icon

Je bežné, že deti platia školské výlety aj učiteľom?

7. okt 2022

Dobrý deň,
otázka najmä na tých, čo sú učitelia alebo majú nejakú skúsenosť. Je bežné, že deti platia školský výlet do sumou aj za učiteľov? Učitelia nemajú hradené tieto náklady v rámci vyššej výplaty za to odbor napríklad?

Nie že by mne vadilo zaplatiť za učiteľov niečo, viem aké majú bežné platy, ale dcéra s týmto došla a ževraj to vadí väčšine rodičov spolužiakov, tak by ma zaujímalo, že ako to je a ako to vidíte, lebo ja som si doteraz myslela, že to zaplatí škola(stát)...

viestta
11. okt 2022

@irusa a prečo nevedia za co platia? Oni majú zakázané sa spýtať? Každá učiteľka v momente vie predložiť vyuctovanie. Stačí sa jej spýtať. Bud vopred na kalkuláciu predpokladaných nákladov alebo po na vyuctovanie. Ze ty to nedokazeš, nie je chyba systému.

irusa
Autor odpoveď zmazal
viestta
11. okt 2022

No a sme zas tam, kde už sme boli pred par stranami. Pri nenazratych učiteľoch🤔

lolitka25
11. okt 2022

@viestta uz to neries.Vysvetlila si jej to tak ze i debil musel pochopit no ta hvieza
@irusa to zjavne nechce a nemoze pochopit.

irusa
Autor odpoveď zmazal
lolitka25
11. okt 2022

@irusa navrhujem vo vasej skole navrhni rodicom ty ze zoberies ich decka na vylet, budes na nich dohliadat,robit program,mat zodpovednost a dokonca si ho aj zaplatis.

dskjhfdlkdjhl
11. okt 2022

@irusa no, to by sa mohlo aj proti tebe otocit, ze pre nanazratu je kazdy nanazraty.

jajka257
11. okt 2022

@irusa jasne, a ten učiteľ a jeho rodina nepotrebujú prežiť. A neuveríš, ale aj učitelia sú rodičia a vychovávajú deti. Takže, svoje dieťa nepusti na výlet, lebo on si zaplatí ten svoj s cudzími detmi🤦‍♀️👍

viestta
11. okt 2022

@lolitka25 máš pravdu. Tu by ani nakreslit nepomohlo.

dskjhfdlkdjhl
11. okt 2022

@jajka257 ale ved ten ucitel ide na vylet, deti sa tam o neho staraju a este by mu mali platit?

dskjhfdlkdjhl
11. okt 2022

@lolitka25 toto som jej uz navrhla a ani ju zrejme nehne😂

jajka257
11. okt 2022

@dskjhfdlkdjhl jaaaj, ja som si neuvedomila, že to je výlet pre ucitela🤣🤣🤣🤣ja ze pre deti

dskjhfdlkdjhl
11. okt 2022

@jajka257 deti robia dozor ucitelovi, platia mu to a on potvora im este nedovoli robit bordel. Strasne nieco.

jajka257
11. okt 2022

@dskjhfdlkdjhl no to musím povedať v skole. Ze to je vlastne oddychový pobyt pre ucitela, určený na rekonvalescenciu hlasiviek a nervov🤣🤣🤣🤣

dskjhfdlkdjhl
11. okt 2022

@jajka257 Vies, o mne napr. studenti pisu-hovoria, ze vidno, ze si prednasky uzivam. To aby som sa zacala bat, ze mi to daju k nahrade. Ved ja mam vlastne welness priamo v prednaskovej sale a zdarma😀

irusa
Autor odpoveď zmazal
irusa
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
11. okt 2022

@irusa Vidis, mimo si Ty a uplne. Ja na rozdiel od Teba, viem presne ako to mysleli a viem aj preco. Zato, ze Ty si zrejme neschopna, tak nemusia byt aj druhi neschopni. Neuveris, ale su aj uspesni ludia, ktori svoju pracu robia radi a dobre. Nastastie toto nemusim vysvetlovat nejakej zatrpknutej uzivatelke MK, ktora moju pracu nikdy nebude posudzovat.

irusa
Autor odpoveď zmazal
viestta
11. okt 2022

@dskjhfdlkdjhl ježkovi oči!!! A to sa tu mnoho ucitiek priznalo, že rady učia aj vylety pre žiakov zorganizujú s radosťou. Rozkosnice sú to a ešte chamtave. Zadarmo by to mali robiť!!!!

zuzana76
11. okt 2022

@dskjhfdlkdjhl Moje nervy, mne dnes povedali, že som univerzálna, zastupovala som biolu a celkom som si to užívala. Mysleli to v dobrom, už viem, keď podpichujú a keď to myslia úprimne.

dskjhfdlkdjhl
11. okt 2022

@viestta Co zadarmo, platit by mali takym ako je tuto tato madam, ktora si nevidi dalej od huby.

dskjhfdlkdjhl
11. okt 2022

@zuzana76 No, vidis, daju nam to k nahrade😂

zuzana76
11. okt 2022

@viestta ja som si užila dnešnú zastupovanu hodinu a decká naozaj pocuvali a pýtali sa a diskutovali sme.

irusa
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
11. okt 2022

No, nic, idem relaxovat so zehlickou😉

lolitka25
11. okt 2022

@dskjhfdlkdjhl
@zuzana76
@viestta baby my sme tupe…uplne sme zabudli ze byt ucitelom je poslanie nie povolanie!!! Vsak ucitelka este dakovny list ma pisat ze moze ist na vylet a ucit. Svoj plat dat na charitu a nie byt nenazrana…

dskjhfdlkdjhl
11. okt 2022

@irusa No, ver tomu, ze sme na tom lepsie ako Ty.

irusa
Autor odpoveď zmazal
irusa
11. okt 2022

@dskjhfdlkdjhl určite ste....ja mám o sebe pochybnosti