Je bežné, že deti platia školské výlety aj učiteľom?
Dobrý deň,
otázka najmä na tých, čo sú učitelia alebo majú nejakú skúsenosť. Je bežné, že deti platia školský výlet do sumou aj za učiteľov? Učitelia nemajú hradené tieto náklady v rámci vyššej výplaty za to odbor napríklad?
Nie že by mne vadilo zaplatiť za učiteľov niečo, viem aké majú bežné platy, ale dcéra s týmto došla a ževraj to vadí väčšine rodičov spolužiakov, tak by ma zaujímalo, že ako to je a ako to vidíte, lebo ja som si doteraz myslela, že to zaplatí škola(stát)...
No a sme zas tam, kde už sme boli pred par stranami. Pri nenazratych učiteľoch🤔
@irusa no, to by sa mohlo aj proti tebe otocit, ze pre nanazratu je kazdy nanazraty.
@jajka257 ale ved ten ucitel ide na vylet, deti sa tam o neho staraju a este by mu mali platit?
@lolitka25 toto som jej uz navrhla a ani ju zrejme nehne😂
@dskjhfdlkdjhl jaaaj, ja som si neuvedomila, že to je výlet pre ucitela🤣🤣🤣🤣ja ze pre deti
@jajka257 deti robia dozor ucitelovi, platia mu to a on potvora im este nedovoli robit bordel. Strasne nieco.
@dskjhfdlkdjhl no to musím povedať v skole. Ze to je vlastne oddychový pobyt pre ucitela, určený na rekonvalescenciu hlasiviek a nervov🤣🤣🤣🤣
@jajka257 Vies, o mne napr. studenti pisu-hovoria, ze vidno, ze si prednasky uzivam. To aby som sa zacala bat, ze mi to daju k nahrade. Ved ja mam vlastne welness priamo v prednaskovej sale a zdarma😀
@irusa Vidis, mimo si Ty a uplne. Ja na rozdiel od Teba, viem presne ako to mysleli a viem aj preco. Zato, ze Ty si zrejme neschopna, tak nemusia byt aj druhi neschopni. Neuveris, ale su aj uspesni ludia, ktori svoju pracu robia radi a dobre. Nastastie toto nemusim vysvetlovat nejakej zatrpknutej uzivatelke MK, ktora moju pracu nikdy nebude posudzovat.
@dskjhfdlkdjhl ježkovi oči!!! A to sa tu mnoho ucitiek priznalo, že rady učia aj vylety pre žiakov zorganizujú s radosťou. Rozkosnice sú to a ešte chamtave. Zadarmo by to mali robiť!!!!
@dskjhfdlkdjhl Moje nervy, mne dnes povedali, že som univerzálna, zastupovala som biolu a celkom som si to užívala. Mysleli to v dobrom, už viem, keď podpichujú a keď to myslia úprimne.
@viestta Co zadarmo, platit by mali takym ako je tuto tato madam, ktora si nevidi dalej od huby.
@zuzana76 No, vidis, daju nam to k nahrade😂
No, nic, idem relaxovat so zehlickou😉
@dskjhfdlkdjhl
@zuzana76
@viestta baby my sme tupe…uplne sme zabudli ze byt ucitelom je poslanie nie povolanie!!! Vsak ucitelka este dakovny list ma pisat ze moze ist na vylet a ucit. Svoj plat dat na charitu a nie byt nenazrana…
@irusa No, ver tomu, ze sme na tom lepsie ako Ty.
@dskjhfdlkdjhl určite ste....ja mám o sebe pochybnosti

@irusa a prečo nevedia za co platia? Oni majú zakázané sa spýtať? Každá učiteľka v momente vie predložiť vyuctovanie. Stačí sa jej spýtať. Bud vopred na kalkuláciu predpokladaných nákladov alebo po na vyuctovanie. Ze ty to nedokazeš, nie je chyba systému.