Ideme na vyšetrenie do CPP. Povedali že mame doniesť posudok zo školy, ako ju vidí ucitel. Požiadala som on špeciálnu pedagogickú v škole, tri krát som jej to pisala, ja že na to zabudla a na tretí krát mi napísala, že už to dávno poslala do CPP. Nemala alebo nemohla som to vidieť aj ja? Príde mi to dost zvláštne, aj ja som chcela prečítať,ako dcéru vidí ona. Mne to prišlo, akoby mi to nechcela dať, keďže to išlo mimo mňa. Pritom oni vyslovene povedali,že ho mame doniesť, nie že ho majú poslať. Ako to máte vy s tými posudkami?
My sme to riesili pred par tyzdnami a tiez to islo priamo do CPP co napisala sme mali potom v posudku.
@anonym_autor Vždy posiela škola priamo do CPP. To nemusí rodič schváliť. Ide o vyjadrenie školy. A budeš to mať predsa vo výslednej správe z CPP, tak neviem prečo robíš okolo toho rozruch.
skola komunikuje s CPP je to bezny postup ze to poslali priamo do CPP ak chces vediete co don napisali normalne sa spytaj v skole, predsa len komunikujes s triednou popr. so specialnou pedagogickou, robila jej hadam orientacnu diagnostiku...
@anonym_autor pracujem v škole ako Psychologicka a je to úplne normálne, že škola odošle papiere do CPP sama nie cez rodiča. Nejde o posudok, ide o tlačivo keď ucitel vypisuje ako sa dieťa učí, a aké má problémy.
Ok,ďakujem. Nevedela som o Tom. Keďže aj pedagogicka sa ma pýtala, či to má mať nejakú formu predpísanú, akoby to vypisovala 1x. Tak ano, zaujíma ma, čo tam napísala...
@anonym_autor z akeho dovodu by posudok na dieta, co napisem, mal vidiet jeho rodic? Vyziadalo si ho CPP, dostane ho CPP.
Nám ho škola dala a zaniesli sme do CPP.
Nám ho škola dala a zaniesli sme do CPP.
@bosorkabb mne tiež vyslovene povedali že ho mám doniesť. Nakoniec som sa zabudla aj opýtať, čo tam bolo napisane
@anonym_autor z akeho dovodu by posudok na dieta, co napisem, mal vidiet jeho rodic? Vyziadalo si ho CPP, dostane ho CPP.
@kaktusik007 Žeby práve preto, že je rodič? Nemal by mať rodič právo mať komplet info o svojom vlastnom dieťati?
@bosorkabb mne tiež vyslovene povedali že ho mám doniesť. Nakoniec som sa zabudla aj opýtať, čo tam bolo napisane
@anonym_autor spýtaj sa v CPP na to.
@anonym_autor posudok z CPP ti vyhotovia a dajú do ruky, jedno vyhotovenie bude aj pre školu. V tom posudku bude presne napísané, čo povedala na dcéru škola ( špeciálna pedag.) ako aj nález od psychológa z CPP.