Čo robia doma vaši chlapci vo veku 6 - 8 rokov?
Ahojte, čo robia doma vaši 6-8r. chlapci? Keď nemôžu ísť von, nemajú u seba kamarátov a tiež mimo obrazoviek? Ďakujem.
Hra sa s autami, hrackami, cita si, pripravuje sa do skoly, pomaha. Ale skor tie prve dve.
susedine, cele dni hrali doma futbal a hokej
Lego, knizky, pozoruje macku …
Do nemoty stavia lego. Tiež číta knihy, má rád spoločenské hry a tiež logické hry pre jedného, občas má náladu na nejaké tvorenie (najmä kreslenie). Tiež puzzle, rôzne skladačky, zošity s úlohami... a ešte ho baví učiť sa variť a piecť.
Aj my lego. Máme ho už toľko, že namiesto kupovania nového si vyhľadá na webe hociaký návod ktorý sa mu páči a tým sa inšpiruje pri stavaní, nahradí skladačky ako mu vyjde, tiež. hrá šachy, občas ho poprosím a ošúpe zemiaky surové či varené, umyje zvonka chladničku a pod. pomedzi to sa hrá a háda so súrodencami 😉
susedine, cele dni hrali doma futbal a hokej
@balerina2025 to aj ti nad nami 😆 maju uz cez 14 a este stale hraju futbal a skacu na kolobezkach
Moji sa hraju asi 5 minut potom sa pol hod handrkuju,nervacia,provokuju a potom zas 5min naj kamosi 😂 no a takto to ide dokolecka az neni zaverecna a spanok 😂 ale maju aj vynimocne dni kedy o nich neviem kludne aj hodinku az dve. To ked su dobre postavene hviezdy 😂😂
@balerina2025 to aj ti nad nami 😆 maju uz cez 14 a este stale hraju futbal a skacu na kolobezkach
@martinkatinka omg
@martinkatinka omg
@balerina2025 a este maju beziaci pas 🙈 radost.. .
@balerina2025 a este maju beziaci pas 🙈 radost.. .
@martinkatinka no tak to je radost uffff
...lego, karty, spoločenské hry, vyrába kadečo buď z papiera podľa návodov ( ninja zbrane, loďky, lietadla,...) alebo iných materiálov, sem tam číta, hra sa s autíčkami a autami, ... No a hlavne vyrába dosť veľa neporiadku okolo seba, kt. potom musí upratovať.
Moj ma 5.5r a bud sa hra s Legom, alebo nieco vyraba. Ma strasne vela projektov, co by chcel vyrobit, len si dava ciele pre inziniera s praxou, napriklad odstredive cerpadlo alebo LCD displej 🙂 Vzdy zacne, povystrihuje z kartonov, polepi dokopy rozne suciastky a potom zisti, ze nevie co dalej 🙂 Ale vie si tym slusne zaplnit dni a uci sa na tom vselico. Potom este pozera videa na YouTube o tom, ako niekto nieco vyraba 🙂
Hra sa s autickami, cita si, hra sa s vodou alebo so psom, a nechápem ako to robí, ale nech už robí hocico, vždy za sebou necha kopu neporiadku 🙈
Provokovanie sestry oridavam aj ja 😁 Ale mimo toho, mam 7 rocneho, vela kresli, hra sa s legom, hrava sa aj s roznymi panacikmi, plysakmi, cvici, trenuje, cita si, pise, ked je velka kriza, zapne si Crasha na playku
Môj sa hrá na učiteľa a učí plyšákov alebo sa proste hra na niečo iné. Občas pomáha mamine vyložiť umývačku alebo si spolu čítame knihy.
Nas stale stavia lego a sevu, hra sa s anglicakmi, kazda hra musi mat nejaky dej a pribeh. Pozera si knizky (este nechodi do skoly, ma 6), hlavne albi ho teraz bavia. Spoločenské hry ho az tak nebavia, lebo nevie prehravat, obcas ho presvedcime na Dobble a Activity, ale velmi rad hra slovne hry ako hadaj na co myslim, vymysla slova na nejake pismeno, alebo na posledne pismeno predchadzajuceho slova, miluje vyrabanie z papiera, kartonu, drievok, alebo hocicoho, co doma najde ako odpad :D tiez rad kresli, vela a casto. Rad sa zahra s plysakmi. Puzzle a zošity s úlohami robi len ked mu uz dojdu vsetky ine napady a nic ho uz nebavi, cize skor z donutenia... a tiez rad pomaha pri vareni, peceni, upratovani, vzdy sa tesi, ked mu dam nejaku ulohu, ale musi to byt ina uloha ako jeho bezne povinnosti (umyt, obliect a pod., to mu samozrejme ide na nervy) - vylozit umyvacku, zotriet podlahu, vylestit zrkadla, vyzliect periny a podobne.
Moj ma 5.5r a bud sa hra s Legom, alebo nieco vyraba. Ma strasne vela projektov, co by chcel vyrobit, len si dava ciele pre inziniera s praxou, napriklad odstredive cerpadlo alebo LCD displej 🙂 Vzdy zacne, povystrihuje z kartonov, polepi dokopy rozne suciastky a potom zisti, ze nevie co dalej 🙂 Ale vie si tym slusne zaplnit dni a uci sa na tom vselico. Potom este pozera videa na YouTube o tom, ako niekto nieco vyraba 🙂
@marianarem jeeezin nas tiez by chcel stale nejake vynalezy robit, lebo sme si citali knizky Emil Einstein.. lenze presne, on nechape, ze to nie je take lahke, ako v knizke, ze nestaci spojit dve suciastky a ta-da ma prekladac zvieracej reci :D :D potom pride velka frustracia..
Lego, lego a zas lego, už postavil aj bankomat s podávacím mechanizmom, len škoda že prázdny. To montovanie z kadejakých haraburd ide aj u nás, u starkeho v dielni je vo svojom živle 😁 Čo robíte s tými vynálezmi ženy, kde to skladujete? Inak ešte je u nas zabavne varenie a pečenie, a obreslovanie na takej podsvietenej tabuli.
https://lerni.sk/collections/magneticka-stavebn...
Toto sa hra. Alebo fakt zavolajte kamarata. Vcera mi pomahal so strúhaným tvarohovým..
Topka je lego, cvičenie na hrazde, skáče salta, hra sa na ninju, spidermana, behá, jazdí na korčuliach/kolobezke/skateboarde, niekedy si kreslí, keď niečo vidí na YouTube, tak chce aj vyrábať. Začali ho baviť barbie. Kúpila som mu Kena a stále ho prezlieka, mení mu topánky. Alebo sa bijú s mladším bratom. Istý čas ho bavilo puzzle. Asi mesiac a pol vkuse skladal dennodenne. A posledný rok sa toho ani nedotkol.
Lego,puzzle,kresli veľa..vyfarbuje omalovanky najnovšie, a hráme sa občas vymýšľa vtedy ich beriem von. Ries8m to.Ked moc vymýšľajú ideme von..
Lego a vela lega. Ma minecraftove lega, je monecraft maniak. Okrem toho magneticke kocky - vyzorovo ako minecraftovy svet vie z toho poskladat hocico, kupila som na sheine viac sad. Este rad hra karty, faraon, uno a este aj black jack tam si precvicuje matematiku aspon
2x do tyzdna ma o 17stej karate. Takze vtedy nam poobedie ubehne rychlo, napise si po skole ulohy, noeco zje a ide na trening a potom uz len skor oddychuje a hygiena a spat.. niekedy cita pred spanim. Ked ma volno poobede, tak bud ide na bicykel, hra sa s bratom, kopu si loptu, alebo si stavia lego, puzzle, alebo hrame nejaku spolocensku hru, este rad kresli.

Spoločenské hry, provokovanie sestry... To je take jedine co mi napadlo😁