Priateľ je stále na telefóne

peta00
30. okt 2021

Ahojte baby prosím vás poraďte čo mám robiť mám priateľa 10 rokov máme spolu 2 deti, bývame spolu ,mám ho rada ale lezie mi na nervy ako príde z roboty tak je stále na telefóne až kým nejde spať . Keď mu zavolá hocikto tak beží s ním na nákupy a tak...ja chcem ísť niekde tak povie že mám ísť sama že načo pôjde keď on nerád chodí po obchodoch. Je mi to ľúto už sa spolu moc ani nerozpravame ale keď je väčšinou na telefóne tak už ma to fakt nebaví .Cítim sa strašne sama poraďte či sa rozísť alebo zostať vo vzťahu.

kkovacovak
30. okt 2021

@peta00 a čo takto sa o tom porozprávať a zistiť odkiaľ vietor fúka a potom robiť nejaké závery?

evica17
30. okt 2021

@peta00 ano suhlasim, ze najprv sa porozpravat s partnerom a potom uvidis.
Ale popravde, ja osobne by som to nezvladla ak by bol muz stale na mobile/ na pc /pred tv. Ked to vidim u rodicov, ako stale len tv zapnuta a suchaju obrazovky na smartphodoch, tak ja nechcem tak dopadnut, ze technologie budem.povysovat nad vztahy. Vsak je kopa veci co sa daju robit spolu ako rodina a nie cucat do obrazoviek.

miadi
31. okt 2021

Mozno by si mala ist vecer von s kamoskou alebo cvicit a nechat deti snim nech im da jest okupe da spat a ty sa vrat ked uz bude doma klud. Mozno budes potom vzacnejsia.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wiw8
31. okt 2021

@kkovacovak su ludia s ktorymi je tazko sa rozpravat, oni nemaju pocit, ze je nieco zle alebo nieco podobne. Mala som podobneho partnera pred casom a teda komunikacia nula bodov, mohla som sa aj roztrhat.

desa12
31. okt 2021

@peta00 ahoj mala som tento problem, stale na telefone a ak nebol tak rozpraval len on, o robote, o autach, o veciach, ktorym som vobec nerozumela. Nikam sme nechodili. Boli sme spolu 7 rokov, nemali sme sice deti ale doteraz si bucham hlavu o stenu ako som toto mohla dopustit. Vobec nemal zaujem o tom komunikovat, nemal pocit, ze to je problem. Nakoniec som mu to iste robila asi 2 mesiace, zrazu sa mu to nepacilo, tak sme sa rozisli. Taku volnost som nikdy necitila ako ked sme sa rozisli 😀 teraz mam novy vztah, sme spolu zatial len 2,5 roka ale uz teraz vidim, ze ta komunikacia viazla od zaciatku v vztahu.

vilma7
1. nov 2021

Ja by som mu na drzovku ten mobil zobrala .. a ukázala na deti, že s môže aj s nimi hrať, nie len s telefónom.

siasis
1. nov 2021

Pozri si film KRASNY KLUK presne tento pripad....pomahat sa da iba tomu kto oto stoji 👍

lulupulu
2. nov 2021

Bože až som sa musela pozrieť či som tento príspevok nepísala ja. Až na to že sme spolu 3 roky z toho 1rok manželia. Máme 2 detí (2 roky a druhé ma 2 mesiace) ja mám len 20 a manžel 31. A musím povedať že naozaj keď ho mama zavolá že potrebuje ísť na nákup tak aj celý deň chodia po obchodoch, ja chcem aby sme šli nakúpiť pre deti oblečenie a to čo potrebujú a on zrazu nemá čas. O sebe ani nehovorím lebo sebe veci kupujem už len cez internet. Za celý deň si nesadnem toľko mám starosti a roboty s deťmi a on príde večer a ešte mi povie že prečo raz do týždňa sa stane že nieje navarene. Dnes prišiel o 8 večer a to len preto že mu mama volala aby už šiel domov lebo on šiel do kamaráta na pivo.... som zúfalá ľúbim ho ale trápim sa neskutočne, už som sa s ním o tom milión krát bavila no vydržalo to 1 deň a zase sa všetko opakovalo. Ano viem mam 20 mala som si život užívať no jednoducho som už chcela mať rodinu. Svoje deti milujem, hocikedy ma tak nahnevá že ho vyhadzujem z domu no nikdy nechce odísť. Je to dom po mojej babke tak z ega nemám prečo odísť a keby aj tak mám kde ísť ale viem že naši ma nepodporia. Oco si zomna len robi srandu keď vidí že sa moj chlap opil. Možno keby mu on dohovoril tak s tým prestane. No každý ma má za blázna. Som už fakt zúfalá a vážne keby som nemala deti tak som už niekde pod vlakom. Len deti ma držia pri živote. Najnovšie som začala velmi chudnúť, za celý deň sa nemám čas najesť pretože malinka si teraz pýta veľa pozornosti. Pred tehotenstvom som mala 56kg teraz mám 52kg. Čo mám robiť prosím vás