym_24365a priamo senec , ale len pre nejaku moju snahu byt informovana, mozes kludne aj o okoli. citala som o skolke v Reci, ale iba o súkromnej, je tam aj statna? alebo myslela si Tureň, velky biel?
@anonym_025fd1 dakujem za odpoved. pozri, coskoro byvame v mlynskom klyne, dnes som volala s uradom, Klyn spada pod skolku na jazerách. pokial nam deti nevezmu tam, teda podla nasej spádovej, tak by mali na nejaku inu, takze dakujem ze pises, ze hentie su super 🙂
@katustek23 mimo spadovej skolky nemusis ani riesit, v Reci je aj statna ale na jazerach je ok, hlavne aby ste mali TP v prvom rade a uvidis ci prijmu alebo nie
@anonym_24365a priamo senec , ale len pre nejaku moju snahu byt informovana, mozes kludne aj o okoli. citala som o skolke v Reci, ale iba o súkromnej, je tam aj statna? alebo myslela si Tureň, velky biel?
@katustek23 moja chodila do Blatného , a je tam podlaa mňa super , výborné učiteľky, zamna ôk
@katustek23 ahoj, my sme z gardensu vedla klinu a hoci sme spadovo skolka na jazerach, tak vsetky deti, ktore si dali prihlaskupriradili na kysucku. Tie, ktore si dali len jazera sa dostali na jazera. Vsetky riaditelky si po ukonceni prihlasovania sadnu a rozhodia deti. Takze sa ti nestane, ze si prijata na viac senwckych skolok... no ja mam dieta na kysuckej a druhe by som dala inam. Tolko k tomu

Myslíš tým priamo Senec ,alebo aj okolie?