Ako staré dieťa by ste poslali samé na hodinovú cestu autobusom?
Ako staré dieťa by ste poslali autobusom samé? Že naložíte a potom ho budú čakať? 11 ročný syn...cca hodina cesty autobusom. Ano, alebo nie?
Treba poprosiť šoféra, aby o ňom vedel, nech si sadne neďaleko neho. Moju mamu takto posielali už ako skolkarku z Nitry do Brezna samu, ona bola veľmi pokojné a poslušne dieťa 🙂 11r je už fakt veľký, pokiaľ má normalnu povahu, nebála by som sa,treba ho poucit, nech sa s nikým nebaví, atď, keby ho niekto cudzí chce zobrať, nech kričí, kľudne si tieto situácie poisti, ak sa bojíš. A môžete prípadne celý čas telefonovať, keď je to len hodinka.
Ano,bez prestupov.
Každé dieťa je inak vyspelé a skúsené aj s cestovaním, ale keby povedal šoférovi autobusu, aby mu povedal, kde ma vystúpiť a tam by ho niekto čakal, tak to by sa dalo zvládnuť a hneď nech zavolajú, že už docestoval a spojil sa s nimi.
11 ročný je už dosť veľký na únos. Ako by ho uniesli? Veď by hádam kričal. Takého už hádam neoklame cudzí človek "na cukríky".
Ďakujem všetkým. Mám asi fóbiu z vlastného detstva. Tak to neviem reálne vyhodnotiť
Ano

Únos?toho by som sa bála najmenej.Ked chces byť kľudná povedz šoférovi, že cestuje prvý krát sám.Ale 11r už musí byť zodpovedný a skúšať niečo bez maminej sukne