Čo máte nachystané na zajtra pre učiteľov?
Ahojte, čo ste pripravili deťom do škôl, škôlok pre pani učiteľky? 🙂
Dcéra nesie čokolády do školy a skolkarka je doma chorá
nič..
Syn, deviatak, nechcel nosit nic, u nich sa to uz povazuje za trapne.
Nic
Den ucitelov.
Podla Jana Amosa Komenskeho.
@lili929 do skoly tretiak nic. Do skolky dcerka vybrala malinke cokoladky
Vám niekto nosí darčeky za to ze si robíte svoju prácu? :D majú sviatok nech majú, ale načo im nosiť ešte nejaké dary. Véd uznajte co stým majú aj tí učitelia potom robiť keď toho toľko dostanú 🤣
Syn berie do skolky bonboniere ucitelkam. Chcela som kvetinku, ale nevyzerali cerstvo v kvetinarstve, tak cokolada bola jasna volba 🙂
Ja som chcela kupit kvety ale zabudla som. Tak vezme merci.
ze dary 😂😂😂 kvet alebo cokolada je mala pozornost, podakovanie za pracu ucitelom a nie dary prepana
Maju riaditelske volno, takze nic
Nič nevidím dôvod im niečo posielať.su na druhom stupni tak to by sme museli každému niečo poslať.Radsej kúpim mužovi má narodeniny učitelia mu tiež nič nedajú 😂
@gabriela2952 ja som kadernicka a tiež občas od niktorých zakazniciek dostanem cokoladku alebo vinko a tiež mi za účes zaplatia 😌 ja na tom nevidím nič zle .
@lili929 kvety 😉
@angelous1991 ved v poriadku, nech si každý urobí ako chce. Len nemyslím si, ze učitelia sú niečo iné, ze sa im majú nosiť darčeky za to, ze je deň učiteľov 😁
@stanulienkat v čom smutný? Každý nech robí, ako uzná za vhodné....pre mňa to je také, no ako to povedať, vtieranie sa do priazne
Nič
@huginko @gabriela3952 uvedomujes.si.ze.ten clovek je 5 dni v tyzdni s Tvojim dietatom viac hodin ako ty?Akoze mala cokolada alebo kyticka je ozaj nic..ved predsa aj oni detom robia balicky ku dnu deti.vyrabaju darceky s detmi ku dnu otcov ku dnu matiek..
Nehovorime o detoch na druhom stupni kde je kazdu hodinu ina ucitelka ale do skolky a na prvy stupen.to nie je o vtierani sa do priazne ale ocenenie ich prace..
Ale tak povinne to urcite nie je.aj obycajne zazelanie pekneho dna ucitelov medzi dvermi potesi..
Ako ja neviem, ale... tie ženy sa vám starajú celý deň o dieťa, učia ich, venujú sa im, dávajú lásku 🙂 tieto komentáre, ako majú výplaty mi vie zdvihnúť tlak neskutočne. Preboha, ani trošku vďaky?!
Ja mám nachystané gerbery a nielen pre učiteľku ale aj pre vychovávateľku a kuchárku v škôlke
@saxana000 vedale oni si vybrali byt učiteľmi, to sa im mam teraz klaňať ze sú s našimi deťmi 5 dní v týždni? Keď to bola ich voľba? Véd ja proti učiteľom nemám nič, ale príde mi prehnane im niečo nosiť len preto ze sú učitelia. Ich práca je ťažká, nespochybňujem ale to nieje pre mňa dôvod na to nosiť im čokoládky, kvietky a neviem aké hlúposti 🙄
@moomof3 ved toto všetko robia preto lebo si tu prácu sami vybrali, čiže ich učia a venujú sa im koli tomu lebo sú od toho zaplatení 😉

@lili929 nič keďže som sa to dozvedela až teraz