11 ročný nechce bývať doma, radšej je u svokrovcov.
Ide o to ze mam syna ktory je radsej u svokrovcov ako doma.My byvame v meste oni na dedine.On je rad vonku a preto mu to vyhovuje.Mne to vadi lebo cely tyzden su starosti na mne a cez vikend sa pobali a ide tam ,samozrejme tam moze vsetko aj dom podpalit lebo si ho nikto nevsima ani nevedia kde beha.
Ja sa doma snazim a chcem aby sa ucil a mal povinnosti a preto nechce byt doma.Ale oni ho tam chcu len ked im vyhovuje.Ked maju program tak ich nezaujma ze on tam chce byt.Neviem ako to riesit ale niekedy by som ho najradsej pobalila a poslala tam.Niekedy mi este aj povie ze mna nikto nema rad a nikto nechce ao mnou byt.Pritom ma dni kedy sa tuli a lubi ma viem to.Neviem ci sa mam.na to vykaslat a neriesit to alebo proste ho nechat len tak.On si to neuvedomuje kto mu chce dobre a mna to bolí.
@galioska aj ja som to zažila, keď sme sa chodili s babami opaľovať sa na jazero a učiť na maturity v kríkoch bol úchyl a ukazoval sa.Aj, keď sme boli také 7-8 r ja som sa zľakla a odišla z brány, lebo taký chlapík sa nás pýtal na schránku nejakého cloveka a kamoške sa ukázal chlap nahý na schodoch až polícia prišla k nám a vypočúvali.Je to divočina.A raz ako stredoškoláčke sa na mňa lepil chlap v plnom autobuse a suchal sa o mňa niekto to povedal šoférovi a vyhodil ho.Prilezitost je kdekoľvek a ľudia sú rozni
Skoda ze povie ze ho nema nikto rad a nikto s nim nevhce byť
@dasa113113 napísala, že ju ako mamu nikto nemá rád a nechce s ňou byť klasické vydieracky
@eliska13 aha zle som precitala.

@janinah ale nepreháňaj, veď nič o tom chalanovi nevieme.