Ako sa brániť proti psychickému útoku od rodiča zo školy?
Dobrý deň prajem . Chcela by som sa len s vami ženy poradiť .. od septembra nastúpili deti do školy , a jedna matka sa prišla po mesiaci sťažovať že jej chlapcovi sa v škole ubližuje.. začalo sa to riesit , aj s výchovnou poradkyňou . Proste chlapec tej matky si navymýšľal na našu dcéru že mu zle robí , pritom tam mal konflikt ešte s ďalšími dvoma spolužiakmi . Teraz ma jeho matka psychicky týra . Každá vec co sa stane je hneď na našu dcéru , útočí mi na rodinu , že si mám dať dieťa liečiť , že je problémové , že je to dlhodobá šikana . Pritom ja svoje dieťa poznam a viem že to čo rozpráva na našu dcéru nieje pravda. Rozpravala som sa aj s učiteľkou aj s výchovnou poradkyňou či mám navštíviť s dcérou lekárku , povedala mi že ona vôbec na nej nepozoruje zeby deťom ubližovala a už vôbec nie že sa jej cela trieda boji .. len ja už tie psychycke útoky od tej matky nezvládam . Jej syn jej niečo povie , niečo si vymyslí a ona mu to zhltne aj s navijakom ..
boli ste prosím niekto v podobnej situácii ? Alebo mi aspoň viete poradiť na koho by som sa mala obrátiť ?
P.s učiteľka aj výchovna poradkyňa mi povedala že to čo rozpráva ta matka mne , nieje pravda tak ako to rozpráva ..
naša dcéra nemá sklony k agresivite .. keby to rak bolo tak mame s nou problém aj doma aj na ihrisku .. naša je skôr taká ľútostiva ..
neviem na koho sa obrátiť
Dakujem že ste dočítali až sem

@nikaeli suhlasim. Každý jeden deň píše to iste, deje sa to iste, a ona len čaká a čaká a čaká….chodiaca pasivita