Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, prosim vas je mozne ukoncit ePn spatne? Bola som ju ukoncit v stredu, lekarka tam nebola, sestricka mi povedala, ze mam prist zajtra, len dcera dostala teploty, neisla som, isla som tam dnes a nebol tam nikto. Do prace som este cez tyzden volala, ze pridem v pondelok na poobednu. Ked rano pridem lekarke v pondelok moze mi dat ukoncenie aj ten piatok? Respektive ak ukonci v pondelok, mozem v pondelok do prace?

    monika_63
    Správa bola zmenená    24. mar 2024    

    Od piatka 5ročna teploty nad 39,40. Boli sme v piatok u lekara, pozrela hrdlo, angina,dostala antibiotika, v piatok ako tak bola ok, od soboty teploty vyskakuju, striedame panadol nurofen kazde 3hodiny, zabaly, nechce papat, stazuje sa na brusko. Letiet na pohotovost?

    Prosím neodsúďte ma, že tu píšem v tejto situácii. Dnes ráno o 10h zavedené tablety na vyvolanie pôrodu v 23tt. Hneď nastali menštruačné bolesti, ale dali sa vydržať. Horšie bola hrozná triaška celého tela. Teraz nastúpili silnejšie bolesti o dosť, som si vypýtala lieky na bolesť. Viem, že je to individuálne, ale tie, ktoré ste si týmto bohužiaľ prešli, za ako dlho ste porodili? Ja som od stredy psychicky vyčerpaná, žiadne jedlo. Do toho od noci dcéra 5r 40tky teploty, angína, antibiotiká. A ja nemôžem byť pri nej. To ma ničí ešte viac. Nech to bolí fyzicky, tá strata synčeka sa s tým nedá porovnať, do toho chorá dcérka.

    V 20tt morfo sono všetko ako má byť, o týždeň na to obvodná gyn. videla rastep, poslala ma do nemocnice, kde lekár nič nevidel, ale, že mám prísť o týždeň ešte raz, a dnes mi povie, že bábo je opuchnuté, má tekutinu v brušku. Behom týždňa sa toto stane? Som teraz v 23tt. Zajtra mám ísť na Kramáre k čunderlíkovi, ja sa asi zbláznim.

    Ahojte maminy, chcela by som urobit obycajny cestovinovy salat, zelenina, sunka, len aku zalievku? Jogurt + kysla smotana, jogurt + majoneza/ tatarka alebo co take? Nieco jednoduche, chutne, nie tazke. Dakujem

    Dievcata prosim vas, vakuove vrecia na oblecenie, odkial mate? Potrebujem viac kusov, nechcem nejake extra drahe, stacia obycajnejsie, ale zase nie smejdy. Dakujem

    monika_63
    Správa bola zmenená    21. feb 2024    

    Baby kamoska si musi urobit DP sama, nakolko skoncila PP v tej firme. Robi si to cez FS, ona ma na danovnika uvedenu sumu 4102,40, ale tam jej to automaticky hadze tych 4922,88 a potom jej to nevychadza ani dalej. Neviete poradit, aj to kam zapisat a ci vobec uhrn prijmov 200 (vid foto) ďakujem

    Pekný večer, kde by ste odporučili ísť s 5r dieťaťom na predĺžený víkend na západnom Slovensku?

    MIMORIADNE Maďarská prezidentka odstúpila z funkcie: Urobila som chybu!
    By sa mohli inspirovat v nasom parlamente..

    Ahojte maminky, hladam inspiracie. Chceli by sme jednu podkrovnu izbu, predelit na dve. Pre nasu sestrocnu a potom babatko. Po MD, by sme casom chceli vacsi dom. Tak zatial by im to hadam stacilo. Ide o priestor dlzka 7m, sirka 5m. Myslite, ze by to bolo fajn? Co sa tyka hraciek, to mame v dome vyhradeny detsky kutik, vela hraciek v izbach by nemali.

    Ahojte, prosím idem si žiadať o tehotenské. Mám tlačivo, idem poslať do SP, robím síce v BA, ale zamestnávateľ má sídlo inde. Neviem pod ktorú pobočku patrí. Môžem to poslať aj na pobočku v BA a prepošlú si to medzi sebou?

    Ahojte, nie som zdatna na pecenie, ale chcela by som muzovi upiect tortu. Klasicka piskota, plnka mascarpone so slahackou. A este som chcela rozvarit jahodovy kompot, raz davno som to robila, ale uz si nepamatam ako. Myslim, ze som zavarane jahody spolu so stavou varila, a neviem ci zlaty klas pridala ci co to uz bolo. Neviete mi poradit? 😀

    monika_63
    Správa bola zmenená    7. jan 2024    

    Ach, zajtra ma caka po 2tyzdnoch praca a uz teraz mam stres ako to tam zvladnem. 7,5hod stat, vstat o 4h rano a prist domov po 15h. Ked som unavena stale aj doma, a najma si neviem predstavit stat, ked teraz stojim chvilu a mam tlak zospodu. Zdravotne som ok, len tie bolesti krizov a podbruska najma ked stojim. A to len 12tt. Taky moj vylev

    Pekný deň, potrebujem pomoc. Kto máte doma knihu z Lidlu pečenie s Polákovou, potrebovala by som odfotiť stránku, kde je recept na takých sobíkov, tri recepty by mali byť na tej stránke. Sobíkovia, myslím, že cokokolieska a marokánky. Kto má a bol by ochotný poslať, budem vďačná.

    Pekný večer, dostala som lampu claressa na gelovky, ale nemám skúsenosť aké laky sú fajn, viete poradiť? Ďakujem

    Pekny vecer, chcela by som na Vianoce pre 5r dceru, nejaku sadu na tvorenie. Nemyslim na naramky, ale nieco ako vytvarna, ale nie len kde su farby, ceruzky. Neviete mi nieco take poradit?

    Ahojte prosím neviete mi poradiť kde by som kúpila dámsku zimnú bundu, niečo ako na obrázku, taký strih.

    monika_63
    Správa bola zmenená    18. okt 2023    

    Ahojte, prosim pekne, viete mi poradit, zhodnotit? Rano umyjem tvar, dam niacinamide a krem spf. Vecer opat umyjem, davam vitamin C a opat krem. Raz tyzdenne aha,bha a tiez masku salicylovu. Tie sera su the ordinary. Chcem teraz dokupit kyselinu azaleovu serum. Len neviem ci ju dat rano po niacinamide ale pred. Alebo vecer pred vit C alebo po. Pripadne co by som mohla este doplnit, mam 30+, plet s nedokonalostami, ale po pouzivani tohto mi to fakt pomohlo. Len este sa urobi nejaka ta vyrazka, a co mi ostali jazvy po akne, nie hlboke.