icon

Čo robia doma vaši chlapci vo veku 6 - 8 rokov?

15. máj 2025

Ahojte, čo robia doma vaši 6-8r. chlapci? Keď nemôžu ísť von, nemajú u seba kamarátov a tiež mimo obrazoviek? Ďakujem.

lucia13022023
15. máj 2025

Spoločenské hry, provokovanie sestry... To je take jedine co mi napadlo😁

ciernysokol
15. máj 2025

Hra sa s autami, hrackami, cita si, pripravuje sa do skoly, pomaha. Ale skor tie prve dve.

balerina2025
15. máj 2025

susedine, cele dni hrali doma futbal a hokej

olimuc
15. máj 2025

Lego, knizky, pozoruje macku …

annm81
15. máj 2025

Do nemoty stavia lego. Tiež číta knihy, má rád spoločenské hry a tiež logické hry pre jedného, občas má náladu na nejaké tvorenie (najmä kreslenie). Tiež puzzle, rôzne skladačky, zošity s úlohami... a ešte ho baví učiť sa variť a piecť.

sablinka
15. máj 2025

Aj my lego. Máme ho už toľko, že namiesto kupovania nového si vyhľadá na webe hociaký návod ktorý sa mu páči a tým sa inšpiruje pri stavaní, nahradí skladačky ako mu vyjde, tiež. hrá šachy, občas ho poprosím a ošúpe zemiaky surové či varené, umyje zvonka chladničku a pod. pomedzi to sa hrá a háda so súrodencami 😉

martinkatinka
15. máj 2025
@balerina2025

susedine, cele dni hrali doma futbal a hokej

@balerina2025 to aj ti nad nami 😆 maju uz cez 14 a este stale hraju futbal a skacu na kolobezkach

gypsomilka
15. máj 2025

Moji sa hraju asi 5 minut potom sa pol hod handrkuju,nervacia,provokuju a potom zas 5min naj kamosi 😂 no a takto to ide dokolecka az neni zaverecna a spanok 😂 ale maju aj vynimocne dni kedy o nich neviem kludne aj hodinku az dve. To ked su dobre postavene hviezdy 😂😂

balerina2025
15. máj 2025
@martinkatinka

@balerina2025 to aj ti nad nami 😆 maju uz cez 14 a este stale hraju futbal a skacu na kolobezkach

martinkatinka
15. máj 2025
@balerina2025

@balerina2025 a este maju beziaci pas 🙈 radost.. .

balerina2025
15. máj 2025
@martinkatinka

@balerina2025 a este maju beziaci pas 🙈 radost.. .

@martinkatinka no tak to je radost uffff

matapo
15. máj 2025

...lego, karty, spoločenské hry, vyrába kadečo buď z papiera podľa návodov ( ninja zbrane, loďky, lietadla,...) alebo iných materiálov, sem tam číta, hra sa s autíčkami a autami, ... No a hlavne vyrába dosť veľa neporiadku okolo seba, kt. potom musí upratovať.

marianarem
15. máj 2025

Moj ma 5.5r a bud sa hra s Legom, alebo nieco vyraba. Ma strasne vela projektov, co by chcel vyrobit, len si dava ciele pre inziniera s praxou, napriklad odstredive cerpadlo alebo LCD displej 🙂 Vzdy zacne, povystrihuje z kartonov, polepi dokopy rozne suciastky a potom zisti, ze nevie co dalej 🙂 Ale vie si tym slusne zaplnit dni a uci sa na tom vselico. Potom este pozera videa na YouTube o tom, ako niekto nieco vyraba 🙂

miriamzba
15. máj 2025

Hra sa s autickami, cita si, hra sa s vodou alebo so psom, a nechápem ako to robí, ale nech už robí hocico, vždy za sebou necha kopu neporiadku 🙈

lindusss2016
15. máj 2025

Provokovanie sestry oridavam aj ja 😁 Ale mimo toho, mam 7 rocneho, vela kresli, hra sa s legom, hrava sa aj s roznymi panacikmi, plysakmi, cvici, trenuje, cita si, pise, ked je velka kriza, zapne si Crasha na playku

janickacrazy
15. máj 2025

Môj sa hrá na učiteľa a učí plyšákov alebo sa proste hra na niečo iné. Občas pomáha mamine vyložiť umývačku alebo si spolu čítame knihy.

radkaradix
16. máj 2025

Nas stale stavia lego a sevu, hra sa s anglicakmi, kazda hra musi mat nejaky dej a pribeh. Pozera si knizky (este nechodi do skoly, ma 6), hlavne albi ho teraz bavia. Spoločenské hry ho az tak nebavia, lebo nevie prehravat, obcas ho presvedcime na Dobble a Activity, ale velmi rad hra slovne hry ako hadaj na co myslim, vymysla slova na nejake pismeno, alebo na posledne pismeno predchadzajuceho slova, miluje vyrabanie z papiera, kartonu, drievok, alebo hocicoho, co doma najde ako odpad :D tiez rad kresli, vela a casto. Rad sa zahra s plysakmi. Puzzle a zošity s úlohami robi len ked mu uz dojdu vsetky ine napady a nic ho uz nebavi, cize skor z donutenia... a tiez rad pomaha pri vareni, peceni, upratovani, vzdy sa tesi, ked mu dam nejaku ulohu, ale musi to byt ina uloha ako jeho bezne povinnosti (umyt, obliect a pod., to mu samozrejme ide na nervy) - vylozit umyvacku, zotriet podlahu, vylestit zrkadla, vyzliect periny a podobne.

radkaradix
16. máj 2025
@marianarem

Moj ma 5.5r a bud sa hra s Legom, alebo nieco vyraba. Ma strasne vela projektov, co by chcel vyrobit, len si dava ciele pre inziniera s praxou, napriklad odstredive cerpadlo alebo LCD displej 🙂 Vzdy zacne, povystrihuje z kartonov, polepi dokopy rozne suciastky a potom zisti, ze nevie co dalej 🙂 Ale vie si tym slusne zaplnit dni a uci sa na tom vselico. Potom este pozera videa na YouTube o tom, ako niekto nieco vyraba 🙂

@marianarem jeeezin nas tiez by chcel stale nejake vynalezy robit, lebo sme si citali knizky Emil Einstein.. lenze presne, on nechape, ze to nie je take lahke, ako v knizke, ze nestaci spojit dve suciastky a ta-da ma prekladac zvieracej reci :D :D potom pride velka frustracia..

slavkadi
16. máj 2025

Lego, lego a zas lego, už postavil aj bankomat s podávacím mechanizmom, len škoda že prázdny. To montovanie z kadejakých haraburd ide aj u nás, u starkeho v dielni je vo svojom živle 😁 Čo robíte s tými vynálezmi ženy, kde to skladujete? Inak ešte je u nas zabavne varenie a pečenie, a obreslovanie na takej podsvietenej tabuli.

evkamotka
18. máj 2025

https://lerni.sk/collections/magneticka-stavebn...

Toto sa hra. Alebo fakt zavolajte kamarata. Vcera mi pomahal so strúhaným tvarohovým..

no1990
18. máj 2025

Topka je lego, cvičenie na hrazde, skáče salta, hra sa na ninju, spidermana, behá, jazdí na korčuliach/kolobezke/skateboarde, niekedy si kreslí, keď niečo vidí na YouTube, tak chce aj vyrábať. Začali ho baviť barbie. Kúpila som mu Kena a stále ho prezlieka, mení mu topánky. Alebo sa bijú s mladším bratom. Istý čas ho bavilo puzzle. Asi mesiac a pol vkuse skladal dennodenne. A posledný rok sa toho ani nedotkol.

vladka521988
19. máj 2025

Lego,puzzle,kresli veľa..vyfarbuje omalovanky najnovšie, a hráme sa občas vymýšľa vtedy ich beriem von. Ries8m to.Ked moc vymýšľajú ideme von..

lenkav9
20. máj 2025

Lego a vela lega. Ma minecraftove lega, je monecraft maniak. Okrem toho magneticke kocky - vyzorovo ako minecraftovy svet vie z toho poskladat hocico, kupila som na sheine viac sad. Este rad hra karty, faraon, uno a este aj black jack tam si precvicuje matematiku aspon

ema22270
23. máj 2025

2x do tyzdna ma o 17stej karate. Takze vtedy nam poobedie ubehne rychlo, napise si po skole ulohy, noeco zje a ide na trening a potom uz len skor oddychuje a hygiena a spat.. niekedy cita pred spanim. Ked ma volno poobede, tak bud ide na bicykel, hra sa s bratom, kopu si loptu, alebo si stavia lego, puzzle, alebo hrame nejaku spolocensku hru, este rad kresli.