icon

Darček pre pani učiteľku

5. jún 2023

Dobrý deň, viem, že je tu dosť takých tém, ale skúsim aj tak... dcera konci 4 ročník a 4 roky ju sprevádzala vyučovaním jedna úžasná, perfektná, láskavá pani učiteľka. Rada by som sa jej zavdacila nejakým darčekom, ale netuším, čim... Premýšľam nad nejakou sadou šálok a cajnikom, alebo termosalka a termoska, niečo také využiteľné by som chcela, ale neviem sa pohnut.. Neviem, nechcem dávať blbosť ani ísť do nejakých osobných vecí, ale nechcem ani skončiť ppri cokolade a káve. Prosím, pani učiteľky, čo by ste ocenili a využili? Vdaka....

Strana
z3
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
autor
6. jún 2023

Ďakujem za super rady a usmernenia, už približne viem, akym smerom ísť, tak verím, ze dar poteší. Minimálne jej to dcerka dá od srdca a naozaj z lásky, lebo ju má rada a aj kvôli nej chodila rada do školy 😊 Pekný deň prajem

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
babulkomale
6. jún 2023

Tak ked pani ucitelkam peniaze, tak pani kucharkam a upratovackam o to vacsie peniaze, tie maju smiesne platy. Neskutocne co citam 🙈

andrea_heh
14. jún 2023

@huginko no napríklad naša pani učitelka mojej dcére neskutočne moc pomáhala 🙏 riešili sme spolu aj psychológa , jej problémy , šikanu , vždy stála pri nej , informovala ma o všetkom a vďaka nej dcéra chodí bez problémov do školy . Určite to tiež nenechám o čokoláde.

huginko
14. jún 2023

@andrea_heh zvláštne. Ved to nie je úloha učiteľa? Podľa mňa istotne áno.

andrea_heh
14. jún 2023

@huginko tak to vôbec , učiteľ nemusí strácať každé ráno čas s jedným dietaťom , tak isto jej spolužiaka chodievala celú prvú triedu brávať do auta lebo mal psych.problémy , čo absolutne nieje jej úloha ale robila to . Ja pracujem v kuchyni keď to tak porovnávate a absolútne neočakávam od nikoho nič , ale keď odchádza tábor tiež nám nechaju detičky kávu a diplom . Ale nič sa nedeje keď nič nedostaneme , my sme za to celkom slušne zaplatené ( aspoň u nás ) tak neviem čo máte za problém . Tak isto nemám problém nechať tringelt , nemám problém doplatiť pani v lekárni pát centov , dobro dáte , dobro sa vám vráti. Možno preto ste taka zatrpktnutá .

tomasko27
22. jún 2023

Čo si myslíte o tomto
Príde vám sms :Skladáme sa p. učiteľke na darček po 50€,v triede je viac ako 10deti a je to 9trieda končia základnú.Prispeli by ste alebo aj vám to príde veľká suma,či len nám doma.

denka81
22. jún 2023

@tomasko27 prehnaná suma a týmto extra darom nechápem

janulik2008
22. jún 2023

@huginko ty si mi pripomenula, keď neter končila škôlku. Normálne mamičky spravili na FB skupinový chat, kde riešili čo dostanú p. učiteľky. Na tom by nebolo nič, boli tam deti ktoré boli v tej triede odkedy nastúpili do škôlky ale boli tam aj deti ktoré tam chodili ledva rok, napr. ako naša ale to som odbočila. V tom skupinovom chate riešili čo kúpiť učitelkám a vzišlo z toho pokiaľ si pamätám tak darčekový kôš. pamätníček, nejaká sada šálok či čo to bolo, od každého dieťaťa nejaká drobnosť a TOP bolo že mala dostať kvietok KAŽDÁ p. učiteľka v škôlke, tety kuchárky, plus hospodárka škôlky a riaditeľka (čo chápem). Keď sa na tú hospodárku škôlky ozvali nejaké mamičky boli "zvozené" pod zem že veď ona sa podieľala na chode škôlky. Tuším keď to prepočítali tak to bolo 300-400€.

huginko
23. jún 2023

@janulik2008 nepochopila som, ale ôk.

iwuanka
23. jún 2023

Ja davam malu 3 dcl.flasticku s medom a palickou na med. Zabalim do celofanu.

janulik2008
23. jún 2023

@huginko že naozaj to niektorí preháňajú už s tými darčekmi pre učiteľky. 😁

huginko
23. jún 2023

@janulik2008 tak to ano

andrea_heh
27. jún 2023

@tomasko27 to je moc , našich je v triede 14 a skladáme sa po 7€

ekaterinak
Odpoveď bola odstránená
maninka1974
27. mar 2025

@huginko
@vamajka aj ja si myslím ze peniaze sú cez úplne...a to.mam tiež sestru učiteľku cez 20r robí....kvety sladkosti potešíaj drobnosť....ja som zvykla ušiť niečo pre učiteľku teraz kvety máme

Strana
z3