Darček pre 10-ročného
Baby viete mi poradiť niečo také co baví vaše deti vo veku 10rokov chlapec aká hračka?
tak mój syn a jeho spoluziaci si pytaju na narodky Pokemonov, Rubikova kocka dost je v kurze
Ja myslim, ze desat rocne bavi este velka kopa veci...ano ked to chce clovek "easy" kupi google play darcekovu kartu...ale ak vies, co ma rad, je to fajn... my sme kupovali teraz hlavolamove kocky, lava lampu, smart hodinky (synovec), kamaratom na narodky brava spolocenske hry, knizky, mini dron loptu bral (16e), poukazky, podla toho, co kto ma rad...
Hlavolam
mozno aj lego, to je taky neutralny darcek, co deti vacsinou potesi (take napr. tie auta, aspon moj syn bol na take zatazeny
taketo nieco
https://www.mall.sk/lego-vozidla/lego-speed-cha...
alebo potom nieco z elektroniky, inteligentne hodinky, naramok a pod.
ak knihy, tak komix by bola dobra volba
ak sportuje, tak nieco zo sportu, ktory ho bavi (florbalova palica, doplnky k futbalu...)
alebo zazitok, napr. jumparena alebo zobrat ho niekde napr. na UFO, nejaku vystavu a pod.
Zobrat na vystavu do Bratislavy https://www.incheba.sk/eventy/cosmos-discovery/
10 rocnemu, peniaze, poukazku do obchodu s hrami, pripadne ak tuzi po niecom konkretnom v tomto veku by som nekupovala hocijake somariny mam 10 rocneho syna a teda chce take, ze hokejku, karty futbalistov, na pocitac veci, take lego ho uz absolutne nezaujima
spolocenska hra, kniha, lego (ak este stavia nejake zlozitejsie), alebo nejaky zazitok (napr. nieco ako v BA top fun, to by som aj ja hned sla :D)
spolocenske hry su fajn, asi by som isla tymto smerom, lebo tiez neviem, co ine by som zvolila🙂
Ak by som ozaj nevedela,tak poukazku na nieco a sladkost/knihu k tomu. xD
@monlienka ak ti mam pravdu napisat s hráčkam sa nehraje moj 9rocny maximalne 15 minut za mesiac...skor vytiahne sach karty...a este cita kazdy vecer teraz napriklad ho chytil titanic tak knihy s touto temou

to uz by som povedala, ze takym velkym detom sa uz kupuju skor veci, ktore potrebuju, ci?🙂 aj ked dieta asi nic prakticke nepotesi by som povedala :D no a v dnesnej dobe decka nebavi nic ine poriadne okrem elektroniky. cest vynimkam.