icon

Recenzie škôlky v Sotinej pri Senici

6. jan 2025

Dobrý deň prosím Vás zaujímali by ma čerstvejsie recenzie ako sú na googli z MŠ v sotinej, nakoľko som našla 2 zlé z 3. Oproti zimnému štadiónu a 4ZŠ. Nakolko pozeráme byty práve v Senici v sotinej tak ma zaujíma aj škôlka. Ďakujem

babydesire
7. jan 2025

Neviem ci ti niekto da recenziu, sem moc senicanov asi nechodi,,my mame deti v inej SE skolke a sme spokojny, ale viem, ze si chvalia aj mš na Kolonke, co nieje daleko zo sotinej...

jeskynkka
9. jan 2025

Ja som mala obe deti v skolke oproti zimnemu stadionu. V tejto skolke maju kazdy rok ine pani ucitelky /nejdu s nimi vsetky rocniky az do predskolskej triedy/, ale nebol problem. Aspon nasi sa nikdy nestazovali. Vzdy mali pani ucitelky mile a prijemne. Ak by si mala este nejake konkretne otazky, kludne napis 🙂

babydesire
9. jan 2025

@jeskynkka tam boli raz nasi cez letne prazdniny a velmi sa im tam pacilo☺️ takze tiez bude asi dobra

pypynka
16. feb 2025

Ja som pocula ze na 4.zs je super skolkaa ze sa tam aj rok pred davaju prihlasky ze tam je celkom plna ..a pri zimaku co maju baby kamosky nikdy si nestazovali ..

autor
25. feb 2025

@babydesire ďakujem 🙂

@jeskynkka ja som do tej skolky chodila a mne sa tam páčilo ale to je už moooc rokov dozadu 😀 no mam záujem kúpiť byt na L.Novomestkeho alebo tam niekde takže bola by aj ideálna 🙂

@pypynka ano aj nad tú rozmýšľala som, no uvidíme 🙂