Bratov syn má všetko čo chce a ako chce
Dobry den mamicky, chcem sa opytat na nazor mamiciek, ktore maju uz skolakov.. brat ma syna so svojou partnerkou, syn ma 8 rokov.. mna do toho nic nieje, ale velmi nesuhlasim, ako je ,,vedeny” proste vsetko co chce a ako chce je po jeho.. uz od mala on urcoval kadial sa islo .. v skole je jediny z triedy problemovy, vobec nechape , ze ma v skole posluchat, uz ako prvak bol v riaditelni.. tiez neschvalujem , ze je nepripustne aby sa nudil, bratova partnerka s nim chodi od rana do vecera hore dole.. lebo ked sa nudi tak jej dobre ze nevylezie na hlavu lebo sa nudi .. par krat u nas bol ale teraz uz nie, lebo bratova partnerka mi dopredu hlasila kde s nim mam ist, co s nim mam robit a tak.. nebolo to mozne , kedze mam doma babatko, tak tu uz nechodi.. k stravovaniu sa ani nevyjadrujem, ovocie nic, zelenina nic.. nic len hranolky a syr si u nas pytal, viem ze deti v jedeni vymyslaju, ale tak nieco zdravsie by mu mohla davat.. nesprava sa aj pekne k mensim detom- ked zahlasil 2 rocnemu chlapcekovi na pieskovisku ze : ten smrad mi tu zavadza , som nevedela ako sa volam.. surodencov nema.. je toho ovela viac , ale tak kto by to cital😃vdaka ze kazde rozumne vyjadrenie.
@martajasna brata ti je ľúto? V čom? Že spolu so ženou nezvládli výchovu? Zle vychovali? Malo alebo veľa sa venovali? Boli na to predsa so ženou obaja.
@martajasna ty nevieš citat? Ten príspevok nebol písaný pre teba, ale pre inú osobu?
Alebo koľko nickov máš založených v 1 diskusii 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Brat je nesvojpravny? On vraj komunikuje s partnerkou o vychove? To netreba komunikovat, treba vychovavat a podielat sa na vsetkom. Pan brat ma zrejme u prdele a teraz sa zobudil. Ty si asi tiez taka dobra sestra, ze brat za nic nemoze, to ta mrcha ho zle vychovala.
@martajasna ale presne to som vedela ze to takto tu bude😃az na par vynimiek.. riesite co sa staram a nestaram🤦🏻♀️😂ja sa zaujimam o nazor , kto pozna alebo ma nieco podobne, ci je niejake riesenie, ked by brat nieco spomenul .. a vacsina moralizuje a mudruje , ze sa staram o ,, cudzie “ decko🤦🏻♀️Chvalabohu ze ste vsetky take super😃😃piste dalsim ,, mile “ komentare .. ze dospele zeny , matky vedia byt tak neprijemne🤦🏻♀️
@pribinak sekla som sa , mila pani .. nevsimla som si , citat zatial viem, len to hlavne som si nevsimla .. som rada ze sme si potykali🤦🏻♀️😂😂😂
@stanulienkat tak komunikuje, ale on nej stale ta ista odpoved ze to robi, lebo syn chce s tak🤦🏻♀️Jasne je to aj jeho chyba, bol dlho v zahranici a tak nemal dosah na vychovu.. a uz ked prisla skola tak sa spamatal.
@martajasna tak nech sa necuduje, ked mu to dovoli,lebo syn tak chce.
@martajasna tu na fóre si všetci tykame, je to jedno z pravdiel “milá pani”
@pribinak neviem , nevsimla som si aby mi tu niekto okrem vas tykal.. ale dobre vediet.. 👍
@martajasna odporúčam prečítať si pravidla. A ak ti to urobí radosť, kľudne mi vykaj 😝
@pribinak no snaad ma nevyluci taato komunita, lebo niekomu vykam😃😃boze .. vykam mladsim, starsim, vsetkym co su cudzi.. pekny den.
@martajasna ako som napísala, kľudne vykaj.
Pekny zvyšok dňa
@stanulienkat nieje mrcha😂😂je to mila zena😃vyjadrila som sa niekde ze je mrcha?🤦🏻♀️😂brat bol v zahranici, bola sama .. tak preto brat teraz je z toho taky.. mal tu byt a nebol..to je asi tak vsetko😃ze dobra sestra bozeee moze toto byt fakt realne co niektore pisete? 🤦🏻♀️😂😂😂
@pribinak jezis aaaj vam pekny zvysok dna😃😃😃🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@martajasna dobre si to zapamätaj, keď bude mať tvoje zlatučké bábo 8, možno veľa vecí pochopíš. A ináč by som sa nestarala.... Ich výchova, ich (budúci) problém.
@mikadooo jasne ze ich ich a ich .. a cudzie dieta a neviem co este.. kazdy to ma inak.. ja sa nestaram, len sa zaujimam o skusenosti matiek .. co tu pletetie mojho maleho? Bude taky aky bude..nikto netvrdi a ani si nemysli ze bude ukazkovy.. ci ano?? Hlavna vec ze vy ste pochopila naco sa pytam v tomto fore 🤦🏻♀️
@martajasna to nie je žiadna irónia. Už len ty si neslušná, keď takto prepieraš bratove dieťa
@sasa1310 jasne .. uz len to ze som napisala 3 veci ohladom ich syna, to je koniec.. zatial mi nebolo od nikoho povedane ze som neslusna, nepoznate ma .. tak si to nechajte pre niekoho koho poznate.. nechapem co mate poniektore mi tu pisat ci som taka onaka 🤦🏻♀️Nechces sa vyjadrit k pytanej veci, roluj dalej na forach, pekny den.
@martajasna neriešila by som to, ak by sa ma problém so synovcom osobne netýkal. Ich pravidlá, ich výchova. Ja mám 3 deti 3 roky po sebe a vychovávam ich prísne... som tzv. stará škola. Nie sú hladné, týrané, zanedbané, rozmaznané a vedia, kde sú hranice. Nevravím, že občas nevystrájajú a robia hlúposti, no skúšajú tak, ako všetky deti.
Aj môj brat má dcérku a vychovávajú ju štýlom "treba ju nechať tak, lebo sa jej rozvíja osobnosť." Aj to vidno, ale neriešim, pokiaľ sa ma to netýka. Dnešná doba "káže" rodičom vychovávať deti ináč ako pred 40 rokmi. Či to je správne alebo nie, nikto nevie.
@martajasna máme demokraciu, asi vás sklamem, ale môžem komentovať čo sa mi páči a čo nepáči, to že sa vám môj názor nepáči je váš názor...v budúcnosti vám odporúčam nepridávať do diskusie žiadne príspevky, v prípade ak nechcete počuť cudzí názor... treba ísť do potravín a pokecať si s predavačkou, tá vám dá určite za pravdu ;)
@lanah mali ste sa vyjadrit k danej veci co ma zaujimala , lebo nevsimla som si zeby ste sa vyjadrila o nieco co som chcela vediet😃pekny den.
@martajasna aha akože sa mám vyjadriť k tomu, čo tomu malému chlapcovi behá v hlave, obávam sa, že na túto otázku treba zavolať ezoterickú poradňu a nie písať na fóra prečo sa chlapec správa ako sa správa a prečo sa jeho rodičia správajú ako sa správajú. Poprípade navštíviť školeného psychológa a opísať mu anamnézu správania vášho brata a švagrinej, on sa vám k tomu vyjadrí fundovane. Krásny deň aj vám
@lanah nie pytala som sa mamiciek ci nemaju s niecim podobnym skusenosti to je asi tak vsetko, co robili alebo ako to riesili chcela som sa informovat.. to je asi tak pointa toho vsetkeho.
Niekde si písala ze jeho otec pracuje v zahraničí a nevenuje sa malému. Tak asi mu chýba otec, ktorý by ho dal do laty. Ako zareagovala jeho matka keď malý zahlásil že ....."ten malý smrad"? Ja by som sa hanbila tri nedele keby toto povedal moj a to ma len 5 rokov.
Treba byť prísnejší na neho. Určiť hranice. Aši je jeho mama moc dobrá na neho.
U nás platí, chces jest čokoládu? Ôk ale najskôr obed, ovocie a sladké naposledy. Keď nie bude hladný.
@martajasna Presne aj ja hovorím že diagnóza, kľudne môže byť asperger, Aspergerov syndrom, sama mam doma takže viem o com to je A toto čo píšeš musíme tak aj my robiť aby bol v pohode. Najhoršie je že navonok to nevidno a tieto deti pôsobia ako rozmaznane a nevychovane to je to najhoršie asi pre mna ako pre matku, keď viem o čo ide...
Obyčajné rozmaznané decko.A tvoj brat?pokiaľ má kúsok rozumu svojej priatelke vysvetlí ako si predstavuje výchovu ich syna a ak sa to priateľke nepáči nech ide do prdele.. prečo ostávať vo vzťahu ak majú rozdielne názory na výchovu dieťaťa ( tým pádom dieťa ani nemali mať)v takom vzťahu trpí len dieťa s ktorého vyrastie len rozmaznaný fracek
@martajasna tak porad bratovi, nech si nájde prácu doma na Slovensku a začne dieťa prísnejšie vychovávať. Mám podobný prípad vo vzdialenej rodine. Matka všetko dovolila, skončilo to tak, že syn prestal chodiť do školy, začal brať drogy a skončil vo väzení. Tak nech sa skúsi zamyslieť, či toto chce pre svojho syna.
@martajasna stačí tá veta na začiatku... MŇA DO TOHO NIČ NIE JE... tak s tým vedomím si treba vychovávať svoje dieťa po svojom a každý nech si vychováva dieťa ako uzná za "vhodné"... Takže asi tak.

@pribinak ano nepoznam😃😃bratovho syna.. vravim , zeny chodte si po svojom radsej😂ved ja som nepisala o dietati, ktore byva v piatom dome cez nasu ulicu😂😂to dieta ma nezaujima😃