Čo dať piť školákovi v zime?

siska53
9. feb 2018

Co davate v zime detom na pitie do skoly? Ja som davala vzdy vodu,maly si aj docapuje vzdy este minimalne raz. Ale muz ma sfukol,ze teraz je zima,ze ochorie.. ( doteraz chory nebol a davam mu stale odstatu vodu izbova teplota,do skoly to ma 6minut,vodu vnutri v taske hned za chrbtom,v triede maju teplo).
On mu strcil dzus a dal mu peniaze,nech si nieco na pitie kupi v bufete.. A ze mal by mat teply caj v termoske. Sme sa kvoli tomu trosku pohadali. Lebo viem,ze nasi velmi caj nemusia a navyse pit dzusy,kde je dost cukru a syn je z tych zivych,neposednych deti.. No neviem..

Preto by ma zaujimalo,co davate detom pit vy,mam prvaka..

evabb35
9. feb 2018

@siska53 u nás je to naopak,dávam čaj do termosky a manžel má za to hreši, že vodu nedávam.

nenne27
9. feb 2018

Vodu.od malicka piju studenu vodu a nikdy im nic nebolo.syn ma 16 a zasadne perlivu studenu vodu.

katarinamarkova
9. feb 2018

@siska53 a čo manžel ráta, že si syn kúpi v bufete za tie peniaze? teplý čaj? 🙂 jasné že to bude cola 🙂 ....
obyčajná čistá voda je ideálne riešenie.

hettinka
9. feb 2018

@katarinamarkova kolu v školskom bufete nekúpi, je zakázané predávať kolové nápoje (pre obsah kofeínu), ale však kúpi si aj po ceste...
To najhoršie, čo môže rodič urobiť, je strčiť decku peniaze, nech si kupi niečo v bufete - kupi si sladkú vodu (v lepšom prípade, v tom horšom cestou do školy energeťák) a čipsy, a potom že sú "hyperaktívni"

katarinamarkova
10. feb 2018

@hettinka 🙂 nikde sa nepíše že sa jedná o ,,školský bufet,, 🙂
ale viem čo chceš povedať.
oki tak si v školskom bufete kúpi chladenú minerálku 🙂
alebo si kúpi v bufete čo je hneď pred školou sladkosti s tou colou 🙂

v podstate sa zhodneme. to najhoršie čo môže rodič urobiť, je strčiť dieťaťu peniaze nech si kupi niečo v bufete.