icon

Antigénový test školákov

adriana1988
18. sep 2021

Ahojte, ide mi len o to ze po 15 min. Test negativny ale po 3h sa vyfarbila druha ciarka. Znamena to nieco? Nesledovali ste to tak dlho?

markaterka
18. sep 2021

@adriana1988 v manuáli sme mali napísané, aby sme sa riadili 15minutami, že po napríklad pol hodine môže byť výsledok iný

esterba
Autor odpoveď zmazal
sella38
Autor odpoveď zmazal
adriana1988
autor
18. sep 2021

@sella38 dakujem, presne to som pocula ze vyskakuje to hned len dceru ked som prvy krat testovala mam pocit ze vtedy sa to nevyfarbilo ani po 3h.

simonah73
27. sep 2021

@adriana1988 to potvrdzujem, ked som bola raz na testoch a cakali sme u nas v telocvicni na vysledky tak hlasili naraz cisla a potom raz zahlasili cisla ktore testovali az po mne kedze mali vyssie cislo a kamoska mi to vysvetlila tiez tak, ze ak je clovek pozitivny vyskoci ten vysledok skor ako ked je negativny a aj im nieco viac hovorila a ukazovala nieco na druhej strane, to boli este tie, kde bolo na druhej strane vypisane co robit v pripade pozitivity. ja som tiez baby tusim v stredu otestovala, boli negativne, vysledky som si odfotila a testy vyhodila.

zuzanasossiova
27. sep 2021

@adriana1988 tiež sme v škole dostali antigenové testy, no dnes nám už povedali, vraj tie testy sú zlé. a nie sú vôbec určené pre deti. Veľa rodičov sa stazuje