icon

Ako staré dieťa by ste poslali samé na hodinovú cestu autobusom?

2. aug 2020

Ako staré dieťa by ste poslali autobusom samé? Že naložíte a potom ho budú čakať? 11 ročný syn...cca hodina cesty autobusom. Ano, alebo nie?

Strana
z2
luccija
2. aug 2020

Únos?toho by som sa bála najmenej.Ked chces byť kľudná povedz šoférovi, že cestuje prvý krát sám.Ale 11r už musí byť zodpovedný a skúšať niečo bez maminej sukne

lucyluv
3. aug 2020

Treba poprosiť šoféra, aby o ňom vedel, nech si sadne neďaleko neho. Moju mamu takto posielali už ako skolkarku z Nitry do Brezna samu, ona bola veľmi pokojné a poslušne dieťa 🙂 11r je už fakt veľký, pokiaľ má normalnu povahu, nebála by som sa,treba ho poucit, nech sa s nikým nebaví, atď, keby ho niekto cudzí chce zobrať, nech kričí, kľudne si tieto situácie poisti, ak sa bojíš. A môžete prípadne celý čas telefonovať, keď je to len hodinka.

helcanw
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
3. aug 2020

Ano,bez prestupov.

mpg
3. aug 2020

Každé dieťa je inak vyspelé a skúsené aj s cestovaním, ale keby povedal šoférovi autobusu, aby mu povedal, kde ma vystúpiť a tam by ho niekto čakal, tak to by sa dalo zvládnuť a hneď nech zavolajú, že už docestoval a spojil sa s nimi.

ajka0207
3. aug 2020

11 ročný je už dosť veľký na únos. Ako by ho uniesli? Veď by hádam kričal. Takého už hádam neoklame cudzí človek "na cukríky".

autor
3. aug 2020

Ďakujem všetkým. Mám asi fóbiu z vlastného detstva. Tak to neviem reálne vyhodnotiť

sense
3. aug 2020

Ano

Strana
z2