icon

Hľadám kamaráta z Holíča, ktorý jazdil na motorke

27. feb 2026

Čaute, pozna niekto Peťu Flamíka z Holíča? Jazdil na motorke a pracoval na logistike. Na FB ho nemozem najst.

mamartinka
3. mar 2026

Petu Flamíka poznám bývalého starostu Prietržky ale to nebude asi on..Prečo ho zháňaš.

autor
3. mar 2026

Je ich vícero. Tento robil v skalici na ine na logistike a jezdil s motorku, moze mnet tak cca 40 rokov. Potrebujem poradit a nemam nanho kontakt cez FB.

mamartinka
3. mar 2026
@anonym_autor

Je ich vícero. Tento robil v skalici na ine na logistike a jezdil s motorku, moze mnet tak cca 40 rokov. Potrebujem poradit a nemam nanho kontakt cez FB.

@anonym_autor aha a po facbook si neskúšala,skúšal hladat alebo cez niekoho kto na tej pozícii Ine pracuje?

autor
3. mar 2026
@mamartinka

@anonym_autor aha a po facbook si neskúšala,skúšal hladat alebo cez niekoho kto na tej pozícii Ine pracuje?

@mamartinka Skusal, ale ma tam len spolecny ze zenu a je mi blbe pisat mu chlapske vjeci ked si to moze citat aj ona. Skurej sem chcel najit taky ktery ma len sam. Ja uz ve fabrike nerobim tak tam moc nemam kontakty.

sfet
3. mar 2026

Nemá sestru Evu?

mamartinka
3. mar 2026
@anonym_autor

@mamartinka Skusal, ale ma tam len spolecny ze zenu a je mi blbe pisat mu chlapske vjeci ked si to moze citat aj ona. Skurej sem chcel najit taky ktery ma len sam. Ja uz ve fabrike nerobim tak tam moc nemam kontakty.

@anonym_autor aha a čo je natom.Veď píšeš jemu nie jej

autor
3. mar 2026
@sfet

Nemá sestru Evu?

@sfet Tak to nevim. Vim ze sa jeho zena vola zdenka.

autor
3. mar 2026
@mamartinka

@anonym_autor aha a čo je natom.Veď píšeš jemu nie jej

@mamartinka ked nenajdem napisem mu aj tam. Len by sem byl radsi kebyze pisem temu komu sem pisat chcel :D

mamartinka
Včera o 15:16
@anonym_autor

@sfet Tak to nevim. Vim ze sa jeho zena vola zdenka.

@anonym_autor flamíková tiež?

autor
Včera o 15:52
@mamartinka

@anonym_autor flamíková tiež?