Domáce úlohy ked chýba dieťa v škole
Baby ako to u vás funguje s domácimi úlohami? Ten čo chýba si chodí po ne sám alebo mu ich nosia spolužiaci? Lebo môj syn je vždy poverení zaniesť úlohy chýbajúcemu a mne sa to nepáči. Však kto potrebuje, nech si príde. A keď som to aj povedala, že dnes naposledy, tak som vraj hlúpa 😠
@janulka2811 vsak ale dnes ma mobil uz kazdy, tak zavolam najblizsej mamičke, ze hej decko nebolo v skole, prosim vás co ste robili a co maju na d.u.
@pribinak ja to tak robim normalne ... no neviem preco si ma oznacila 😂
naši si fotia učivo a úlohy si zháňajú svojpomocne t.j. napíšu cez viber alebo sms spolužiakom a oni im pošlú d.ú.
Ja posielam chybajucim ziakom ulohy aj prebrate ucivo byd SMS alebo cez aplikaciu edupage,len tu nema kazda skola.
Čo?nosiť úlohy?na FB máme skupinu...a tam si kto potrebuje úlohy vypýta...
Zatial mam skolkarku, tak neviem, ako to funguje dnes. Ale ja ked som chodila do skoly, nosili sme vzdy si kamosky navzajom.pravdaze nie tie prve dni, ked bolo najhorsie, to aj tak to dieta nevladalo robit ulohy a aby druhy nechytil, nanajvys sme mame vo dverach podali. A ked sa uz doliecovala, prisli sme aj vysvetlit aj pokecat co sa v skole dialo. Bolo to samozrejme, ze sme si tak navzajom pomahali, ved este nie uplne zdravy clovek nebehal po vonku a rodicia neraz pracovali aj poobede, telefony neboli. Ja tebe, ty mne.a nikdy sme dako extra od seba neochoreli. Dnes sa ludia uzatvaraju do svojich svetov. Kazdy sa stara len o seba, nik nikomu nepomoze, ludia sa menej navstevuju a zaujimaju o seba. Trochu smutne,:((
mame edupege kde pise ucitelka ulohy a na FB skupinu kde si piseme my rodicia- ak niekto chyba spyta sa v skupine aj tam fotime zosity....su tretiaci.
@noname26 len je rozdiel, keď sa deti ksmaratia a spolu aj hrávajú. Syn nosí takto ešte ďalším dvom deťom, no tam ho vedia aj rodičia popýtať, proste je tam záujem. A u tohto chlapca to nerieši nikto, iba učiteľka mu tlači úlohy stále a cez môjho syna. Však by mu z ruky neubudlo, zobrať mu ich, má to po ceste. Len proste ten systém. A keď som sa ozvala, tak mohli si to prísť vysvetliť, že prečo som proti a nie mi odkazovať, že som sprostá
Starsi syn volal spoluziakom ale nedovolal sa a tak som mu napisala ospravedlnenku za ulohy tak isto aj mladsiemu tam nam dokruzkuje co treba dorobit a cez tyzden dopiseme.
@kacena177 ved vo vasom pripade je to evidentne nie ok, ked mlady ani vdacny nie je a uraza Vas. Normalne hodte rec s ucitelkou, ze toto nie a preco. Pytala si sa, ako to funguje inde a co citam komentare, tak fb, edupage, resp.zhanaj si sam. Len som si uvedomila, ze kedysi to bolo inak, ze ano su nove moznosti, ale o vsetko ziadaj sam, nech sa kazdy postara..aktivna pomoc a navsteva druhych je uz asi minulostou. Ludia ziju vo svojich svetoch a okna otvaraju uz len tie virtualne. A to je trochu smutne.
dnes mám aj fb a ine vymoženosti tak treba prefotit a poslať a ja to zo synom riešim takto napíše spolužiakovi ten pofotí poznamky a pošle , potom zasa ked je niekto iný chorí moj pofotí a pošle ked ho niekto o to požiada🙂

u nás v škole je to podobne ako u vás...moja dcéra nosí každému - povie jej učiteĺka aby išla zaniesť, lebo vraj to má po ceste...bývame asi najďalej....ale keď je chorá ona, to už nemá po ceste nik a tak je bez úloh....sa môžem kašľať aj na učiteľku s takou robotou...😈