Chcú byť vaše deti vonku v zime?
Ako prežívate tieto zimné dní? Chce sa byť vašim deťom vonku, alebo chodia s plačom tak ako moja dcéra? 😀
@thoughtfulweirdo :D moja doteraz rada chodila von, teraz je trošku problém 😀
@thoughtfulweirdo má tiež skoro 2 roky 🙂
no akoze ziadna hitparada len mna ide vykotit ked su nonstop cely od blata lebo vsade je mokro a spinavo 😂😂😂
Všetci traja by najradšej boli vonku celé dni. Ani jesť by domov nechodili. Majú 12,10 a 3 roky
Ahoj,moje decká veľmi radi chodia von.ale skôr sa desím tých dlhých zimných prázdnin.tie neznášam, nakoľko sneh nebýva a celeee dní doma.ked su cez deň v škole,škôlke ,tak sa to ako tak dá prežiť.ale tie dlhé zimné prázdniny.uz teraz sa neteším.
Lyžovať nechodíme,na chaty nechodíme.preto mám taký odpor k zimným prázdninám 😂 sú nekonečné .v lete je to úplne iná pesnička 😁 pre nás teda aspoň
3r. neznasa zimu.. cela mama 🤣🤣🤣
dcéra chodí von za každého počasia...sneží, prší, - všetko jedno.
Môj napr. v sobotu o 8.00 už bol obleceny že on ide vonku. Od narodenia je milovník prechádzok. Už som vravela že mu urobím vonku budu jak pre psa lebo ten otvorí oči a už chce byť vonku. Najlepšie celý deň.
U nás sa ide domov na šmyku.😂Keby mohol tak aj spí vonku.
Moj v lete stale chodil von, sam sa obul vzal odrazadlo a uz som za nim bezala. Teraz ak sa mi vobec podari ho obliect tak uz place a vonka pred dverami spusti rev a tlaci sa spat domov. 🤣 ale mne to vlastne vyhovuje, prehra sa s autami doma cele dni a sem tam niekam vybehneme do obchodu ci kutika. A nehrotim. Seriem na to😀 vek 2,5r
Obaja by boli vonku od nevidim do nevidim 😁
@amelia89 zachviľu bude sneh tak bude len mokro 😆
@majulino to je super. 😊
@pe_mi možno táto zima prekvapí a deti sa dočkajú aj snehu cez prázdniny 😆
@deti95060810 aj my sme chodili za každého počasia aj keď len na chvíľu, to len posledné dni štrajkuje 😏
@lenka_vi1 😆 aj to je riešenie 🤷♀️
@basulaak keď vám to nevadí tak je to v poriadku 😊 mne to trošku vadí, ale asi mi neostáva nič iné 😆
Ano, od narodenia chodi rad von. A ked je nejake extremne pocasie ideme prec niekam do hernicky, alebo Ikea. Este sme nemali taky den ze by bol cely den doma, ani ked je chory. On po 3 hodinach doma zacne byt nekontrolovatelny. Beha, skace. Podla mna by zdemoloval dom ak by sme nesli prec. V jasliach mi vraveli ze vela deti co neradi chodia von v zime, je tak preto lebo su nie naucene, ale vidim tu ze je to individualne.
Podla mna kazdedenny cerstvy vzduch je uplne to najdolezitejsie na imunitu. Toto by ma trapilo ak by som musela s dietatom bojovat.
Starsia ide rada, mladsej sa nechce chodit dlhsiu vzdialenost a najmladsi po 20 min zacne v kociku vrestat, najma v tme
@andreatytler no my to máme podobne, malá má tiež extrémne veľa energie 😆 asi to je individuálne, lebo my sme chodili von každý deň, väčšinou 2x do dňa. Keď pršalo, fúkalo... Tak sme chodili aspoň na chvíľku, no ono to prišlo z jedného dňa na druhý a nechce sa jej. Ale verím, že keď napadne viacej snehu a vyberiem boby tak sa jej začne páčiť. Dúfam 😆
@basska_b držím palce aby to vám aj na čím skôr prešlo 🙂
Nasa 1.5rocna by bola vonku stale a doprajeme jej maximum 2x denne vacsinou. Nejdeme len ked leje lebo neznasa tu plachtu na kociku a som v 1.trimestri, kocik brat musim ak by ju zacali boliet nohy...ma 15kg, 90cm a neodniesla by som ju. Hodinu sa blazni (sama) na ihrisku, robim jej tam partacku a potom este 3km ide domov. Vonku a uz vobec na ihriskach nie je nikto. Vecne sme tam same.
Kazde dieta je asi ine.
Ano chce a donekonecna.
Ale mali sme kedysi maleho kamosa, ktoremu prekazal vietor, spliechajuca voda v bazene, padajuci sneh, osa...bola som velmi rada ked sa odstrihli.
Bolo neskutocne otravne s nimi travit cas vonku.
No náš maly 2r., ako začala väčšia zima nechce byť veľmi vonku, stále vymýšľa ze ho štípu ruky... A dookola rozprava že poďme domov...
A doteraz by bol vonku od rána do večera. Zima sa mu dáko nepáči, to ma po mne 😁😅
No moje deti by boli najradšej vonku non-stop 😃 mne v tejto zime stačia dve hodinky po škôlke ...

5 ročná by žila vonku kľudne celý rok, 2 ročný by von nešiel nikdy, keby nemusel 😄