Ako riešiť sťažnosť na učiteľku v škôlke?
Ahojte prosim Vas uz ste niekedy niekto riesili staznost na ucitelku? iba u riaditela skoly/skolky. Ak ano ako ste pochodili?
Moje dieta chodi do skolky , ma chronicky kasel ktory niekedy trva 2-3 dni nie cely den zakasle tak 5x za den a inokedy aj tyzden nekasle. Jedna ucitelka ju zacala vyclenivat s kolektivu a dava ju sadat na obed a ranajky mimo detí. Pride mi to chore , rok riesime lekarov a mam papier o tom ze nieje nic z toho infekcne a je zdrava a vsetky vyseldky ma v poriadku. Kasel ma dlhodobo , davali sa vyberat aj mandle koli tomu a stale je to o tom istom. Boli sme na vsetkych vysetrniach u roznych odbornikov. Nic nezistili. Vcera som sa rozhodla ze ten papier tej ucitelke zanesiem . Ona mi povedala ze to neberie pretoze som nebola u lekara s malou ale sama. Ja som jej vysvetlila ze tyzden dozadu jej robili na vyziadanie vsetky testy a vsetko mala negativne , a ze ten kasel nieje nijak nebezpecny a nezelam si aby ju vystrkovala s kolektivu. Zacala po mne hukat ze ona ten papier nevezme a proste pre nu je mala chora lebo ona vychovala 2 chlapcov a ona vie ako vyzera chory kasel. Nemam slov cely den len rozmyslam co robit je mi doplacu zaroven ju chcem prelozit inde ale nechcem aby si zas zvykala na novy kolektiv a som uz bezmocna chcem ist rano za riaditelkou s tym papierom a vysvetlit jej co je vo veci ale mam pocit ze si bude chranit ucitelku... Prosim Vas kto ste si to precitali az sem pomozte lebo ja som bezmocna
@nikol1288 ja som mala tiež všetko negatívne u pľúcneho lekára aj na alergologii a podobne. Ale treba hľadať príčinu kašľa. Pokiaľ nemá alergiu,išla by som k viacerým lekárom. Mne nakoniec po roku a pol zistili ložisko omnoho hlbšie v nose. Jednej známej zle vybrali mandľu a jej dorástla a tak sa trápila zdravotne. Musela ísť opätovne na výber mandle. Ten papier na chronický kašeľ máte od pľúcneho? Kedy kašle? Je to hlavne v zime alebo celoročne? Pretože ja kašlem hlavne keď je chladno,zistili mi v mladosti alergiu na chlad v pľúcach
@nikol1288 nasa mala tiez nonstop kaslala,tvrdila som,ze jej vadi mlieko,ale kaslali na mna a napriek neg.testom jej stale predpisovali lieky na alergiu az som zmenila dr (tretikrat) a ta urobila testy na mlieko a mala je alergicka na mliecnu bielkovinu,z toho mavala casto reflux a z toho nekonecne kasle...
ako sme vysadili mlieko ako luskutnutim prsta,kasel zmizol..
@pink_lady ja by som sa rovno opýtala učiteľky, či je studovany lekár keď ona vie všetko takto odlíšiť.....

@nikol1288 Ja kašlem celý život (nie ma život) a užila som si svoje,ale toto niee😁 A donekonečna každému vysvetľujem,že alergia. Lebo ľudia sa stránia,boja..a môj muž vraví,že kašlem zo stresu. Aa možno dačo natom je...