icon

Čo dať školákovi na desiatu?

1. sep 2025

Dávate niečo deťom na desiatu? Zapísala som syna aj na obedy a desiatu, ale zaujíma ma či mu mám ešte niečo t domu dať okrem ovocia a vody

anonym_637d7e
1. sep 2025

Nie v našej škole majú desiatu, obedy a k obedom aj olovrant v podobe ovocia alebo nejakej tyčinky, jogurtu tak z domu dostáva len vodu. Iba ak tvoj chodí do družiny by som niečo malé pribalila.

mirola
2. sep 2025

ano my davame, jednak preto, ze moj syn nechce ranajkovat, ale ani nemaju v skole desiatu. Maju ovocie, obed a olovrant

tykat
2. sep 2025

@anonym_autor podla toho aky je jedak. Deti su vo vyvine, chalani zvlast vedia zjest prwkvapivo vela. Ja by som tu jednu zemlu napr.s maslom, syrom a zeleninou pribalila.

lenka.25
20. sep 2025

Zalezi od toho , co im v skole davaju ma desiutu a ci to syn zje . Robim desiatu , lebo na nasej skoke taka mozmost nie je , aby som si zaplatila aj to . Keby jej skolske desiaty chutili a obsahovala by aj kus obocia / zeleniny , tak by som uz nebalila nic . Na čo ? Oab ak vy si pytal , ze mam malo . Ak by vsak skolsku desiatu nejedol , tak by som to zbytocne neplatila a balola desiatu z domu . A to uz ty musis vediet co tvoj syn ma rad a co zje .

blanblan
20. sep 2025

Zaujalo ma že majú desiatu v škole. (kde žijem niekedy ani obed v škole nemajú, tak preto) Môžeš špecifikovať čo mávaju na desiatu? Lebo napr. u nás na prvom st.zakladnej mohli nosiť len ovocie a nič iné v škole nemali ale začínali až 8h45 a obed od 11h30-12h