Súkromný neurológ v okolí Senca

hrasocek12
30. mar 2022

Ahojte mam pretrvavajuce mravencenie a tlaky v hlave uz asu 2 tyzdne ,v pondelok sa k tomu pridalo srdce a trpnutie koncatin a vysoky tlak,tak som sla na pohotovost v Ruzinove kde mi vobec nepomohli a obvodna lekarka ma odosiela na neurologiu ale vobec netusim ku komu ist ,aby som si mrko nemusela platit(ano uz aj takeho som nasla co mrko mi da zaplatit v hotovosti 🤦 )
Kedze mam male dieta potrebujem cim skor si to dat vysetrit aby sa mi nieco nestalo nedajboze kedze mam nieco s hlavou 😑 viete mi poradit nejakeho sukromnika s ktorym mate dobre skusenosti a ma zmluvu aj s poistovnami? Viem ze konzultacie a podobne sa plati ale tie take vysetrenia ako mrko alebo ct aby slo z poistovne🙄 dakujem velmi pekne lebo ujo google ponuka vela a netusim kde ist alebo komu zavolat ,hlavne aby bol empaticky lebo vrestania od lekarov uz mam dost 🙄 aj arogantnosti😐

juliavolna
30. mar 2022

@hrasocek12 hippokrates ale to je ba

gemerka17
30. mar 2022

S neurologmi problém ako pri každom špecialistovi, je ich nedostatok. Odporúčam Neurogram v BA. Je tam lekár a lekárka. Majú zmluvy s poisťovňami. Poslal ma na Mrko v pohode. Za prvotné vyšetrenie sa platí 20 e, a za kontrolu 10 e. Ty máš s vysokou pravdepodobnosťou tetániu (príznaky ti sedia, pozri si to), čiže aspoň by ti urobili test na tetániu. Nie každý neurológ má tento prístroj v ambulancií. V Neurograme to majú, tak ti to vedia potvrdiť.

hrasocek12
autor
31. mar 2022

@gemerka17 aj lekar na pohotovosti a aj obvodna povedala ze mam tetaniu ,vzali mi krv ze to sa preukaze aj z nej a nic ,vsetko mam ok ale zistili ze mam velky nedostatok kyseliny listovej 🫣 takze mi dali na 3 mesiace ,objednana som k neurologovi do piestan mal termin na 22.4. Tak som rada ze sa to poriesilo lebo mam 2 rocnu babiku a bojim sa aby sa mi nieco nestalo 😟 ze vraj velky nedostatok kyseliny listovej sposobuje taketo priznaky ako mam ja ze mi nedokyslicuje dobre mozog a celkovo krv ,kedze kyselina listova ma velky vplyv na tvorbu krvi 😟

gemerka17
31. mar 2022

@hrasocek12 tetania sa nediagnostikuje z krvi. Diagnostikuje sa pomocou EMG vyšetrenia (pozri si čo to znamená a ako sa to robí, nemýlil si to s EEG vyšetrením, to je niečo iné.) Prístroj na EMG vyšetrenie nemá v ambulancií každý neurológ, hľadaj neurológa čo ho má, aby ti ho vedel urobiť a diagnózu potvrdiť.

anjelik_tobi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
poppychor
22. máj 2022

Odporúčam agel clinik pani dr. Borovska.