Je 17. novembra voľno v školách?
Taká blbá otázka 😅 lebo už neviem 17.11 sa ide do škôlky či školy??? Lebo niektoré škôlky školy idú a niektoré nie ako to je vlastne
@anonym_ff48fa a toto kde pisali?🙂
@natalka13 ved neplati, OK. ja som pisala ze by ma zaujimalo :D
Moja dcérka nejde, dali im voľno ✌️🙏 Martin
Ja učím v škôlke a sme zatvorení.
Syn, ZŠ ide do školy, má skrátené vyučovanie, ale ŠKD bude normálne do piatej.
Dcéra, SŠ má riad.voľno.
aj u nás - ani obraz ani zvuk. zš.
Nikto nič. piatok obed a my nevieme čo v pondelok.
dcéra sš už min. 2 týždne vieme že sa učia. to je iný prístup.
@anonym_3a640b ved pozri edu ak tam je na pondelok rozvrh a sj jedalny na obedy uzia sa. Ak by mali volno dali by vediet par dni skor
@klara8888 moja mladšia dcéra ma dss otvorenú staršia dcéra ma riaditeľskej voľno a my v práci robíme normálne aj manžel všetko závisí ako sa škola škôlka rozhodnú
mna by zaujimalo ci to maju ludia zaplatene potom so 100% priplatkom, kedze je to stale sviatok,.
@anonym_ff48fa nie , je to sice sviatok ale je zruseny pracovny pokoj ,tym padom robi sa bez priplatku z sviatok
Ja len neviem prečo je to takto domotane. Tak bud je voľno, alebo nie je. Ale všade, nieže do prace sa ide, a do školy nie.Jedna škola otvorená, druhá nie. Co je to toto za bordel? Acch.
@klara8888 u nás sú v celom meste zavreté všetky školy
mna by zaujimalo ci to maju ludia zaplatene potom so 100% priplatkom, kedze je to stale sviatok,.
@anonym_ff48fa nie je to už deň pracovného pokoja takže žiadne príplatky. Je to bežný pracovný deň akurát pamätný.
U nás veru nič. Ide sa do školy, aj škôlky. Dedina, Záhorie.
U našu v škole a škôlke majú deti voľno a mi v práci platené voľno.
Nasa ZS ma riaditelske volno, pisali uz minuly tyzden. Aj dobre, maly je v Polsku na turnaji a pride vecer, tak si oddychne. Starsi ma dr. v utorok, tak ma extra dlhy vikend.
Ja len neviem prečo je to takto domotane. Tak bud je voľno, alebo nie je. Ale všade, nieže do prace sa ide, a do školy nie.Jedna škola otvorená, druhá nie. Co je to toto za bordel? Acch.
@bielasovicka záleží od riaditeľa a celkovo od zamestnávateľa ako si demokraciu váži.
U nás v práci nám dal majiteľ firmy platené voľno.
Riaditeľ školy riaditeľské voľno.
@klara8888 U nás idú .
obchodne centra su otvorene ze? mam tam pohovor.
obchodne centra su otvorene ze? mam tam pohovor.
@anonym_ff48fa ano, normalny den ako 1.9.
@anonym_ff48fa ... Áno. V pondelok mám nočnú a mám to vedené ako sviatok
@mizoko ... Deň pracovného pokoja a sviatok sú dve rôzne veci.
@doriiis a? Čo si tým chcela povedať? Tvrdím snáď niečo iné? Pokiaľ to nie je deň pracovného pokoja tak sa normálne pracuje. Je fuk či je to sviatok alebo pamätný deň alebo čokoľvek iné. Máš viacero takýchto "sviatkov" a pamätných dní. Takže?
@klara8888 ja idem v pondelok do prace, naša ZŠ funguje. Ale napr dcéra je doma….
@anonym_ff48fa ale nie je to sviatok pracovného pokoja, takže bežný pracovný deň.
My ideme do práce, deti do školy.. či sa budú učiť, neviem. Nedostali žiadne domáce úlohy, na edupage prišla správa ako je dôležité si vážiť slobodu a edupage bude fungovať vo sviatkovom režime.
@bielasovicka záleží od riaditeľa a celkovo od zamestnávateľa ako si demokraciu váži.
U nás v práci nám dal majiteľ firmy platené voľno.
Riaditeľ školy riaditeľské voľno.
@anonym_becacb na strednych skolach ma riaditel pravo udelit riaditelske volno nie kedykolvek, ma obmedzeny pocet, myslim, ze 5x do roka.takze my ideme do prace, mame skratene vyucovanie a kazda trieda sa 3 hod normalne uci a 3 ma prednasku, film apod ( program k 17 nov)
Ja učím v škôlke a sme zatvorení.
Syn, ZŠ ide do školy, má skrátené vyučovanie, ale ŠKD bude normálne do piatej.
Dcéra, SŠ má riad.voľno.
@anonym_25df02 lebo mne povedala jedna učiteľka je sa normálne ide v pondelok do škôlky.. že nedostali žiadnu informáciu že by sa nemalo... Tak reku hovorím si super... A nakoniec v pondelok mali voľno... Oni sami nevedeli jedna povie tak druhá tak

U nas maju riaditelske volno a my na firme platene volno