Je legálne, že vzdelávací poukaz neznižuje poplatky?
Dnes dcéra 1. ročník, dostala vzdelávací poukaz ktorý som mala podpísať a vrátiť späť triednej. Pričom bude navštevovať krúžky v CVČ kde platím za 2 krúžky 40€ a tam nám povedali, aj keby sme im odovzdali poukazy nezníži sa poplatok.
Je to legálne? Ja keď som chodila do školy tak sme odovzdali na krúžok a nič sme ďalej neplatili.
V našej cvc prijímajú poukazy. Ale urcite to nepokryje celu sumu krúžku.( doplácanie okolo 30 € za 4 mesiace)
@anonym_autor V škole mojej dcéry má 1 CVČ elokované pracovisko a keďže som nemala inú možnosť, len aby chodila na krúžky v škole (som s ňou sama, pracujem mimo mesta, auto nemám), na 1 krúžok si uplatnila poukaz, ďalšie som platila.
No ako to všeobecne funguje s tým, kto vzdelávací poukaz akceptuje a kto nie, bohužiaľ netuším.
@anonym_autor ano je to normálne.. cena krúžkov je vyššia ako hodnota poukazu... u nas v skole za školské krúžky neplatime, ale iba tie co organizuje škola, nie tie co sú z iných organizácií ako elokovane pracoviska na nasekj skole sa samozrejme platí...moj syn chodi do Zusky, tam beru poukazy a znižujú mesačný poplatok o hodnotu poukazu
@anonym_autor zabudla son ešte, že nie všade ich vôbec beru...
@anonym_autor ano je to normálne.. cena krúžkov je vyššia ako hodnota poukazu... u nas v skole za školské krúžky neplatime, ale iba tie co organizuje škola, nie tie co sú z iných organizácií ako elokovane pracoviska na nasekj skole sa samozrejme platí...moj syn chodi do Zusky, tam beru poukazy a znižujú mesačný poplatok o hodnotu poukazu
@rachel36a na internete píšu, že hodnota poukazu je 30-50€
@rachel36a u nás v škole vôbec neponúkli žiadne krúžky

@anonym_autor u nás to máme iba za krúžok v škole. Všetky externé platíme...