Čo dať školákovi na desiatu?
Dávate niečo deťom na desiatu? Zapísala som syna aj na obedy a desiatu, ale zaujíma ma či mu mám ešte niečo t domu dať okrem ovocia a vody
ano my davame, jednak preto, ze moj syn nechce ranajkovat, ale ani nemaju v skole desiatu. Maju ovocie, obed a olovrant
@anonym_autor podla toho aky je jedak. Deti su vo vyvine, chalani zvlast vedia zjest prwkvapivo vela. Ja by som tu jednu zemlu napr.s maslom, syrom a zeleninou pribalila.
Zalezi od toho , co im v skole davaju ma desiutu a ci to syn zje . Robim desiatu , lebo na nasej skoke taka mozmost nie je , aby som si zaplatila aj to . Keby jej skolske desiaty chutili a obsahovala by aj kus obocia / zeleniny , tak by som uz nebalila nic . Na čo ? Oab ak vy si pytal , ze mam malo . Ak by vsak skolsku desiatu nejedol , tak by som to zbytocne neplatila a balola desiatu z domu . A to uz ty musis vediet co tvoj syn ma rad a co zje .
Zaujalo ma že majú desiatu v škole. (kde žijem niekedy ani obed v škole nemajú, tak preto) Môžeš špecifikovať čo mávaju na desiatu? Lebo napr. u nás na prvom st.zakladnej mohli nosiť len ovocie a nič iné v škole nemali ale začínali až 8h45 a obed od 11h30-12h

Nie v našej škole majú desiatu, obedy a k obedom aj olovrant v podobe ovocia alebo nejakej tyčinky, jogurtu tak z domu dostáva len vodu. Iba ak tvoj chodí do družiny by som niečo malé pribalila.