MDDr. Katarína Santorisová - Enamel Dent s.r.o. Holíč
Prosím vás navštevuje niekto kliniku v Holíči, pani zubárke Santorisovú? Skúšala som písať aj v skupinách, ale nikto nič. Tak skúsim ešte takto.
Ja navštevujem a som veľmi spokojná 🙂
@tatiana288 prosím a aktuálne ordinačné hodiny. Na internete som nenašla. A ešte otázka ak zub bolí, môžem prísť, alebo treba sa objednať. Kartu tam mám, ale už asi 2roky nebola 🙈. A ja som vždy išla tak, že dopredu som sa objednala, a to termín o 2mesiace.
Aktuálne čerpajú dovolenku do 7.1., zastupuje ich AAklinik v Holíči a potom Malacky alebo Trnava. Z mojej skúsenosti, ak bolí zub, treba zavolať a niekde vás pichnú, s tým, že sa platí poplatok podľa aktuálneho cenníka. Pani sestrička je veľmi príjemná a ústretová, určite sa nebojte zavolať 🙂
Aktuálne čerpajú dovolenku do 7.1., zastupuje ich AAklinik v Holíči a potom Malacky alebo Trnava. Z mojej skúsenosti, ak bolí zub, treba zavolať a niekde vás pichnú, s tým, že sa platí poplatok podľa aktuálneho cenníka. Pani sestrička je veľmi príjemná a ústretová, určite sa nebojte zavolať 🙂
@tatiana288 ďakujem pekne, a ordinačné hodiny po dovolenke? Na nete mi našlo, že len pondelok, utorok robia
@tatiana288 ďakujem pekne, a ordinačné hodiny po dovolenke? Na nete mi našlo, že len pondelok, utorok robia
@monika_63 Áno, doktorka Santorisová je tam len pondelky a utorky, aspoň mňa objednáva vždy len na tieto dni.
@monika_63 Áno, doktorka Santorisová je tam len pondelky a utorky, aspoň mňa objednáva vždy len na tieto dni.
@tatiana288 a iné dni už nerobia?

Ja navštevujem a som veľmi spokojná 🙂