icon

Ste spokojné s doktorom Andrejom Živicom?

8. jan 2025

Dobrý deň ktoré chodíte dr.Živicovy a ste spokojne?ja k nemu chodím a nemám žiadne zle skúsenosti,len počula som že veľa žien s ním není spokojná dakujem

pavla456
•
20. jan 2025

Chodím k nemu niekolko rokov a som velmi spokojná

ewita31
•
11. feb 2025

Dobrý deň ja som od neho odišla po tom čo som k nemu chodila a prišla som aj s tehu testom,že som tehotná a keď som mu test ukázala jeho slová boli,že test ešte nič neznači,že sa pozrie čo odhalí sono. To bolo ešte horšie na sone mi povedal,že tehotná niesom,že tam mám v maternici nejakú rúrku naplnenú tekutinou pozerám naňho či šibe mne alebo jemu išla som sklamaná domov. Nedalo mi to a išla som k inému gynekológovi do Skalice som mu povedala co sa mi u tohto prihodilo a ten mi hned na sone ukázal v maternici embryo že som tehotná.Takže takto som ja u neho dopadla a tá jeho tkz. rúrka naplnena tekutinou je náš syn a už bude mať tento rok 15r 🙈😅 som ho stretla raz v obchode v Tescu v Senici a mala som mu chuť to do očí povedať a ukázať mu syna zrovna tam bol somnou 🫣😁😅

autor
•
12. feb 2025

@ewita31 ja som teraz druhý krát tehu a ja zatiaľ snim žiadne zle skúsenosti nemám všetko robí tak ako ma vyšetruje,vysvetlí mi všetko načo sa opýtam čiže ja som spojkojna

ewita31
•
12. feb 2025

Môže byť že už sa zlepšil on vtedy len začínal ja som chodila ešte ku jeho otcovi a potom začal robiť gynekológa mladý jeho syn tento teraz čo tam je a v začiatkoch bol este asi neskúseny alebo čo mu bilo aj ruky sa mu asi od trémy triasli keď mi robil sono. Uz nabral skúsenosti a mohol sa zlepšiť no ja som to vtedy dost zle niesla keď mi toto oznámil lebo sme sa snažili o bábatko dva roky a konečne mi vynechala menštruacia aj priznaky som mala a test ulazal ze tehotná som a take sklamanie aj plač bol keď mi toto zahlásil. Teraz chodím už do Senice k Dr. Štastnému ten ordinuje len v pondelok a utorok rodil na Myjave moje druhé dieťa dcéru a sním som už nadmieru spokojná konečne doktor ktorý mi povie komplet všetko že z neho nemusím nič dolovať a vypytovať sa 😁🤗

autor
•
12. feb 2025

@ewita31 je to možné že už skúsenejší no to vám verím že ste musela byt sklamaná keď vám hento oznámil ale dobre ste spravila že ste išla k inému,ja by som na vašom mieste to iste spravila keby test ukáže pozitivitu a dr.povie ze nič tam nevidí