icon

Citlivé a tvrdohlavé dieťa

wewerka01
20. jan 2022

Chcem sa vás opýtať, či má niektorá z vás hypercitlive dieťa. Citlive na hluk, vône, vyciti nálady u ľudí. Tým že je hyper a je na neho veľa napr.hluk v škole. Doma má netypicke správanie. Pri teseni skáče alebo tlačí si prstami o seba, ruky dáva do päste. Na všetko má odpoveď- začína klamať. Na otázku čo ste robili v škole - neviem 🙏 S rovesníkmi sa moc nebaví. Má málo kamarátov. V škole sa učí dobre. Píše a číta excelentne. Nemusím ani písať, že je každý deň šťastný a usmiaty. Volajú ho "happy boy" .
Máte doma niektorá také dieťa?

anjelicek26
20. jan 2022

Podla mna je kazde dietatko ine, mas inteligentne dieta, co sice ma malo - ale ma kamaratov, ved to staci. Je stastny, vesely, ok trochu horsie spracovava pretlaky emocii a je velmi vnimavy, co ale do buducna nemusi byt na skodu, moze byt s neho skvely kuchar, lekar, psycholog, osetrovatel... My take dieta doma nemame, ale o kazdom jednom s nasich by sa dali +/- a odchylky od inych deti pisat.

wewerka01
autor
20. jan 2022

@anjelicek26 vďaka.

lolinko
20. jan 2022

@wewerka01
Ahoj to píšeš o mojom synovi 🤣🤣🤣

summer_103
20. jan 2022

@wewerka01 odporucam knihu Sprievodca pre vysoko citlivých ľudí od Judith Orloff. Mohla by ti pomoct pochopit ako sa citi tvoj syn a ako mu pomoct.

wewerka01
autor
20. jan 2022

@lolinko fakt? Napíš ip. Podporíme sa 👊

wewerka01
autor
20. jan 2022

@summer_103 vďaka.

kleopatra114
20. jan 2022

Mám . Ale moja je liznuta aspergerom . Školské jedálne sú smrť , lebo sa tam miešajú všetky pachy , detský plač ďalšie zlo, lebo tie tóny ju “ bolia “ v hlave .

wewerka01
autor
20. jan 2022

@kleopatra114 poznáme..