icon

Frozen mania u 8 ročnej

25. apr 2021

Do akeho veku je akceptovatelne ak je dieta "zavisle" na Frozen? Mam 8 rocnu a stale to nepreslo. Nic nechce len Frozen. Nedavno sme boli v obchode a razne som jej to zatrhla ze je velka uz ...

hennyinnsbruck
25. apr 2021

Mala som 37. Verejne sa priznávam ze nosím mickey mouse pyžamo, aj mikinu aj tričká s mickey mouse.. A nehanbím sa zato!
A tvoje 8r dieťa nemôže Frozen.. 8 ročne???????

Sme my dospele ženy divne co nosíme nejaké Disney motívy alebo ty? 🙈

elizabet173
25. apr 2021

ale dúfam, že si jej to vyhádzala do mecha preto, že sa neprezliekala do čistého, nie preto, že si vyberá tričká v štýle Frozen, má na to ešte právo.
@hennyinnsbruck môj partner má ešte o pár rokov viac ako ty, tričká s obrázkami síce nenosí, ale pyžamo Simpsonovci si kúpi v pohode.

andreatytler
26. apr 2021

@judar Ja mam prave ze dojem ze jej mama robila presne to iste. Ze ju vysmievala ked sa chcela hrat s babikami a nutila ju spravat sa ako dospela. Preto to ona teraz kopiruje na dcere.

hennyinnsbruck
26. apr 2021

@elizabet173 😊😊

hipuska
28. apr 2021

V prvom rade, si uvedom, čo tým vravis dieťaťu. Že to, že sa chce presadiť "vo svojom" nie je správne. 8 ročne, by si už malo vyberať, v čom pôjde do školy. A hanbiť sa za ňu? Veď o nič nejde. Mojej kamarátky dcéra chodila jak dogabanica. Akože tak otrasne oblečená a doladena. Kvietkove čelenky na hlave z takých umelých kvetov.....no v škole, medzi spolužiakmi bola za modelku. Matka ju nechala tvoriť si vlastný štýl. Dnes je z nej nadané a sebavedomé mladé dievča. Proste nechaj ju tak

autor
28. apr 2021

Takže som veci vzala dala do mecha kým bola v škole v pondelok a nič Frozen nemá. bol krik aj plač ale Frozen u nás končí. Frozen je pre dievčatká 1-6 rokov nie pre 8 ročnú

elanor
28. apr 2021

Tak za toto sa riadne prefackaj. Nic ine si nezasluzis. Uz len zvieraciu kazajku a do blazinca s tebou, lebo ty nie si normalna.
A dceru radsej posli k nam. U nas bude vo Frozen 7mom nebi.

silvike
28. apr 2021

Fuuu...luto mi je tej dcerky velmi. Prepanajana... ze v 8. rokoch chce mat veci s Frozen ? V 8r. nie 18r. !!! To je take nepochopitelne ? Moja ma 9,5r. a hra sa s masinkami Thomas and friends !!!! spolu s 8roc. bratom. To ich mam za to akoze co ? Strieskat ? povyhadzovat masinky lebo to je len do 6rokov ??? Ved sami na to postupne pridu a sami si potom najdu nieco ine. Nechapacka total. Chuda dieta ak toto je pravda. V zivote by som nevyhodilasvojim detom takto veci s nejakym oblubenym normalnym detskym motivom. Fakt rozum sa mi zstavuje nad takym radiklnym riesenim. Lebo Frozen je do 6 a ona UZ MA 8 !!!! Aaaa pomooooc.

sense
28. apr 2021

Tak za toto si daj pár faciek, by ma zaujímalo kde si nabrala že je to do 6 rokov.... Je mi ľúto tvojej dcéry..

sense
28. apr 2021

@elizabet173 môj ma tak snoopyho aj na uteráku aj na tričkách na doma a na spanie...

lenka9g
28. apr 2021

Dúfam, že je to vymyslené

janai1
28. apr 2021

Je mi ľúto tvojej dcéry 🙂

belbel
28. apr 2021

Máš aj ty niečo obľúbené? Niečo, čo ti je veľmi milé? Vec, alebo rituál? Alebo niečo, čím sa rada zaoberáš? Alebo obľúbené miesto, kam zájdeš? No, ak niekto tebe veľmi blízky, by zhodnotil, že tak toto nie, hodil by to do vreca alebo inak zamedzil prístup ku tomu... Nooo a tradaaa, končíš, to by ti oznámil. Cítiš to prázdno a ľútosť, ktorú by si mala? A ešte otazočka, čím by si rada nahradila Frozen u dcérky, čo bude vhod a co jej "ponúkneš"?

autor
28. apr 2021

@lenka9g preco vymyslene?

sunshine_18
28. apr 2021

Chúďatko tvoja dcéra, ľutujem ju veľmi 😞

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
sunshine_18
28. apr 2021

Podľa mňa ju chce navliecť do čiernobiela a robiť z nej dospelú... Potom keď jej príde domov opitá v 12, tehotná v 13 si spomenie...

stevvvka
28. apr 2021

A co by mala podla teba nosiť?? Ze frozen v 6 r. Končí? Ved v 6 rokoch este len zacinaju chapat o com to je..

Ty mas predstavy ako sa ma obliekat tvoja dcera... Na jej obleceno ti zalezi.. Ale na dcere nie.. Smutne.

majka1921
28. apr 2021

Smutne :( potom sa stazujme, ze deti su prilis skoro "dospele". Pochopila by som mozno racionalny argument, ze napr.veci s Disney znackou su drahsie a ak chce mat dcera vsetko mozne s tymto motivom ide to do penazi (aj ked popravde neviem ci je to tak). To by sa dalo 8 rocnej uz pekne vysvetlit a dohodnut sa. Ale argument ze je velka na Frozen a je to pre deti 1-6??? Mimochodom Frozen urcite nie je rozpravka pre rocne deti ani nahodou

letnakrasa
28. apr 2021

Mam pocit, ze v TV a na internete by mali viac pisat o detskej onkologii a ukazovat realne fotky trpiacich deti, ktorym spravi radost aj moznost ist 10min von na slnko, nehovoriac o hrackach a prekvapeniach. Aby si mamky zdravych deti uvedomili, ake zbytocne a malicherne veci riesia. Pani autorka, budte prosim rada, ze mate zdrave dieta a moznost kupit mu, co sa mu paci, aby z toho malo radost. 🌿

lydus2015
28. apr 2021

Pre dievčatá 1-6 ??? No a to je kde napísané...??? Asi sa budem musieť vážne porozprávať s mojou dvojročnou dcérou, lebo ona ani len netuší čo je Frozen... 😱 Podľa tvojej teória vážne zaostáva vo vývine... Píšeš, že Frozen pre ňu nie je vhodné, tak nás všetky pouč, čo je vhodné pre osemročné dievčatko?
Na tvojom mieste by som chodila kanálmi za to čo si jej vyviedla...

trema
28. apr 2021

nie si ty ta, ktora nechcela kupit na vianoce dcere hracku, po ktorej tuzila, ale len albi knihu, lebo jej dcera je uz velka, nema sa co hrat, ma sa len vzdelavat?

bu1bu
28. apr 2021

Normálne ľutujem tvoju dcéru... Ty nie si normalna!!! Moja tiež zbožňuje Frozen ( má síce menej, áno spadá do tej tvojej Frozen friendly kategórie) a ja už Frozen nemôžem ani vystáť ale to čo si urobila ty, by som jej nikdy neurobila!!!
Ja zbožňujem šperky od istej slovenskej sperkarky predstava žeby niekto prišiel a vychádzal všetko, by ma tak rozzurila, že nerucim za seba 🙂

kvetinka75
28. apr 2021

ak toto nie je vymyslené, tak čo si ty za matku? 8-ročnej všetko vyhádzať lebo tebe sa zdá že je na to stará??????? Radšej sa k tomu ani nevyjadrím. Predpokladám že aj hračky si jej všetky už vyhodila.

kvetinka75
28. apr 2021

ja som minule pozerala Madagaskar. A tak sa mi to páčilo. Som mužovi program zrušila. Len takto pokračuj a pri prvej príležitosti ti zdúchne z domu a bude kašlať na teba.

lydus2015
28. apr 2021

Ako na znalkyňu detskej duše a rozprávok, mám otázku Labkova patrola... Je ešte vhodná pre päťročného chlapca, lebo u nás nájdete Labkovu patrolu všade, ale ozaj že na všetkom... Už aj učiteľky v škôlke sa smiali, ak mal obliečky aj pyžamo, aj tričko, aj ponožky a aj čižmy s Labkami 🤷🤦😅 a aj dáždnik, aj zubnú kefku atď atď atď

autor
28. apr 2021

@v3rca11 neni to vymyslene preboha. Naozaj su matky kt preferuju oblecko bez prečačkanych obrazkov

autor
28. apr 2021

@trema nie to nie

lenka2710
28. apr 2021

Akože moja zas miluje Minnie a pre mňa za mňa nech to nosí aj do 20,aj ja mam niektoré tričká úplne od veci a mam 30 a co?? Nech si každý trhne labou a nech každý nosí co chce! Kamoška ma 7rocnu a oblieka ju ako 15 ročnú a dokonca už aj maľuje 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ akože kožené bundy a dievčatka odete do čierneho vo veku 7-8 rokov??? Bodaj by moju ta Minnie a Frozen a Rapunzel a neviem co ešte držali co najdlhšie 😂😂

oneinamillion
28. apr 2021

Autorka, ty buď máš sama nejaký nedoriešený problém zo svojho detstva, alebo si jednoducho len povrchná osoba, ktorej viac záleží na vzhľade (aby dcéra nechodila “prečačkaná”), ako na šťastí svojej dcéry.
V oboch prípadoch mi je tvojej dcéry úprimne ľúto.
Moja dcéra mala minulý týždeň 12, okrem iného si priala Frozen! komiks!, dostala ho, a tiež nosí jedno tričko s Disney princeznami od H&M vo veľkosti 164.
Škandál🙈
Ja viem.
Už si šťastná? Keď tvoje dieťa nie?
Učíš ho, že je dôležitejšie “vyzerať” ako “cítiť”.
Ja by som sa hanbila.