10 ročnému som vzala mobil a stále chodí za mnou, aby som mu ho dala
Ženy , môj syn skoro 10 r. Tak začal odvravat, musí mať posledné slovo stále tak mi to na nervy ide že som mu už dnes až povedala že ho už nemôžem počúvať. Tak ľúto mi to prišlo potom, ale stále nieco má, drzie je strasne ku mne. ...vzala som mu mobil , a on stále chodí a povie mi daj mi už ten mobil šak som ti nič nespravil, a stále dookola že mám chuť otvoriť okno a vyšmarit ten telefón von! Povedzte mi prosím Vás že aj vy toto máte doma že niesom sama....
@deti95060810 Inak na záchod s mobilom chodím aj ja 😄 Je to dosť nebezpečné, už mi jeden takto sa utopil
...aj ja to mam doma, u nas sa berie mobil na 2 tyzdne az mesiac a nehrozi mobil skor ako nie su nauceni a pripraveni komplet do skoly. A teda aj u nas plati ze najvacsi trest je zobrat mobil, PC a TV 🙂 A zakazmaju ak si aj prekrocia denny limit 1 h denne, a veru davaju extra pozor aby viac ako tu 1 hodinu ten mobil v ruke nemali.
@vanda323 urcite nie je dovod na vycitky ze to je vela a pod.. mobil neni zakladna zivotna potreba ani cosi bez coho sa neda zit, hlavne ak idemi dieta. neni to riaditel nadnarodnej spolocnosti co mu mesiac bez mobilu ublizi…
Nic zleho nerobis.. nejdem porovnavat s nasou dobou, to sa asi neda, ale hlavne, neodopieras mu postek ani jedlo, cas ci pozornost, takze urcite ok ;))
@vanda323 juj v 10tich to bolo papulovania, telefon mal vzatý dost casto. V 13tich si nasetril a kupil sam tel a povedal , ze ten mu uz nemozem vziat 😄 ale ani nebolo treba, papulovanie spontanne vymizlo pred vyse rokom,asi ho to prestalo bavit, ma 14r a zda sa mi , ze je az velmi kludny pubertiak,najradsej trávi cas s nami, ci uz pri hrach,spolocnom sporte, pracach co ho bavia alebo len kuk film ,co predtym nemal potrebu😊🍀💚 snad mu to vydrzi, moja sestra mala nejaku neskoru pubertu tá sa po 16tke nevedela spratat do kože 🤪
@vanda323 to som pisala ja o tej zmene hesla 😅. Ja mam doma tiez take mnaukanie, neboj. Vysledky isli dole, zabudol par veci urobit, povysavat. Moj 13 rocny, hned dostal instagram blok na tyzden. Mala si vidiet to tancovanie a frflanie. Ale.... boli aj jednotky aj umyty riad a poupratovana skrina. Nedaj sa a bud vytrvala vo vychove. Raz ustupis, uz ti to nikdy nezabudne. Ja som odvtedy tuto zbran, wifi, pouzila uz par krat a vzdy s uspechom 🤣
Syn má zákaz na Pc do letných prázdnin, sám si za to môže...neublíži mu to, číta knihy..dcéra bola pred rokom závislá na mobile konkrétne Instagram, nainštalovala som aplikáciu family link, nastavila limit a potom sa jej sám zablokuje, má limit 1,5 hodiny na mobile
@matapo ja musím mať na to tu aplikáciu, nič nemusím sledovať, po limite jej mobil zablokuje a napíše tvoj čas už vypršal 🙂
@tomikejt to napadlo aj mňa😈 zakaždým keď sa opýta kedy mu ho dám,tak pridám k trestu deň. Rozmyslí si otravovanie!
@dusankomoj presne toto ma napadlo. Len by sa mu to tak tam kopilo. Je to tazke terz fakt tie deti su vacsinou casu doma a nevedia inak travit cas ako na mobiloch
@marcellka32 ...áno, majú tiež apku, ale nastavenu nie na blok ale upozornenie že čas vypršal. Aby sa naučili aj samy odložiť ten telef. nie len keď sa už blokne.
@matapo on sa blokne automaticky, tým, že čas vypršal
@marcellka32 u nas je cas 2 hod a ukoncenie pozerania o 21.15. Po tomto case sa cely mobil blokne cez appku
@vanda323 poradím ti, ak dáš trest, daj taky, ktorý reálne dodrzis, nrustupis a trest bude platiť do konca.
Ak si vzala mobil do vianoc a vrátiš mu ho, iba ukážeš ze si absolútne nestojís za svojim slovom.
V podstate budeš vo finále na smiech.
Mala si povedať, vrátim ti ho za tri dni.
Mam 14r dcéru ale u nás platia pravidlá do bodky, každý vie co sa smie, nesmie a už vbc ze ona posl slovo.. To aby si sa bála ze ta dva roky ti bude skákať po hlave a zatvárať dvere pred nosom.
Davaj tresty, ktoré vieš dodržať.
Alebo formou niečo za niečo..
@vanda323 akoby i o mojom 9 ročnom hovorila 😬 drzy az hlava boli . Jemu ked vezmem mobil , este nevadi horsie ze som mu tam dala rodičovskú kontrolu a bez mojho povolenia nic nespraví 😅 vraj som velmi velmi zla , no co uz s nami matkami zlými 😅 a samozrejme , nic na neho nezaberá, stale musi mat posledne slovo 😵💫
@mirkaandrej Ach tie deti, môj je teraz nahnevaný na mňa.
Som mu kúpila deo sprej lebo ho už je cítiť...a povedala mu taktne prosím ťa začni ho používať, tak že on nesmrdi 😄😄😄

@sante81 Haha. Ta puberta 😄😄😄 Ja môjmu teraz som povedala Dobrú noc Darko ľúbim ťa, a on mne že ja ťa neľúbim, kto by teba už ľúbil 😄😄😄🤦